Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפשת רכב לאמי- לא משפחתי גדול (מדובר ברכב שני במשפחה), בטיחותי וחסכוני, משנתון 2006 ומעלה.

לרב היא נוסעת לבדה באוטו, למרחק של 10 ק"מ כל יום.

בנוגע לגיר, בהתחלה היא העדיפה ידני- וחיפשנו גרנדה פונטו, אך בעל מקצוע כלשהו הוריד אותה מהפיאט (אני לא יודעת אם בצדק). כמו כן פולו עלתה כאפשרות אך הבנו שהיא יקרה לאחזקה, טיפולים יקרים וכו'.

אז עברנו לאוטומטיות למינהן. מחיפוש ביד 2 עלו האופציות הבאות-

פג'ו 307, ניסאן מיקרה, סיטרואן C4 (אבא דוחף דווקא לכיוון רכב גדול :?) , רנו קליאו III...

איזה רכב נשמע הכי סביר לצרכיה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה ויום טוב.

:-)

פורסם

רנו קליאו ופיז'ו 207 (אם נכנסת בתקציב. בכל מקרה, לא 307) יהיו כנראה האופציות הכי טובות בתקציב, למרות שאישית

הייתי מעדיף גרנדה פונטו ידנית על שתיהן - זולה יותר לאחזקה, תמורה טובה יותר לכסף ולדעתי גם נאה יותר.

אפשרות לא רעה נוספת היא פולקסווגן פולו - אך קחו בחשבון שהיא תהיה יקרה יותר לאחזקה מהפונטו ושתי הצרפתיות.

מבין ה-C4 וה-307 הייתי מעדיף... רנו מגאן האצ'בק. אבל אם אין ברירה אז ה-307 עדיפה על ה-C4 מבחינת נוחות,

וה-C4 עדיפה על ה-307 מכל השאר הבחינות.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה ה"בעל מיקצוע" גרם לכם לרדת מהגרנדה? מה רע בו?

בימיוחד אם הסיבה היא עלות אחזקה ואמינות של הגרנדה אז ביכלל צריך לימחוק את ה307 לא?

אני בעלים של הגרנדה הרובוטית ואני חושב שבמחיר שלה לשנתון המיתקדם אין הרבה חלופות טובות יותר לא?(בקבוצות הסופר מיני)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גרנדה פונטו החשמלאי טען שכדאי לה להתרחק מהפיאט כי היא פשוט לא אמינה, ואחרי 3 שנים מתחילות תקלות באוטו. ליתר דיוק, הוא הוסיף ואמר שהצרפתיות והאיטקליות בנויות בצורה שונה ולא הגיונית מהיתר, והמליץ על יפניות-שלא בתקציב ממה שראיתי..פרט למיקרה. (אולד פשן או שזו האמת? לאיודעת) יש גם את העניין שאין את גרסת ה1400 העדיפה.

מגאן האצ'בק עלתה על הפרק מתישהו, והנה היא חוזרת.

C4 - אני קצת סולדת ממנה בגלל הגודל. אמא שלי מעדיפה גם היא רכב קטן יותר, מהסיבה הפשוטה שאין לנו צורך בעוד רכב משפחתי גדול (ובזבזני?), עד עכשיו היא מסתדרת עם הקליאו בת ה-13 שלה..

מיקרה מה רע בה? :wink: כזאת חמודה. (אני סתם משוחדת בגלל המראה, ברור לי).

קליאו החדשה- זה יהיה שדרוג משעשע לדבר הזה שיש לה עכשיו.

אז לסיכום, לגבי 4 האחרונות, אם אתם יודעים- מהם הפלוסים והמינוסים שלהן?

וגם..הצעות נוספות?

תודה..

פורסם

המגאן היא המכונית הנוחה ביותר מבין אלו שאת שוקלת. מצד שני היא פחות-או-יותר בגודל של ה-C4. מצד שלישי, ממילא

קליאו החדשה משווקת את אותו מנוע ותיבת הילוכים של המגאן - כך שתצרוכת הדלק לא שונה משמעותית.

את המיקרה הייתי פוסל כי היא פחות מאובזרת (בטיחותית ולא רק) מהשאר, ופחות נוחה.

פורסם

סה"כ רכבים חדישים רובם אמינים כולל הפיאט.

זה נכון שאחרי כמה שנים על הכביש (לפעמים גם בלי נסיעה) מתחילות המחלות והתקלות.

במקרה הזה הטכנולוגיה או, הפשטות היפנית נותנת אמינות טובה יותר אבל זה בא על חשבון ההנאה מנהיגה, שקט ואיכות חומרים פשוטה יותר.

אני הייתי מוסיף לשיקול את הסוזוקי ג'ימני ג'יפון מצויין, אמין וחסכוני.

לגביי פולו רכב נהדר דיי אמין טיפולים קצת יקרים אבל עדיין בגדר הסביר.

פורסם

אם לא יורדים לשטח הג'ימני לא מתאים לדרישות. הוא לא נוח לנסיעה, ספרטני מאוד, לא חסכוני בהשוואה ליתר ובעיקר לא בטיחותי.

היתרונות שלו הם יכולת שטח, ממדים קומפקטיים וישיבה גבוהה - אבל לדעתי זה לא שווה את המחיר שמשלמים בנוחות ובבטיחות על הכביש.

פורסם

אם כבר הזכירו סוזוקי אז בדקו את האלטו. נשמע שהיא דיי מתאימה לדרישות שלכם של נסיעה מעטה, חיסכון בדלק ונסיעות עירוניית בעיקר, אם היא נוסעת לבדה אז גם החלונות האחוריים שלא בדיוק נפתחים והמרוחב המצומצם שם לא ממש משנים.

ב-60 אלף שקלים תוכלו לרכוש אחת כזאת ידנית חדשה לגמרי מהחברה.

בהצלחה.

פורסם

• לאלטו רק 3 כוכבי בטיחות.. לכן ירדה מהפרק.

• לרגע לא שקלנו ג'יפון, למען האמת..

• הכנסתי את המגאן כאחת האופציות, אני אעדכן כש/אם יהיו התפתחויות..

תודה.

פורסם

הימים (טוב, השבועות..) חולפים וההורים שלי לא זזים עם רכישת הרכב. ואני יודעת שיש לי השפעה בעניין 8)

אז...אני מחיה את השרשור.

מה-אתם- הייתם קונים עם 60K ביד, עם הדגשים על חסכון, אמינות, ובטיחות טובה?

ראיתי גם ג'אז אם מותחים קצת את התקציב, אבל אז יורדים ל2005. (ומחיפושים קראתי על בעיות בגיר)

לגבי המגאן, קראתי ושמעתי כל כך הרבה ביקורות שליליות על האמינות.. שזה מרתיע מדי..

הסיריון מצטיירת כקופסה פשוטה, וכך גם המיקרה.

בקיצור, נשארתי עם יותר סימני שאלה ממקודם.:loco:

לסיכום-תביעו את דעותיכם, תזרימו רעיונות נוספים,

ושיהיה סופשבוע מצוין.

תודה.

פורסם

אני יכול לומר מנסיון של המשפחה עם רכבים קטנים, שהיו לנו פיז'ו 206,

שהיתה הכי נוחה ונעימה לנסיעה, אבל היו לה כמה תיקונים לא קטנים,

והיא לא היתה הכי אמינה בעולם, אבל לא קטסטרופלית. אני לא יודע איך

ה 207, אבל אני מניח שמבחינת נוחות היא דומה או טובה יותר.

אחריה הגיעה פולו, שאומנם נתנה הרגשה "יוקרתית" יותר, אבל היתה יקרה

בהרבה לאחזקה, גם מבחינת טיפולים וחלפים, וגם ביטוח ודלק.

כיום יש סיריון, שהיא לא הכי נוחה בעולם, אבל סבירה, וטפו טפו מאוד אמינה.

אם מטפלים במרכזי, הטיפולים לא הכי זולים, וצריכת הדלק טובה מאוד.

מה שכן, לפי מה שראיתי בלוחות, השוק מוצף בסיריונים, ואני לא יודע איך יהיה

למכור אחת כזו.

את הפולו לדוגמא מכרנו ביום וחצי, במחירון, למרות שהיו לה מכת פח, ועוד שפשוף

קטן באחד הצדדים.

אני אישית חושב שהסיריון תתן לך את התמורה הכי גבוהה לכסף.

פורסם

שלום לך יקירתי.

עד לפני שבועיים היייתי מבולבל מאוד ,מגוון ההצעות שקיבלתי לא הוסיפו לי ,אלא להיפף(שרפו לי תמוח).

בתקציב שלך,אחרי שירדת מהאלטו(דרך אגב עיסקה מצויינת),אני מציע לך אוטו בונבוניירה אך נדיר,(במיוחד הידני)

אחד שייענה לך על כל הדרישות הנ"ל שציינת,ההונדה ג'אז.

הרכב לא רואה מוסך,אמין מאוד,חסכוני בדלק,עיצוב יפייפה,קומפקטי,איבזור מפנק(יחסית) .

יש בעייה אחת ומרכזית=הרכב נדיר למציאה,במיוחד הדגם הידני.

בכול מקרה בהצלחה....:)

דרך אגב אני בחרתי באלטו (בהנחת "חבר"),ואני מבסוט עד השמיים.

פורסם
אני יכול לומר מנסיון של המשפחה עם רכבים קטנים, שהיו לנו פיז'ו 206,

שהיתה הכי נוחה ונעימה לנסיעה, אבל היו לה כמה תיקונים לא קטנים,

והיא לא היתה הכי אמינה בעולם, אבל לא קטסטרופלית. אני לא יודע איך

ה 207, אבל אני מניח שמבחינת נוחות היא דומה או טובה יותר.

אחריה הגיעה פולו, שאומנם נתנה הרגשה "יוקרתית" יותר, אבל היתה יקרה

בהרבה לאחזקה, גם מבחינת טיפולים וחלפים, וגם ביטוח ודלק.

כיום יש סיריון, שהיא לא הכי נוחה בעולם, אבל סבירה, וטפו טפו מאוד אמינה.

אם מטפלים במרכזי, הטיפולים לא הכי זולים, וצריכת הדלק טובה מאוד.

מה שכן, לפי מה שראיתי בלוחות, השוק מוצף בסיריונים, ואני לא יודע איך יהיה

למכור אחת כזו.

את הפולו לדוגמא מכרנו ביום וחצי, במחירון, למרות שהיו לה מכת פח, ועוד שפשוף

קטן באחד הצדדים.

אני אישית חושב שהסיריון תתן לך את התמורה הכי גבוהה לכסף.

כמעט כל הסיריון שיש למכירה היום היו בעברם או היום רכבי ליסינג או השכרה, צריך לקחת את זה בחשבון. נירו, מה כל כך נדיר בג'אז? ממש לא קשה למצוא. ולדעתי, במחיר שהוא מוצע, יש חלופות טובות יותר.

פורסם

דווקא יש לא מעט סיריון מידיים פרטיות, אמנם המחיר גבוה בכמה אלפים טובים אבל לדעתי ההשקעה משתלמת.

• תוכן חדש...