Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב-פיאט פונטו ספייס 2006 אוטומטית.

תאור "הבעיה": כאשר אני מניע את הרכב לאחר זמן ממושך שבו הוא לא זז (לילה בחניה לדוגמא) בכמה שניות הראשונות מד הסל"ד עולה ויורד בין 800 ל1300 סל"ד, זה נמשך כמה שניות עד שהמחוג מתייצב על איזור ה900 סל"ד.

יש לציין כי התופעה לא מתרחשת כאשר אני מניע זמן קצר לאחר עצירה (לדוגמא-עצירה בפיצוציה כדי לקנות סיגריות).

שמתי לב לעניין הזה בערך בחודש האחרון.

האם המצב תקין? יש מה לבדוק/לתקן?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

התופעה מתרחשת בכל רכב, וכך גם בפונטו. מדובר בעניין תקין לחלוטין - הרכב קר ולכן מרים סל"ד כדי "להתחמם".

בטח יש הסבר טוב יותר, אבל זה העקרון. הסר דאגה מלבך.

פורסם

היה לי אותו דבר בדיוק בפונטו ספייס 2004 לפני שנה.

המוסף איבחן את זה כפיח במערכת ועשה לי ניקוי. יצא המון שחור.

אחרי זה אין יותר רעידות והרכב נוסע טוב יותר. גם צריכת הדלק משתפרת.

יש לציין שעכשיו, שנה ומשהו אחרי, יש לי שוב רעידות אבל בלי קפיצות בסלד. אולי זה משהו אחר עכשיו.

פורסם

אתה מתכוון שעשו לך ניקוי בית מצערת?, עשיתי ניקוי כזה בעצמי לפני כמה חודשים, יצא קצת פיח, ובאמת הסחיבה והצריכת דלק השתפרו מעט.

מוזר שפתעום התחילה התופעה הזאת (או שהיא הייתה לפני ופשוט לא שמתי לב..), כי הרכב בכלל לא עובד קשה, נסע עד עכשיו רק 53K ב4 וחצי שנים שהוא על הכביש.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

Matanel, מיד בהנעה המחוג אמור לזנק לכיוון ה-2000, ומיד לרדת לכיוון ה-1.5 ומטה, ומשם בהדרגה למטה

עד שהוא עוצר על המצב הרגיל, וזה יכול לקחת גם 5 דקות.

אם לאחר שהסל"ד מגיע למצב התקין, יש שוב עליה ללא כל תנועה של הרכב או לחיצה על הגז - אולי יש משהו שלא תקין.

• תוכן חדש...