Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 2007 רעשים בפניה ימינה

barakmaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

לאחרונה כשאני פונה ימינה יש רעשים ממש מוזרים מכיוון הגלגל,רעש שדומה למשהו שנמתח כמו קפיץ חלוד (אני מקווה שהתיאור יעזור)

נכנסתי למוסך א' ושמה אמרו לי שיש חופש בתפוח ובשביל שלא יהיו רעשים צריך להחליף את התפוחים והמשולשים (סיפור של כ-600 ש"ח)

הלכתי למוסך ב' ושמה הוא אפילו לא הרים את האוטו אלא עשה עליו סיבוב ואמר שזה שום דבר כנראה איזה גומיה יבשה שצריך להחליף ושאני אבוא שוב מתי שצריך לעשות טיפול תקופתי לרכב ואז הוא יבדוק איזה גומיה צריך להחליף.

מה דעתכם??

ועוד שאלה קטנה..

ההברגה של הבורג באגן שמן הלכה. בנתיים שמו לי סילקון מיוחד וזה תופס מצויין.

האם כדאי להשאר עם הסיליקון או האם כדאי לעשות הברזה ולהתאים בורג חדש או שלקנות אגן שמן חדש?

תודה לכל המסייעים.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם!

לאחרונה כשאני פונה ימינה יש רעשים ממש מוזרים מכיוון הגלגל,רעש שדומה למשהו שנמתח כמו קפיץ חלוד (אני מקווה שהתיאור יעזור)

נכנסתי למוסך א' ושמה אמרו לי שיש חופש בתפוח ובשביל שלא יהיו רעשים צריך להחליף את התפוחים והמשולשים (סיפור של כ-600 ש"ח)

הלכתי למוסך ב' ושמה הוא אפילו לא הרים את האוטו אלא עשה עליו סיבוב ואמר שזה שום דבר כנראה איזה גומיה יבשה שצריך להחליף ושאני אבוא שוב מתי שצריך לעשות טיפול תקופתי לרכב ואז הוא יבדוק איזה גומיה צריך להחליף.

מה דעתכם??

ועוד שאלה קטנה..

ההברגה של הבורג באגן שמן הלכה. בנתיים שמו לי סילקון מיוחד וזה תופס מצויין.

האם כדאי להשאר עם הסיליקון או האם כדאי לעשות הברזה ולהתאים בורג חדש או שלקנות אגן שמן חדש?

תודה לכל המסייעים.

שלום ברק

אין דרך לחוות דעה על מקור הרעש בלי לבדוק את הרכב, אם הרעש מדאיג אותך הכנס למוסך כדי לאתר את הסיבה ולתקנה.

ההדבקה של פקק ריקון השמן מסכנת את המנוע . אפשר להכניס תבריג חדש ולהשתמש בפקק מקורי ואפשר להגדיל את ההברגה ולהשתמש בפקק מתאים גדול יותר. בכל מקרה לא הייתי משאיר את זה ככה. אין צורך להחליף קרטר.

יום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. חשוב לדעת לצורך האבחון האם הרעש נגרם גם כאשר אתה עומד במקום ומסובב את ההגה ימינה או רק

תוך כדי נסיעה?

2. האם הרעש נגרם רק כשההגה בתזווזה ימינה או שהרעש ממשיך לאורך כול הפניה גם לאחר שסיימתה לסובב את ההגה

אך הפנייה לא הסתיימה עדיין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. חשוב לדעת לצורך האבחון האם הרעש נגרם גם כאשר אתה עומד במקום ומסובב את ההגה ימינה או רק

תוך כדי נסיעה?

2. האם הרעש נגרם רק כשההגה בתזווזה ימינה או שהרעש ממשיך לאורך כול הפניה גם לאחר שסיימתה לסובב את ההגה

אך הפנייה לא הסתיימה עדיין?

תשובה לשאלה 1:

הרעש נגרם גם כשאני עומד במקום ומסובב את ההגה ימינה.

תשובה לשאלה 2:

הרעש נמשך גם לאורך הפניה עד שאני מסיים אותה.

חשוב לציין שרק ב75% מהמקרים יש את הרעש. לפעמים אין רעש.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

מחר אני הולך לעשות טיפול באוטו ואני לא רוצה שסתם יידו להחליף דברים בחינם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הייתי אצל מוסכניך והוא החליף לי תפוח הגה והבעיה נפתרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...