Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט לאון 2005, המצבר שברכבי שנפ משנה כלשהיא (צריך לפרק כמה דברים כדי לבדוק את השנה) ככל הנראה שבק חיים..

התופעה היא כזו: הנעתי היום 3 פעמים ללא שום בעייה, בפעם הרביעית בהפרש של 5 דקות לאחר נסיעה של כחצי שעה הרכב לא מניע, מנסה לתת סטארטר וגומר את כל האורות והכל באוטו...

טוב יוצא מהרכב, כבלים מ2 רכבים שונים נותנים קצת כוח אבל לא מספיק... (רכבים + כבלים של כוסיות)...

דוחף את הרכב 12-13 קמ"ש בשני ומניע בפעם הראשונה... נסיעה תקינה אורות מערכת חשמל הכל נראה תקין...

חוזר הביתה מכבה את הרכב מנסה להניע ואותה תופעה... נגמר הכוח של המצבר וכל האורות כבים...

בדקתי באמצעות רב מודד ונראה כי יש מתח 12.6 (תקין?)

אם כך מה גורם לבעייה ? האם ייתכן שהמצבר מת בצורה פתאומית לחלוטין ללא שום התראה מראש?

היו לי בחודש האחרונות כמה התנעות מעט יותר ארוכות (2 שניות בערך) לאחר שהרכב עמד כ3-4 ימים מה שחשבתי שתקין אבל מלבד זה הרכב הניע בצורה מושלמת...

אז שאלת השאלות, איך אני מוודא שאלו באמת הסימפטומים של מצבר שפרש לגימלאות?

אשמח גם לדעת אם מישהו יודע מה הספציפיקיות של המצבר שאני צריך, אני לא הולך לשלם למוסך מורשה 900 ש"ח או מה שהם לא חולמים עליו אז אני צריך לדעת מה ללכת לרכוש...

תודה מראש על כל העזרה!

אבי.

פורסם

המצבר ברכב לפי מיטב ידיעתי הוא 60AH

ממליץ על VARTA כחול,מחיר מומלץ סביב ה600-700.

קראתי פה בפורום באחד השרשורים שיש חברה שנקראת : "מצבר ישיר" והיא יכולה להביא לך עד הבית VARTA כזה במחיר של 580 ש"ח. בדוק את העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תודה על הנתונים וההפנייה, אני מחר יתקשר בבוקר ונראה מה הזמינות שלו להגיע אליי..

בקשר לסימפטומים זה לדעתכם מצבר לחלוטין?

תודה מראש!

פורסם

מסכים עם אייל - זה בהחלט נשמע המצבר.

אם אתה רוצה ליהיות בטוח שזו לא בעיית טעינה - תבדוק עם הרב מודד כשהאוטו מונע שהמתח הוא 14 + -

בכ"א - אם אתה צריך - הכבלים שלך אצלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כבר קרה לי שהאלטרנטור היה חלש והטעינה היתה גבולית (ולדעתי גם לאחי זה קרה)

בכ"א, עידכון ממנו - הוא דיבר עם הבחור ממצבר ישיר שהגיע עם מצבר והתקין לו במקום לשביעות רצונו ובמחיר מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהחלט + גדול למצבר ישיר, הגיע התקין את המצבר בצורה טובה, המחיר היה מעולה והכל תוך פחות משעה.

בהחלט שווה לשקול את העוד 15-20 שקל האלו הפרש מחנות חלקים בשביל שירות עד הבית... רק הנסיעה לת"א הייתה עולה לי את המחיר הזה בערך.

אבי.

• תוכן חדש...