Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחר בבוקר הולך להתקין באימפרזה 2006 :

Clarion 585

Dotech Ovation 6

Audison SRX4

Hertz ES300

מה דעתכם ??

המגבר והיחידת ראש כבר קיימים אצלי, אני רוכש בעקרון את הקומפוננט והסאב עם ההתקנה ב 1800 ש"ח האם זה מחיר טוב ??

(עבור המורל והסאב הרץ, כל השאר יש לי)

פורסם
כן , השאלה מי מתקין , איזה חיווט ?

מתקין אצל רדיואב שמנהל עסק כרגע ביהוד, חיווט של AUDISON החוטים התכלת.

פורסם
לא מכיר את המתקין , חיווט של אודיסון , סט שעולה כ900 שח , סאב שעולה גם כן אותו מחיר , יוצא בערך 2100.

המתקין היה עד לפני חודש בעל עסק גדול ברעננה בשם רדיואב, במקרה הוא חבר של ההורים כבר הרבה שנים ככה שהוא הבטיח לי שזה המחיר הכי טוב שיכול להיות...

עשיתי באמת בדיקה לפני וראיתי שהמחירים הרבה יותר יקרים ממה שהוא הציע לי...

הוא נותן לי את הסאב ב 550 במחיר עלות שלו, את הסט הוא עושה לי ב 1000 עם ההתקנה

החוטים של אודיסון הם שלי בעקרון.

הוא כביכול לוקח על כל ההתקנה 300 ש"ח.

מה דעתך על התיאום בין החלקים ????

פורסם

מחר אתה מתקין והיום רק שואל:-).

הסט חיווט שאתה מדבר אליו אם זה מה שאני חושב אליו הוא מעולה היה אותו לחבר בהונדה סט מעולה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מחר אתה מתקין והיום רק שואל:-).

הסט חיווט שאתה מדבר אליו אם זה מה שאני חושב אליו הוא מעולה היה אותו לחבר בהונדה סט מעולה.

בעקרון כבר שאלתי ועשיתי בדיקות אני רק רוצה להיות שקט אתה יודע איך זה חחחח

אני כבר אוסף את החלקים יותר מכמה חודשים...המגבר והיחידת ראש + החיווט בכל אופן...

פורסם

אז בכל אופן ידידי מערכת מאוזנת וטובה העיקר שתהנה אני בטוח,עצמאות שמח לכולנו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם זה רדיו אב שהיה ברעננה

זה עסק שפשט רגל וגנב כספי לקוחות רבים.

מקווה לטובתך שזה לא אותו אחד שהיה ברעננה.

חג עצמאות שמח

ותהנה אחלה רכיבים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אני מכוונה שזה לא נוגד את חוקיי הפורום ואם כן מחילותיי.ממליץ על יוסי המכונה ALPINE מהפורום.

• תוכן חדש...