Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתחרה לדייהטסו טריוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי המתחרים של הדהייטסו טריוס מבחינת [באותה] קטגוריה?

הניסאן ג'וק? ראיתי שלמיצובישי יש כמה ג'יפונים חדשים בדרך אבל זה מרגיש שכרגע יש לדייהטסו די בלעדיות על הקטגוריה הזאת בארץ...

פורסם

הטוסון (היוצא) והספורטאז' לא מאוד רחוקים ממנו במחיר ונותנים קצת יותר שואו. הג'ימיני זול ממנו ונותן קצת פחות מקום אבל יכולת שטח טובה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הוא די בנישה משל עצמו מבחינת מחיר,מרכב,יכולות ומנוע.

מלמטה מגרד אותו הג'ימני הקטנטן והוזל יותר ובעל יכולות השטח הטובות יותר בהרבה.

מעליו כבר ממוצבים ג'יפוני השטח היקרים,חזקים ומאובזרים יותר - טוסון,ספורטאג' וקשקאי.

אולי בעתיד אחד היבואנים ירים את הכפפה וייבא מתחרה.

פורסם

המתחרה של הטריוס זאת הפיאט סדיצ'י.

יש כמות קטנה שלו בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המתחרה של הטריוס זאת הפיאט סדיצ'י.

יש כמות קטנה שלו בארץ.

אתה מתכוון לסוזוקי SX4? :roll:

קיימות גרסאות של צמד המכוניות האלה עם הנעה כפולה, אבל שטח הן לא ממש יעשו. ההנעה הזו נועדה יותר עבור צרכנים במדינות מושלגות. לטריוס יכולת שטח לא רעה בכלל.

פורסם

יכולת השטח של הטריוס באמת לא רעה. היא גרועה :lol:

יש פיאט סדיצ'י בארץ? בטח שלא ביבוא סדיר, אולי כמה בודדות שהתגנבו לארץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חולק על דעתך. בוודאי שהיא לא חיית שטח, אבל יחסית לשאר הכבישבילים בקטגוריה, היא מוצלחת מאוד.

בקשר לסדיצ'י, יש כמה בארץ, כנראה של מקורבי סמל''ת. אני לא חושב שהמכוניות הקיימות בעלות הנעה כפולה...

פורסם

אני חושב שיש בעיה עם הגישה של היבואן של דייהטסו.

"העיר זה השטח שלו"

אם דייהטסו היו יודעים מה אבא שלי עושה איתו בשטח :lol:

הוא מפתיע, באמת שמפתיע.

פורסם

בקיצור אני לא מבין איך לא קם עדיין מתחרה בארץ לג'יפ הכי נמכר בשנים האחרונות כי בעולם יש כמה כאלו...מדהים איך דיההטסו חיים מההפקר....

אם ניסאן ידעו לתמכר את הג'וק כמו שצריך אז יש מלך חדש בשכונה .

• תוכן חדש...