Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2002 - Delay בתאוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה יקרים

אני זקוק לעזרתכם בפתרון תקלה אשר החלה להציק לי מהסיבה שאין אני מוצא לה פתרון

הרכב :

אסטרה 2002 ידני CD מנוע 1.6 ,גיר ידני , 147000 אלף ק''מ

החלפת פילטר שמן + שמן + Engine Flush בוצע לפני 1000 ק''מ

החלפת פלגים בוצע לפני 10,000 ק''מ

טימיינג בוצע במורשה לפני 11,000

בוצע ניקוי של בית מצערת לפני 11,000

פילטר אוויר לפני 10,000 ק''מ

פילטר דלק , לטענת הבעלים הקודמים הוחלף לפני כ20,000 , נבדק ויזואלית נראה כחדש .

הבעיה :

מנוע בטמפ' עבודה , הילוך 2 , לחיצה חזקה על הדוושה , הסל''ד עולה במהירות עד כ3500 ואז יש Delay מורגש של פחות משניה , סל''ד ממשיך לעלות עד 4500 הרגשת Delay נוספת .

רלוונטי גם בשאר ההילוכים.

לעיתים בעת נסיעה רגוע או האצה חלשה ( עיר וחוץ לעיר ) ניתן להרגיש מן קרטוע מציק .

תוספת ,הבחנתי שיש BackFire מהאגזוז המתרחש לא באופן קבוע .

החשש :

חיישן כולשהו לא תקין - אשמח לשמוע המלצות

משאבת דלק לא מספקת מספיק לחץ

יש לי אפשרות לחבר מחשב לרכב , לקבל נתונים מלאים ( כולל מתחים שהמחשב מקבל )

כך שאם מישהו יכול להנפיק לי דו''ח כולשהו או מסמך המראה רמת מתחים תקינה - אודה לו מאוד

תודה מראש לכול העוזרים

פורסם

אם יש לך אפשרות לבדיקת סורק, מצויין, הבא את הנתונים לכאן. בצע גם בדיקת לחץ דלק בזמן תקלה, כדי לשלול אפשרות של חוסר ספיקה בזמן האצה.

פורסם

לשימושכם מצרף קישור

הקובץ המקורי מכיל בדיקה של כ20 דקות נסיעה ברכב

עקב מגבלה במקום של הקובץ שאני יכול להעלאות לשרת

הוגבל לכדקה של בדיקה

Astra_carsforum.pdf

פורסם

מאוד קשה להתחקות אחר נתונים ככה והדבר היחד שהצלחתי לראות לא תקין זה קפיצה פתאומית בקריאת מהירות הרכב.

אתה יכול לסדר את הנתונים שיוצגו אחרת? למשל חיישן חמצן קדמי צמוד למהירות מנוע, מהירות רכב וחיישן דוושה?

פורסם

יש קפיצה במהירות מהסיבה שהנתונים שלקחתי מתחלקים ל2

החלק הראשון היינם מנוע קר ( הנעה )

והחלק השני מנוע במצב עבודה

מטרת הדו''ח היינה להבין אם יש בעיה כולשהי בערכי המתחים אשר החיישנים מחזירים

שאלה נוספת , אולי לא קשורה

לרכב כבייכול יש חיבור ארקה , חיבור לכדור הארץ , היכן המוליכות לאדמה , דרך הגלגלים ?

אני שואל מהסיבה שקראתי בפורום כולשהו שבמידה ויש הסתברות חשמל סטטי יכולה לגרום לתצוגה לא תקינה של ערכי מתחים מהחיישנים ,

נבדק בAutodata , מופיעה בדיקה המפנה לבדיקת הארקה

פורסם
אין שום חיבור בשום רכב לכדור הארץ :lol: אולי התבלבלת עם המושג אדמה (earth, ground)?

חח , צודק ידידי

לא הסברתי את עצמי כראוי , אך זאת הייתה הכוונה שלי

הארקה

פורסם

התגובות האחרונות קצת סטו מהנושא

עדכון לגבי הטיפול בתקלה

יום שבת , אני ניגש לרכב ומבחין שיש נקודת רטיבות קטנה מתחת למנוע

הרכב חנה על מקום די מלוכלך כך שלא יכלתי להריח האם מדובר בשמן או במים

נבדק מפלס השמן במנוע , תקין

נבדק מפלס המים במיכל עיבוי , חסר , לא הרבה אך חסר

היה חשוך לא ראיתי מאיפה נוזל , אך לפי גודל הכתם מים ( קטן ) אמרתי אני נוסע הביתה ( 30 ק''מ נסיעה ) עם היד על הדופק.

במהלך הנסיעה הבחנתי שכאשר אני מגיע ל3500 סל''ד יש רעש של מים זורמים , נבהלתי , עזרתי בצד , הסתכלתי מתחת לרכב , הכול נראה תקין , מוזר .

יום ראשון , שבע בבוקר , בדיקה של הרכב : נזילה מצינור המיים העליון , בוצע ניתוק , ניקוי והידוק מחדש של הצינור , כרגע תקין .

עכשיו איך זה קשור ... הבעיה הסתדרה .

הרכב מגיב לכול לחיצה של דוושת גז , התאוצה חזרה להיות כהרגלה .

היש קשר כולשהו בין הדברים , אולי חיישן טמפ' המים ( אשר ממוקם על יד מחבר הצינור העליון ) קיבל נתוניים שגויים וגרם לרכב להגיב בצורה מוזרה ?

תודה לכול העונים

• תוכן חדש...