Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לשפר קצת את המערכת לרכב להרגיש קצת יותר את הסאב באוטו. אני מחפש מגבר וסאב ממש זולים (אני יודע שזה לא יהיה הדבר הכי איכותי) אבל זה מה שאני צריך כרגע קצת רטט בנהיגה :)

יש לי תקציב של 500 שקל (הרכבה יש לי חבר בשביל זה) אם יש למישו המצלמה טובה על סאב ומגבר שיעלו עד 500 ש"ח ושהסאב יביא צליל נמרח שירעיד את האוטו עד כמה שהוא יוכל...

תודה לעוזרים

פורסם

אין דבר כזה סאב ומגבר ב- 500 ש"ח, אפילו שיהיה הזבל שבזבל.

סאב פשוט ונורמאלי כמו הקיקר C12 או הרוקפורד P1 ( סאבים מחברות סאונד ידועות ) עולים כ- 300 ש"ח, לא כולל תיבה שתעלה עוד כ- 200.

מגבר מונובלוק הכי פשוט שמיועד להגביר רק סאב עולה 750 ש"ח ( לייטנינג אודיו B2.250.1 ).

אני מציע לך לחסוך לפחות פי 2 וחצי מהתקציב שיש לך עכשיו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חבל על הביזבוז 500 שקל שלך

תחסוך ותקנה משהו נורמלי

ולא משהו בשביל להגיד שיש לך.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...