Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגבהות פשוטות עולות כמה עשרות שקלים, תוכל להתקין אותם אצל כל מתקין- כולל אוטוס.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אתה צריך לקנות את אלה:

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=360&oid=bk42ranuwyw34aq1obpxuvaj

אתה צריך ללכת למתקין שיפתח ויראה האם הגבהות נכנסות בדלת.

ברוב הרכבים זה נכנס בלי בעיה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
אתה צריך לקנות את אלה:

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=360&oid=bk42ranuwyw34aq1obpxuvaj

אתה צריך ללכת למתקין שיפתח ויראה האם הגבהות נכנסות בדלת.

ברוב הרכבים זה נכנס בלי בעיה.

הייתי באוטוס הוא רוצה על מורל טמפו 6 לא משנה איזה מידה 6.5 או 5.25 הוא רוצה 550 לא משנה איזה מידה ועוד 40 שקל על ההגבהות סה''כ הוא רוצה 590 שקל ללא עבודה.

מישהו מכיר חנות שיכולה למכור לי ביותר זול מאוטוס את הרמקולים האלה:

פורסם

נינג'ה פולו הכי זולים בזאפ- 525 ש"ח.

ככה שההבדל של 25 ש"ח לפה או לשם לא ניראה לי שמשנה את התמונה.

שרון דורש מחיר בהחלט הוגן, ובין הזולים בארץ.

המחיר על ההגבהות סביר.

פורסם

רודי אז אני הולך על ה6.5 ולקנות 2 הגבהות?

1 לכל רמקול?

סה''כ יצא לי 550+40=590 שקל הגבהות ורמקולים 6.5 על מה שאתה המלצת?

פורסם

נכון- הגבהה אחת לכל רמקול, סה"כ יוצא 590 כפי שציינת.

אל תשכח לעדכן.

:wink:

פורסם

קניתי היום נתקין בע''ה בשישי ונעדכן כאן על תוצאות:

אגב אני אבקש מהמתקין (חיפה רדיו)

שישים לי את האחורה על המערכת ואת הקומפוננט הזה על המגבר נכון?

פורסם

כן- את הקדימיים והסאב לחבר למגבר ואת האחוריים לחבר לרדיו דיסק.

תתחדש !!

פורסם

נכון- את הטוויטרים והוופר שנכנס בדלת מחברים לקרוס אובר ( הקופסה השחורה הקטנה שקיבלת בסט- זאת שיש בה כניסות בשביל חוטים ), ומהקרוס מוציאים חיווט בשביל המגבר.

אל תדאג- המתקין יעשה את זה בלי בעיה.

פורסם

מצויין אני הולך לחיפה רדיו שבוע הבא אני ישים אותם ואני יעדכן אותך רציתי להגיד לך גם פה תודה רבה עזרת לי מאוד ואני בטוח שנתת לי בחירה מעולה

פורסם

בכיף !!

רק אם יורשה לי: הייתי מציע לך להתקין את ליאור מולטימדיה בעיר התחתית ( בימאים, 5 דקות מחיפה רדיו ), הוא הרבה יותר מקצועי ( כי יצא לי לשמוע שחיפה רדיו לא משהו ).

אצל ליאור תקבל שירות נפלא, ואני אומר את זה מניסיון של כמה וכמה אנשים שהיו אצלו.

• תוכן חדש...