Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איזה גודל רמקולים יש בסיאט איביזה 2003 1400 סמ''ק 75 כ''ס ידנית דגם signo (עם הפנסי ערפל היא מגיעה) הדגם כביכול המפואר של ה1400.

מישהו יכול להגיד לי איזה קומפוננט מקדימה אני צריך לשים מה הגודל שיש שם?

תודה לעוזרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כן מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איזה גודל רמקולים יש בסיאט איביזה 2003 1400 סמ''ק 75 כ''ס ידנית דגם signo (עם הפנסי ערפל היא מגיעה) הדגם כביכול המפואר של ה1400.

מישהו יכול להגיד לי איזה קומפוננט מקדימה אני צריך לשים מה הגודל שיש שם?

תודה לעוזרים

5.25

אפשר עם התעקשות וקומבינות להכניס 6.5

פורסם

מה התקציב שלך, איזה סוגי מוזיקה אתה שומע והאם אתה מתכוון להגביר את הקומפוננט ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מוכן לשים עד סביבות 450-500 שקל לציוד הבא שיש לי ברכב:

מגבר Mac Audio zx4500

רמקולים MOREL TEMPO 6x9

סאב Rockford P212S4 + קופסה מקצועית MDF מהאיכותיות בקיצור

רדיו דיסק DVD לרכב AVHP5050DVD Pioneer

צינג'ר פיוניר 12 דיסקים השאלה שלי אם קומפוננט יוכל להתחבר למגבר גם בנוסף לכל מה שמחובר לי.

תודה לעוזרים ואני חיפאי ככה שאין לי בעייה לקנות באוטוס כי את הכל קניתי אצלו והוא עשה לי אחלה מחיר לגבי ההרכבה וההתקנה עשיתי אצל חיפה רדיו

פורסם

אני מציע לך לקנות קומפוננט מורל טמפו שעולה כ- 550 ש"ח, קומפוננט טוב למחיר שלו.

תחבר אותו ואת הסאב למגבר שיש לך כרגע, ואת האחוריים תחבר להגברה של הרדיו דיסק, כי המגבר שלך הוא 4 יצאות- אפשר לחבר או 4 רמקולים או 2 רמקולים וסאב.

אם יהיה לך כסף בעתיד, תוכל לקנות מגבר מונובלוק פשוט כגון הלייטנינג אודיו B.2.250.1 שעולה כ- 750 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רשמתי את הדגם- מורל טמפו שעולה כ- 550 ש"ח.

אפשר לשים הגבהות ( טבעות ) מעץ MDF וכך להעלות את המידה ל- 6.5 אינצ'.

כל מתקין נורמאלי יוכל לעשות לך את זה ( במידה וזה אפשרי מבחינת הדיפון והמבנה של הדלת ברכב שלך ).

פורסם

כנראה יש להם איזו טעות בזאפ כי הקישור מוביל לרמקול קואקסיאלי רגיל של מורל שעולה 500 ש"ח, אבל אני מתכוון לקומפוננט הזה ( מידה 5.25 אינצ', ברור שיש גם 6.5 ):

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=361&oid=s4tgdpmvdjtwwtrv1bgvxiqp

פורסם

הם יעבדו טוב, מה גם שהמגבר שלך ינצל אותם בצויין.

אבל בכל זאת אני מציע לך הגבהות מעץ כדי להתקין קומפוננט במידה 6.5 אינצ', שנשמע יותר טוב מה- 5.25 אינצ'.

• תוכן חדש...