Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מערכת דאבל דין של X5 חיברתי USB 8G עם שירים MP3 הכל עובד יפה,

הכנסתי סרטון DIVX לUSB במחשב הוא עובד ואני רואה אותו שהוא בזיכרון, אבל בדאבל דין הוא לא מופיע בכלל,

מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תנסה להתשמש בתוכנה FORMATFACTORY שהיא ממירה סרטים או כל קובץ אחר

ותנסה להמיר את הסרט מDIVX ל XVID אני מאמין שזה יעבוד לך מקסימום יש לך אפשרויות המרה אחרות של סרטים

עצה שלי קח את הדיסק אונקי תוריד סרטי מהיוטיוב ותמיר אותו ל4-5 סוגים אחרים של פורמט סרטים ותבדוק מה עובד אצלך ברכב וככה תמיר את הסרטים שברשותך

מקווה שעזרתי

פורסם

ניסיתי את רוב הסוגים ואין זה לא מופיע בכלל.

אני חושב שהדאבל דין אצלי בנוי ככה שאם אני רוצה להפעיל DVD אז רק עם דיסק רגיל ולא מזיכרון נייד!

כי המכשיר הזה זול יחסית ולא משהוא מקצועי.

פורסם

קודם כל תקרא את החוברת באיזה פורמטים הוא תומך.

דווקא הזולים...קוראים הכל.

יכול להיות שאתה לא רואה אותו בגלל הסיומת של הקובץ, לדוגמא שם הקובץ MOVIE.DVIX כאשר המכשיר לא מזהה את הסיומת.

בדוק קבצים עם סיומת AVI ו MPG זה צריך לעבוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רשום לי שהוא קורא DVD-VCD-CD-MP3-MP4-DIVX-ESP PLAYER,

נסיתי MP4 ו DIVX והוא לא זיהה אותם בכלל.

נסיתי גם DIVX על כרטיס זיכרון שם הוא זיהה אותו אבל רשם לי שהוא לא יכול לפתוח קובץ כזה.

ומחר אני אנסה את כל הסיומות וכל סוגי הקבצים ואני אעדכן אותכם.

תודה.

• תוכן חדש...