Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הרכב שלי +של חבר

stas_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וחג שמח .

תמונות מאיך שהיה נראה ביום קנינתו ותמונות מאיך שנראה אתמול:

ובדרך בוק לא מקצועי וחובבני עם חבר ורכבו במצלמת פלאפון שעשתה את שלה בחיים .

כמה תמונות מהיום הראשון שהיה אצלי הרכב:

28wf1e.jpg

715n53.jpg

תמונות מאתמול:

14y4s4y.jpg

sypkyq.jpg

2pzdyk8.jpg

2csb4sl.jpg

23hkr2o.jpg

השינויים של הרכב (חיצוניים):

הורדת מגני בוץ

ג'אנטים חדשים רחבים +צמיגים

החלקת באגז'

השחרת בקליות (הפס הלבן שהיה )

צביעת גריל בשחור

סופית לאגזוז

זהו אני חושב , יהיו עידכונים בהמשך.

חג פסח שמח .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רוצה "לבעס" אותך אבל זה נראה סט של תמונות שצולמו בחניית הבית, (מלבד תמונה אחת יחד עם הרכב של החבר).

אמנם ערכת שינויים של צביעה החלקה ושינוי ברכב, אבל אם היית עושה זאת לבד ומעלה תמונות המלוות בהסברים היה טעם בשרשור, כך אנשים היו למדים ממה שעשית.

(תראה זאת כביקורת בונה, תמונות של הרכב בחנית הבית תמיד ניתן להעלות).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבת לרגע טום שיש אנשים שאין להם את האמצעים לרכוש מרצדס חדשה? וברגע שהם רכשו רכב הם ייתנו את הנשמה בשבילו?

כל הכבוד סטס, הרכב באמת נראה הרבה יותר טוב. שמור עליו ומסור לחברך שישמור על הPT קרוזר. אחד הרכבים היותר טובים שיש היום בשוק

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה לא היה האוטו הכי טוב בשוק אז סופר נני לא הייתה נוסעת בו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חבר'ה על התגובות.

ד"א , הרכב שנת 93 עבר 155 אלף יד 01 , אמין , יחסית לקטגורייה שלו הוא מהיר אפשר לומר , ונראה מבפנים מודרני יחסית לשנתון .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם "קצת" תמונות מעניינות לקרייזלר? 8)

סאני זה סאני, אין מה לצלם אותה ועוד עם פגושים שחורים. אני מבין את ההתלהבות של בעל הרכב, כי בכל זאת האוטו שלו והוא שילם כסף והוא אוהב אותו... אבל זה לא אוטו לתצוגה בפורומים. :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פגושים שחורים אני אוהב בסאני וכך גם בעל הקרוזר אמר זאת .

מתאים לה .

סה"כ הצגתי פה שינוי שעבר הרכב שלי .

כמה תמונות נוספות לחובב הרכבים חדשים ונדירים בכביש .

2lloxn7.jpg

a4wy1w.jpg

2cs8i02.jpg

2qwet83.jpg

10cqjpf.jpg

dz73oi.jpg

2czx6du.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסאני נראת טוב. כל הכבוד על ההשקעה.

לא מבין את כל האנשים כל עם הזילזול, הבחור אוהב להשקיע ברכב שלו, ולדעתי הוא גם הגיע למצב שהרכב נראה מעולה.

מה הבעיה לפרגן קצת?

אגב, אם כבר בענייני סאני. יהיה מעניין לראות סליפר אכזרי ומעניין, סאני עם sr20de :twisted:

JEP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...