Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום המכובדים בנושא רכישת רכב הבא:

פיג'ו 406 שנת 97

גיר ידני

נפח 1800 (בנזין)

יד ראשונה

107K ק"מ

מצב חיצוני מזעזע

סלון סביר יחסית לשנתון

לפי טענת המוכר - מטופלת במורשה בלבד

מנוע נשמע סביר

כשלוחצים על גז ועוזבים, הטורים יורדים לאט - מה זה יכול להיות?

מחיר 13500 ש"ח

מה דעתכם? האם כדאי בתור רכב שני שלא יסע הרבה?

בעיות כרוניות מוכרות?

בתודה מראש, איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

השאלה הכי חשובה היא למה דווקא פג'ו 406?

מה אין במאזדה 323 אמינה בהרבה אם גם ככה הרכב בקושי יסע שתצטרך את הערך המוסף של ה-406?

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

הנאה מנהיגה. זה מה שאין במאזדה 323.

(נא לא לזרוק עליי אבנים - זאת דעתי האישית)

למרות שהרכב יסע קצת, חשובה לי הנאה מנהיגה ונוחות, מנוע (חסית) חזק וגיר ידני.

כמובן גם הקילומטראז' מפתה.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

המנוע ב-1.8, על אחת כמה וכמה בדגם הישן, הוא לא חזק. הנאה מנהיגה - בנהיגה ספורטיבית הרבה פחות ממה שקראתי והייתי בטוח עד שהתנסיתי. הנוחות - מדהימה לדעתי. טורים יורדים לאט - בד"כ תערובת עשירה מדי. שווה בדיקה.

המחיר נשמע גבוה קצת למצב, ה-406, לצער בעליה, מאבדת ערכה מהר חזק ובאופן בלתי אלגנטי בעליל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1.8 הוא בלוק אלומיניום. אם המנוע לא הוחלף עד היום יש חשש משמעותי להווצרות בעיה בשנים הקרובות.

קח בחשבון שלסדר אותו חיצונית יכול לעלות כמו חצי אוטו, וחבל כי לדעתי זהו רכב יפהפה (אני מעדיף את הדגמים שלפני מתיחת הפנים). מלבד זאת בדוק שכל האביזרים החשמליים עובדים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המוכרת שקנית ממנה את הרכב כבר הסכימה למכור לי את הרכב בהרבה פחות. ויום למחורת להפתעתי הרבה התבשרתי שהרכב נמכר ב13,500.

אני יכול לספר לך על הרכב שלך כי בדקתי אותו. פנסי ערפל בקושי יושבים במקומם, הצד הימני של הרכב ספג מכות פח ולחיצות, יש לבצע עבודת פחחות רבה. הצמיגים במצב מזעזע כל צמיג מיצרן אחר, שני הצמיגים השמאליים שחוקים תוצרת YOKOHAMA אך לא מאותו דגם.

בפנים המושבים קרועים והריפודים סביב הידיות במצב שהייתי מגדיר "פח זבל" מעבר לכך עישנו באוטו ויש כמה קילופים בדש בורד בקונסולה המרכזית, ליד הכפתורים של המזגן.

• תוכן חדש...