Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפס יסוד צורב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

אני מחפש יסוד צורב דחוף!!!

לפורד שלי עשו ניקוי חול, שמו איזהשהו יסוד .לא היה לי זמן ומקום להתעסק איתו

עבור זמן בודי התחיל להתחלד בהרבה נקודות.

עכשיו אני רוצה לעשות ניקוי חול מקומי ולשים צבע יסוד צורב.

אולי יש אלטרנטיבה לניקוי חול?

פורסם

סליחה שאני פותח בתיקון שגיאות קל, ברשותך, אבל זה פשוט צורם:

יש להגיד מחפש ולא מחפס.

יש להגיד החליד ולא התחלד. יש עוד כמה אבל את הרעיון הבנת, אני חושב.

לענין: בזמנו רכשתי יסוד צורב בחנות טמבור בחולון, באיזור התעשיה (לא זוכר בדיוק היכן) - אני חושב "גלזורית".

עליך לחפש Etch - Primer בחנויות העוסקות בצבעי רכב. חוץ מאשר בחולון, יש אחת ביצחק שדה פינת טברסקי, תל אביב. יש אחת באיזור התעשיה בקרית שמונה ויש אחת באיזור התעשיה באילת. יש עוד אחת ברחוב ישראל ב"ק בתל אביב, אחרי מוסך וולבו מימין (אחרי הפניה לרח' הנצי"ב).

חלודה מקומית מבשרת בעצם שכל הצביעה לקויה וייתכן שתתפתח להמשך הרכב. טעות תהיה לטפל בה באופן נקודתי. אני במקומך הייתי שוב מסיר הכול ומיישם את היסוד הצורב. איך? לא כל כך יודע, כי כל ניקוי חול מסיר בעצם כמה מיקרונים מהברזל של הרכב. לא הכי מומלץ ברכבים ישנים. אולי למרוח מסיר צבע? תצטרך הרבה ליטרים...

מאחל לך בהצלחה רבה ונישמח אם תעדכן מה קורה.

חג שמח.

פורסם

באותו נושא ,אני גם לפני שלב הסרת הצבע הישן,לא עם ניקוי חול חלילה,מחפש יסוד או פילר איכותי ועמיד לישום ישר על המתכת.מישהו יכול להמליץ?

חן.

פורסם

ירחמיאל, עברית- לא "שפת האם" של הבחור, מה לעשות... בכל מיקרה, רמזי, מה עם התמונות, גם בפורום השני? קיבלת כבר התשובה על כמה מקומות, שאפשר לרכוש את הייסוד, אנסה מחר לברר אצל עוד חברים, שאני יודע שמשתמשים בזה. אלטרנטיבה לניקוי חול, ככל הידוע לי- הפשרה בחומצה/חומר ניקוי אסלות (יותר עדין), אבל לא מתאים במיקרה שלך, כי מדובר בכל האוטו, מה עוד, שאם לא מנקים/"מנטרלים", מייבשים ומיד מגנים את החלק- זה מחליד ממש בשניות אחרי, אז זה בטח לא מתאים לך! יש סוגי ניקוי יותר "עדינים", כמו סודה, ועוד אבקות יותר עדינות מסתם חול, אבל העיקרון הוא אותו העיקרון.

אה, ולמי, שלא יודע- מדובר בקאפרי האדומה, שלי לשעבר למי שהכיר, שהבחור משפץ- אז בהצלחה שוב, אני מת כבר לראות את האוטו הזה חוזר אל החיים!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה על תגובה. היתי ממהר קצת.עיקרון היבנתי. אני גר בקריות.אז איזור אילת לא כל כך ...

פורסם
באותו נושא ,אני גם לפני שלב הסרת הצבע הישן,לא עם ניקוי חול חלילה,מחפש יסוד או פילר איכותי ועמיד לישום ישר על המתכת.מישהו יכול להמליץ?

חן.

חן. שלום, שלום.

מה שלום פיאסטה?

תקשיב, אתה צריך רק! רק צבע יסוד! לא פילירים ולא נעליים.

אני כבר חיפשתי בכמה מקומות את יסוד.מנסים לדחוף לך פילר. וזה לא נכון!

אתה חייב יסוד הפוקסי או יסוד צורב. ו רק אז פילר של כל היסוד הזה. כי פילר שלהיפוקסי לא נתעים ליסוד צורב

פורסם

תנסה לבדוק אצל שמוליק קליינמן, ברח' ארלוזורוב בר"ג, לא רחוק מצומת עלית, לדברי החבר שלי- הוא מבין ומחזיק חומרים המתאימים. תסביר לו, מה בדיוק אתה עושה- והוא כנראה יוכל להמליץ ולעזור לך! אין לי את הטלפון שלו, אחרת הייתי נותן לך...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה על תגובה. היתי ממהר קצת.עיקרון היבנתי. אני גר בקריות.אז איזור אילת לא כל כך ...

תתקשר לעזיז דאמוני בנצרת, סוכן של DUPONT. יוכל לעזור לך.

משכנתא זה קל

פורסם
תנסה לבדוק אצל שמוליק קליינמן, ברח' ארלוזורוב בר"ג, לא רחוק מצומת עלית, לדברי החבר שלי- הוא מבין ומחזיק חומרים המתאימים. תסביר לו, מה בדיוק אתה עושה- והוא כנראה יוכל להמליץ ולעזור לך! אין לי את הטלפון שלו, אחרת הייתי נותן לך...

שמוליק קליינמן תיווך בקניה של הטריומף של:-D

הוא בהחלט מבין ויוכל לעזור, הבעיה שלא תמיד פתוח אצלו ושעות העבודה לא ברורות..:cry:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שמוליק קליינמן תיווך בקניה של הטריומף שלי :-D

הוא בהחלט מבין ויוכל לעזור, הבעיה שלא תמיד פתוח אצלו ושעות העבודה לא ברורות..:cry:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
חן. שלום, שלום.

מה שלום פיאסטה?

תקשיב, אתה צריך רק! רק צבע יסוד! לא פילירים ולא נעליים.

אני כבר חיפשתי בכמה מקומות את יסוד.מנסים לדחוף לך פילר. וזה לא נכון!

אתה חייב יסוד הפוקסי או יסוד צורב. ו רק אז פילר של כל היסוד הזה. כי פילר שלהיפוקסי לא נתעים ליסוד צורב

בסדר,אני מתחיל בקרוב לשפץ.הציעו לי פילר בארוסול- ליישם ישר על הפח,אבל אני לא יודע אם זה מספיק איכותי ,אני רוצה משה מתאים שיחזיק טוב את הצבע ויתן הגנה טובה נגד חלודה.

פורסם
.הציעו לי פילר בארוסול- ליישם ישר על הפח,אבל אני לא יודע אם זה מספיק איכותי ,אני רוצה משה מתאים שיחזיק טוב את הצבע ויתן הגנה טובה נגד חלודה.

אני מציע לך מאד מאד מאד לא להתפתות וליישם פילר ישירות על הפח. דבוק בשיטה של היסוד הצורב כשכבה ראשונה, רק לאחר מכן שאר הבסיסים.

• תוכן חדש...