Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - אני מעוניין להחליף נוזל קירור בגולף הישנה שלי - בת 24 אבל קבריו - לא לרחם בבקשה (ראו חתימה...:)

יש לי נוזל איכותי שרשום עליו להוסיף מים ביחס של 1:3- האם להוסיף מי ברז או שמא מים מזוקקים. יש אפשרות גם למי-עדן...

כשמחליפים את הנוזל - מהיכן כדאי לנתק? מתחתית הרדיאטור? ואחרי כן איך מונעים אוויר במערכת?

סליחה על חוסר הידיעה, אבל אני מכונאי חלש למדי.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מיקי שלום רב !

מחבר פורום וותיק שכמוך, בעל צי מרשים של רכבים, הייתי מצפה שתערוך חיפוש על נושא שמעולם לא נדון בפורום, והשאלה כל כל כך בתולית, שלא ניתן ,למצוא לה תשובה כלל, בארכיון הפורום ,בניגוד לדעתו של פולו גולף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=31279

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה לי שפולו התכוון ליחס המהילה של נוזל הקירור ועם איזה מים למהול. ולא התייחס לכל השאלה.

בנושא המהילה אתה באמת יכול למצוא תשובות בחיפוש

אגב אם אני לא טועה עדיף לך לשים G12++ ביחס של 50\50

הכי רצוי לפרק צינור איפה שיושב הטרמוסטט ככה אתה מנקז את כל המים.

בקשר לניקוז אויר המתן למומחים ממני בתחום, למרות שאני חושב שאין ברגי ניקוז אצלך ברכב, אגב זה משו שאתה יכול לראות בעין פשוט תעקוב אחרי הצינורות של מערכת הקרור + הרדיאטור אם יש תפתח אותם עד שיוצא נוזל ולא בועות אויר.. ואז תסגור.

• תוכן חדש...