Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש ב SPACENAVIGATOR, עובד לי מעולה, מאוד נוח וניתן להשתמש בו לרוב הפעולות הנדרשות.

אין לו בעיה של דריברים או תאימות.

אני משתמש בסנטרהפיוז

אני לא חושב שהוא מתאים לדפדוף ברשימת שירים, אך הוא מאוד נוח להעברה לשיר הבא\ קודם ווליום וכו"

אחרי התרגלות מהירה אתה כבר לא צריך להסתכל עליו בניגוד לשלט כדי למצוא את הכפתור שאתה צריך.

בכול מקרה אם מדובר בבחירה מרשימה אין פתרון נוח כי בכול מצב תצתרך לחפש בעין את השיר שאתה חפץ בו.

אם אתה מעוניין אוכל להשאיל לך את שלי....

:wink:

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה - אבל כמו שכבר סטאס גם הציע לי את הפאוורמייט שלו, ציינתי שכבר הזמנתי אחד כזה בעצמי.

במידה ואני אראה שאני לא מסתדר עם הפאוור מייט - אני תמיד יכול להשתמש בו למחשב הסלוני או בעבודה לקריאת מסמכים...

ואז אני אברר באמת פתרון נוסף מאותו הז'אנר או שאאלץ להיות סבלני בנהיגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין לא הגיע לידי הPOWERMATE אבל מצאתי היום משהו טוב לא פחות!

גיליתי סוף סוף איך עובדים עם הPLAY LIST בתוך הRR

מתברר שהRR לא מוכן לנגן PLים שיצרתי ישירות דרך הWINAMP

הבנתי סוף סוף איך יוצרים PL ואיך בדיוק מוסיפים לו שירים בודדים - זה לא טריוויאלי בכלל.

ואז גם מצאתי איך שומרים PL וגם מצאתי שיש שם באג של תצוגה וצריך לדעת לעשות בדיוק את סדר הפעולות הנכון כדי לראות את הPL בדיוק נוצר (או לצאת ולהכנס מהRR)

אבל השורה התחתונה היא שזה עובד ואני יכול להתחיל ליצור לעצמי עכשיו PLים לסגנונות מוזיקה נבחרים מבלי לעבור תיקייה תיקייה וזה מאוד מאוד מאוד יעזור לנושא הבטיחות בנהיגה.

זה ביחד עם פתרון כמו volume knob כזה או אחר נראה כמו הפתרון המשולם (טוב שלא אמרתי פתרון סופי :?) לבעיות שלי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאז שקיבלתי את סקין שלך (אליט) אני, (לצורך לשנות/לגון) נסיתי להשתמש איתו מספר פעמים. לא יודע למה, אבל אני לא יכול להתחבר.

סקין DigitalFX 4.0 אתה יכול לשנות צבע וצורה בכל דבר במספר לחיצות על מסך. לכן זה שלא היה לי זמן בגלל חוסר זמן לסדר את הסקין שלי, זה לא אומר שהוא מגעיל :-D

פורסם

וובכן - כמו שאתם מבינים - אני נשוי... המחשב צריך להיות wife proof

ולכן היה עליי לבחור בסקין קליל ואינטואיטיבי לניהול והELITE פשוט עשה את העבודה והיא למדה אותו נהדר.

להרגיל אותה לסקין חדש - אבוי לי...

Pioneer TS-X150

פורסם

אתם צריכים לבדוק את הנשים שלכם

כל פעם אני שומע שהאישה היא מכשול, שהאישה לא תסדר וכו' וכו' וכו'

מה נסגר ?

פורסם

חכה... חכה... יומך יגיע :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

גורל, יותר טוב תגיד לי אך אני מכוון את הגדרות של RR כך ש:

1. שווליום לא יעלה עם כיוון של נמוכים וגבוהים.

2. לאחר כבוי מצב של ווליום ישאר באותו מצב.

3. הלמת חץ.

פורסם

לגבי 2 - זה קשור להגדרות של הRESUME אם אני לא טועה

אבל שיטה הרבה יותר טובה היא פשוט מאוד לעבוד בהייברנט...

לגבי 3 - במסך הראשי של הגדרות הRR יש לך את אפשרויות הHIDE - אתה יכול לסמן HIDE על הMOUSE והסמן יעלם לך, אני באופן אישי דווקא מעדיף את האינדיקציה של הסמן של העכבר - עוזר לי להתפקס על המסך תוך כדי נהיגה מהר יותר - דווקא בטיחותי לדעתי.

ואדגר - בקשר ל1 - כמה פעמים אמרתי לך לא לאכול מצת קנביס לפני ליל הסדר?!?

Pioneer TS-X150

פורסם
גורל, יותר טוב תגיד לי אך אני מכוון את הגדרות של RR כך ש:

1. שווליום לא יעלה עם כיוון של נמוכים וגבוהים.

2. לאחר כבוי מצב של ווליום ישאר באותו מצב.

3. הלמת חץ.

איפה העברית פה אדגר?? :lol::lol::lol:

תפרט מה בדיוק הבעיות שלך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לפחות את החץ של העכבר הצלחת להעלים כבר עם הHIDE? :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אתם לא נחים לרגע הא?

נראה לי שלא צריך יותר לשאול שאלות לגבי CAR PC פה, רק לחפש שרשורי שיחות שלכם

:)

אופיר, אדי, מה בנוגע לאיזה CAR BOT ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...