Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא - פולנים הם יצורים סטטיים מאוד - לא בנויים ליותר משני שינויים גדולים בו זמנית.

עדיין מתרגל לCARPC

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה העברית פה אדגר?? :lol::lol::lol:

תפרט מה בדיוק הבעיות שלך..

אני אנסה לכתוב את זה יותר מובן.

בעיה של חץ -נפתרה

1. מצב של ווליום, לאחר כיבוי (אצלי הוא חוזר למצב התחלתי*)

2. עליה וירידה באחוזי ווליום מעלה גם את כיוון של גבוהים ונמוכים בהגדרות של EQ.

*מצב התחלתי- מיד אחרי התקנת תוכנות.

פורסם

אדגר - תנסה את ההגדרות הבאות:

בקובץ DynEQ.ini

תדאג שהשורה הבאה היא ב FALSE

EQBoost=false

לגבי הנושא שהוא לא שומר לך על הווליום - אולי תנסה לבדוק את הדבר הבא - בRR CONFIG

כשאתה הולך לPLAYER SETUP מתחת לMUSIC

תנסה להעביר את הWINAMP למצב AUTO ותראה אם זה עזר.

מעבר לזה תנסה להתקין את הWINAMP והRR האחרונים - אולי זה באג שהם פתרו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים - שתי שאלות:

1. מה דעתכם על זה? sony RM-X6S

http://cgi.ebay.com/SONY-RM-X6S-CD-MP3-PLAYER-REMOTE-CONTROL-RECEIVER-RMX6S_W0QQitemZ270413130487QQcategoryZ12040QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D20%26ps%3D63%26clkid%3D8819406078261619818

עזבו שרק המשלוח 50 דולר כן? - נפסל כמובן...

2. מה בעצם התהליך כשאני קונה שלט רחוק אוניברסלי

אני מלמד את השלט את הפלט של המחשב קודם ואח"כ השלט משדר את זה והמחשב רק קולט את מה שהשלט משדר?

או שאני מלמד את המחשב איזה פעולה לעשות בכל פעם שהוא קולט פלט מאחד הכפתורים של השלט?

הייתי בבלצר אלקטרוניקה ביום שישי האחרון - קניתי מפסק כיבוי והדלקה לCARPC (שאכן עושה לי חיים שקטים יותר) ובדרך גם ביררתי לגבי סט של עינית ומשדרים (מובן שאני זקוק רק לעינית אבל מצד שני גם זה לא מתאים לי כי אני צריך עינית שמתחברת לUSB...)

ולא ממש הצלחתי להבין איך הקיט שהם הראו לי אמור לפעול - כמובן - רק התעניינתי.

אז מה בעצם התהליך האמיתי שאמור לקרות ברגע שאני רוכש עינית IR לUSB ושלט אוניברסלי?

על איזה עינית הייתם ממליצים לי לקנות? או שאני חייב לרכוש כאן שלט למחשב ולזרוק את השלט במידה ולא מתאים לי?

בכל זאת - בא לי להתחיל מתישהו בפרוייקט שלט קוסטום כי זה ישרת אותי לא רק לרכב אלא גם לדברים החשובים לי בבית...

Pioneer TS-X150

פורסם

מישהו? משהו?

אופיר? סטאס? גורל? חגי? ??? :-P

או שכולם עדיין מתאוששים מהפיגוע שוקראים לו "ליל הסדר" :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

יש 2 סוגים של שלטים אוניברסליים:

1 - כאלו שיודעים ללמוד משלטים אחרים - הם מקליטים את כפתור משלט אחר לכפתור שלהם, ואז בלחיצת הכפתור הם "מנגנים" את מה שהקליטו.

2 - כאלו, שיש להם מלא הקלתות שמתאימות לרוב טלוויזיות, ומה שנשאר לך זה לבחור בתוך שלט את התלוויזיה המתאימה.

השלטים למחשב... לדעתי גם ישנם 2 סוגים:

כאלו שיודעים לעבוד רק עם שלט משלהם,

וכאלו שיודעים ללמוד כל שלט.

בנוסף, יש כמה סוגים (פרוטוקולים) של שלטים. ההבדל בינהם הוא גם תדר שידור, וגם צורה שבה הם משדרים את הלחיצות.

כמה שזכור לי, ההבדל הרציני הוא בתדר, כשרוב השלטים עובדים על תדר נמוך, ויש כמה חברות שמשתמשות בתדר גבוה.

התדר הגבוה יכול לא להתאים למקלט אונברסלי...

מה שנכון לעשות זה לגשת לאיזה פורום של HTPC ולבדוק אצלם מה שווה לקנות. הם בטוח יודעים את הכל שקשור לPC ושליטה IR.

[under construction]

פורסם

עד כמה שאני יודע גורל רכש שלט הגה של פיוניר והוא עובד עם העינית של השלט מחשב כרטיס שלו

אם זה אכן שלט של פיוניר ולא שלט אוניברסלי זה אומר שכנראה גורל לימד את התוכנה שרצה במחשב לתרגם את מה שהעינית קולטת מהשלט הגה פיוניר לפקודות אחרות.

עכשיו אני רק צריך לדעת שזה אכן כך - אני אריץ קצת חיפוש בפורום ואם אני לא אמצא בדיוק את מה שחשבתי - אני אציק לגורו :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

איייי חבל שאני לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת - אני חושב שמצאתי פתרון אפשרי.

בסלון בבית יש לי שלט למחשב שנראה כמו שלט טלוויזיה.

לקחת את הקובץ שהRR משתמש בו בשביל לאמר לנו איזה ערך מספרי יוצא מאיזה מקש של המקלדת - keycode.exe

העברתי את הקובץ הזה למחשב בסלון ופשוט בדקתי אם כשאני לוחץ על כפתורים בשלט אני מקבל ערכים... ואכן! אני מקבל ערכים...

מה שזה אומר שיש לי את הכוונים הבאים:

1. השלט הגה האוניברסלי שאני אקנה גם יפלוט לי ערכים כשאכוון אותו לעינית של המחשב בסלון - ואז זה כבר ממש קל - רק צריך להזין את הערכים האלה לRR ואני מוכן לתזוזה.

2. יהיה אפשר ללמד את שלט ההגה כמה מהכפתורים מהשלט של המחשב וכל השאר זה כבר להזין את הערכים לRR

אני הולך להזמין שלט הגה אוניברסלי ומקווה שזה יסתדר לי (רק בתחילת חודש הבא)

מצאתי כבר גם את השלט שגורל משתמש ברכב שלו אבל אני דווקא רוצה שלט עם עיצוב אחר.

גורל אם יש לך טיפים או מידע מסויים שיכול להועיל אני אשמח לשמוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה השלט הגה שאני מתכוון להזמין - שמתי עליו עין פחות או יותר לפני שבוע.

מצאתי גם את השלט המדוייק שגורל הזמין ואני מודה אמנם שהוא נראה לי יותר פונקיונאלי אבל לשלט שאתה הראית יש שני יתרונות

1. הוא מעוצב יפה יותר - לדעתי כמובן.

2. משלוח חינם - וכרגע אני מאוד מאוד מוגבל תקציבית לדברים האלה אז יש לזה משמעות.

אבל לשלט של גורל יש שני יתרונות נוספים:

1. גורל משתמש בו כבר וברור לי שזה עובד עם RR :-P

2. לשלט של גורל יש שתי נורות שידור לפי מה ששמתי לב - אחת בכל קצה.

אבל - אני תמיד אוהב לקחת קמצוץ של הרפתקאה ואני כנראה אלך על השלט שאתה (גיל) הראית ואקווה לטוב.

אתמול כשראיתי שהשלט הביתי מפעיל מקשי מקלדת בעצם הבנתי שמספיק שאני אצליח או לקלוט ערכים מהשלט החדש שיגיע כמו שהוא או שאני אלמד אותו ערכים ישירות מהשלט שיש לי בסלון ואשתמש בזה.

תמיד אפשר גם לקחת שלט מקונפג של חבר פורום ולשכפל אותו לשלט שלי במקרה הכי גרוע - אני זרקתי כסף לפח על שלט אחד ואז אני אזמין שלט כמו שיש אצל גורל.

Pioneer TS-X150

פורסם

איך לא ראיתי את השלט?! הוא מתאים לי בול! :)

טוב, יש לי את פייוניר, שהוא גם טוב, אך חסר לו כפתור אמצעי בגוייסטיק.

אך יש לו 2 כפתורים מאחורה לווליום.

מה שחשוב לדעתי זה נוחות לחיצה על כפתורים, שפייונייר לא מצתיין בה, אך הוא בסדר - הכפתורים נלחצים כמו בשלט ביתי, ללא "קליק".

מעניין איך הלחיצה בשלט הזה, אני אוהב כשכפתורים נלחצים עם קליקים.

[under construction]

פורסם

טוב :-P

כל כך נסחפתי מההתלהבות שלך שקניתי!!! :-D

אני גם רוצה לראות אם זה עושה קליקים :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תשכחו מי היה הראשון :)

אדי, הסיבה העיקרית שרכשתי את השלט שלי זה כי יש לו 2 משדרים

זה מאוד יעיל ונותן לך גמישות במיקום העין

בנוסף העיצוב שלו מאוד מצא חן בעיניי וגם כמות הכפתורים

ככה שהכל הסתדר בסופו של דבר לחבילה אחת טובה מבחינתי.

אבל כל שלט אוניברסאלי יעשה את העבודה, אגב אני עבדתי בשיטה של שלט מחשב ולימדתי את השלט הגה את כל הפונקציות הנחוצות.

פורסם

גורל - רב תודות

אכן - שמתי לב לכך שלשלט שלך יש שני משדרים והיתה לי הרגשה שזו היתה הסיבה העיקרית לרכישה שלו.

אני הולך למקם את העינית (ברגע שתהיה אחת בצורה כזו שהיא תהיה ממוקמת באזור שרואה את ההגה כל הזמן - זה במידה ותהיה לי בעיית תקשורת.

במידה ולא - הרי השלט הזה יעיל כאשר נוסעים ישר וההגה ישר גם כן - ברגע שאני אמצע מיקום טוב לעינית - שם היא תקובע.

עכשיו, אחרי שאני אקבל את הפאוור מייט ואת השלט אני רק אצטרך לבחור אם אני בוחר באחד מהם או בשניהם.

אם בכדי להתקין את הפאוור מייט אני אטרך לחורר משהו ברכב - רק במידה ומדובר במיקום מאוד מאוד דיסקרטי שלעולם לא יעלו עליו (ויש לי רעיון למיקום אחד כזה) היות וזה רכב ליסינג - הפאוור מייט יותקן, אם לא - אז רק השלט.

אני חושב שאחרי שאני אפתור את בעיית השליטה והבטיחות אני אוכל לאמר בגאון:

המעבר לCARPC שווה ערך לאמרה הבאה:

once you go black, you never go back

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...