Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כמו בכותרת, התופעה התחילה לפני שבוע בערך מה הסיבה יכולה להיות והאם זה מסוכן ועושה או יעשה נזק?

יש לצין שהאגזוז רגיל לא לחץ לא סופית כלום רגיל המקורי.

ג'ינו.

פורסם

גינו ,הפיתרון,חיבור מיכלית דלק, ליציאת האגזוז, ושאיבת הדלק, ומכירת הדלק לבית הזיקוק, במחיר מופקע, ירצו יאכלו לא ירצו ישתו,לא ישתו, שישפכו את מי העבוי הנפלט מכל רכב , בעת התנעת בוקר, וישפכו אותו לכנרת למלוי המאגרים הריקים.

לרוויה !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה קורה בהתנעת הבוקר כן,לכמה דקות וחוזר לאחר כמה שעות בפחות כמות אבל שוב זה נירא לי לא תקין .

וצביקה לא הבנתי אותך ממש זההיה בציניאות או שאני לא הבנתי נכון?

ג'ינו.

פורסם

אני אנסה לסכם לך את מה שצביקה אמר:

אלו הם מי עיבוי הנפלטים מכל רכב בהתנעת בוקר (קרי התנעה קרה)

מקווה שעזר.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
זה קורה בהתנעת הבוקר כן,לכמה דקות וחוזר לאחר כמה שעות בפחות כמות אבל שוב זה נירא לי לא תקין .

וצביקה לא הבנתי אותך ממש זההיה בציניאות או שאני לא הבנתי נכון?

ג'ינו.

גינו, ציניות זהו שמי השני !

בברכה צביקה/ ציני.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי צביקה אהבתי תראש:-P

אבל לא יודע איך שהוא יש לזה רי חשל דלק לא יכול להיות מצב כזה...וזה ממשיך גם במשך היום למה זה.

• תוכן חדש...