Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום, ספונסרי פורום, מנהלי פורום

אני נפרד היום סופית מחלום שהגשמתי.

המערכת ברכב הפרטי פורקה לחלוטין היום ונשארו כרגע רק הHU, האקולייזר והסאבוופרים 8 אינטש שהם יהיו הבסיס למערכת הבאה ברכב הזה.

המערכת שאני נפרדתי ממנה היום לשלום היתה מבחינתי הגשמת החלום שהצבתי לעצמי זמן קצר אחרי שנכנסתי לתחום של האודיו לרכב.

התחלתי את דרכי בתחביב הזה בשנת 99 וכעבור שנתיים בערך כבר הבנתי שהחלום שלי הוא מערכת 4WAY אקטיבית מלאה - היות והייתי חייל משוחרר עם בית בצרות כלכליות, היות והמשק היה במשבר ולא הצלחתי למצוא עבודה נורמלית עד שנת 2007 (כן כן, אתם קוראים נכון) נכנסתי לתקופה של שידרוגי טלאי ואיסוף רכיבים מפרך ומתמשך שהפך למסע שאורכו היה כ7 שנים ארוכות!

בשנים אלו המערכת ברכב התגלגלה גלגולים אין ספור עד אשר הגעתי לסטאפ בו לבסוף הרגשתי שהוגשם חלומי לבסוף והגעתי למיצוי של המערכת.

הסטאפ כלל HU 9853 שקניתי במחיר מלא ממיטב כספי - כל שקל שם הורגש וגרם לי גאווה.

אקולייזר מתצוגה של חנות שפשטה רגל שעלה לי 600 שקלים בתקופה שכמעט והייתי רעב לאוכל.

הסאב וופר האהוב שלי שלאחרונה נמכר היות והוא חלק מהפרידה מהמערכת - האינפיניטי קאפה 12 אינטש - הסאב הזה היה הרכישה הראשונה שלי לאחר שסוף סוף הבית יצא מקשיים כלכליים ופשוט פינקתי את עצמי במתנה שעד ממש לאחרונה עוד נהניתי ממנה. (עכשיו אתם מבינים למה היה לי קשה כל כך לתמחר אותו)

ולבסוף מונובלוק של JBL ומגבר של קלריון ביחד עם מגברון קטן של סוני שחלקם נקנו תאמינו או לא בתלושי חג שאספתי קרוב לשנתיים!!!

וגולת הכותרת - סט שלושה חלקים של אילייט שנרכש - מידבאסים מיאריק, מידים דרך ליאור (חבר פורום שפעם היה מאוד פעיל) ואיך לא... איך לא חבר ואיש יקר - אליקו שהשיג לי טוויטרים של אומגה אודיו (מקבילים לסופרימו) מפס הייצור האחרון שלהם.

ה4XS נתרם לי מחבר מעבודה קודמת, שילמתי עליו סכום סמלי ועבור הסכום הסמלי הזה אני גם אמכור אותו... - אני תמיד אוהב להחזיר את הטובה שקיבלתי ולהעביר אותה למישהו אחר.

ויותר מאוחר בשנת 2007 שמצאתי עבודה נורמאלית סוף סוף - אז לקראת 2008 המערכת הגיעה לסטייג' הסופי שלה כאשר עברתי להגברה של קיקר שנמצאה ראוייה ביותר למערכת הזו.

אז כן - אני יודע, זו לא בדיוק מערכת היי אנד או משהו כזה אבל היא נשמעה יוצא מן הכלל, פשוט נהדר והיא קלעה בול לטעם שלי ואני אהבתי את המערכת הזו ולא מצאתי שום סיבה לגעת ולשנות אותה.

עד אשר הגיעה השלב בו הבנתי שחלום אחד שהוגשם - נאחזתי בו מספיק ועכשיו הגיע הזמן לשאיפות חדשות.

אני רוצה לאמר תודה על תקופה מדהימה של 7 שנים בה ההתעסקות בתחביב היתה מפלט משגרת יום קשה, לעיתים קשה מאוד - אמנם החיים שלי טובים ומתוקים סה"כ אבל כשלוקח 7 שנים להרים משהו שכזה - זה קצת כואב לאמר שלום.

אני רוצה לאמר תודה לכל חברי הפורום שתמכו והשתתפו ולקחו בזה חלק - אפילו אם זה רק לחוות דיעה.

ואני רוצה לאמר - זו התחלה של מערכת חדשה!

מערכת אמנם הרבה יותר פשוטה וצנועה אבל היא לא תהיה פראיירית! כלל וכלל לא... 8)

כרגע הגברת הגדולה - שנשאה את המערכת הזו זקוקה לטיפול ואהבה - רצועת טיימינג וטיפול בנזילת שמן לא ברורה שהחלה זה הערב... לאחר מכן, חזרה לכשרות והמשך תנועה.

רבותיי - אני מקווה שאתם הבנתם עכשיו מה המערכת הזו היתה בשבילי, מה הפורום הזה והמפגשים נתנו לי ועד כמה זה חשוב לרדוף אחרי חלומות - גם אם הם קטנים.

וכן - היום אני כבר במציאות שונה לגמרי והחלומות הם אחרים - וגם אותם, אני אגשים.

חלקם בעזרתכם.

אז - לכו עם החלומות שלכם ואל תוותרו - חיים רק פעם אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-P

על החתום (שכחתי להוסיף) אדי, לאנוספורס

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש לא הגעתי לטופ גם לעולם לא אגיע - אבל זו היתה חוויה בעלת משקל מאוד כבד עבורי, חשבתי שכדאי לתת כבוד.

ובקרוב... ת'רד מכירה אכזרי במיוחד עם מחירי לחטוף :twisted:

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש מרגש, מצד שני אני מרגיש בר מזל שאני מתחיל את התחביב כשיש לי כסף להוציא עליו :-D

פורסם
ממש מרגש, מצד שני אני מרגיש בר מזל שאני מתחיל את התחביב כשיש לי כסף להוציא עליו :-D

כן - אני מכיר את ההרגשה הזו.

מצד שני - העובדה שבניתי מערכת בזמן שהיכולת שלי היתה אפסית במשך 7 שנים - לימדה אותי להעריך את המערכת עצמה ואת המהות שלה.

אני חושב שאם הייתי מתחיל את התחביב כשיש לי כסף למה שאני רוצה - הייתי מהר מאוד הופך לסוג של "שידרוגפיל" שרק מנסה למצוא רכיבים טובים יותר כל הזמן ולא ממצא ולו אפילו בטיפה את יכולות המערכת.

במקום לשמוע סאונד ודקויות וניואנסינים של צליל ולהנות באופן טהור מהמוזיקה - הייתי שומע "איכות" דרך כבלים של ואן-דר-שניצל והייתי מוכן להשבע שהאסלה המתכתית שאני קורא לה מערכת היא הדבר הכי מדהים בעולם בגלל ששילמתי על הכל 40K...

צריך להגיד תודה לפעמים כששוחים בחרא - לומדים להעריך אחרי זה גם את התכונות התזונתיות של החרא וגם לומדים להעריך אחרי זה כל טיפה של משהו טוב שבא אחרי היציאה מהחרא...

תחשבו על זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אדי אדי ... איפה זה יגמר בסוף ? מה שאני בטוח ב100% שזה לא יגמר בזמן הקרוב וכמו שציינת מחכה לך עוד מערכת להרכבה.

תמיד היה לי דברים חדשים להציע , רעיונות "השקות" ראשונות שלפחות אני פגשתי היו אצלך . אני מקווה מאוד שגם במערכת הבאה תדע להפתיע ולהביא לנו אדגרים חדשים וביצועים לא פחות ממעולים .

אני מחכה בכליון עיניים לדבר הבא!

שיהיה המון בהצלחה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוי אדי,אדי,אדי.:bigcry:

איזה תיאור לתהלוכת אבל המיוחדת רק לנשיאי מדינה.עם מילות שבח למערכת שאינה בשר ודם אבל חשובה לך מכל מערכת בשר ודם :wink:.

מילים שחותכות לאט לאט בבשר החי ונועצות בליבי סיכה ועוד סיכה ומזכירות לי את אהבתי הראשונה :inlove:-רואדסטאר(עם האיקולייזר בחזית).

משתתף בהרגשתך כמלוא הנימה והמילה וזר או אישתי ואישתך יקראו זאת יחשבו שצריכים אנו אישפוז כפוי באברבנאל בחדר סגור ונעול ומפתח שזרקו עמוק בלב האוקיינוס.

בטוחני שהבאה תהיה לא פחות טובה ואולי אף תאפיל עליה עם נסיונך וידענותך המופלגים.

חן חן לך על הגיגיך ובהצלחה ידידי.

ליאור

פורסם

היות ואשתי היתה איתי בדיוק מהתקופה שהתחלתי לבנות את עצמי מאפס - באותה תקופה החלפתי עבודה, החלפתי מקום מגורים, החלפתי את האשה ובעצם התחלתי לבנות הכל מהתחלה.

אז.. אשתי הכירה אותי מהרגע שבו התחלתי לבנות לעצמי את מה שיש לי היום, היא עברה איתי את כל התקופה הזו והיתה שותפה לכל דבר ודבר.

היא כבר קראה את הת'רד ותאמין או לא ליאור - התרגשה עד דמעות.

ואפרופו - החלפתי סמלון :) - תביטו טוב טוב מה הולך שם...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי.המילים שלך באמת אבל באמת נוגעות ללב.

אתם יודעים ,אנשים בעבודה שואלים אותי "עמי מה כל כך

אתה מתעסק עם המוסיקה ,מערכת וכו'"יאללה תתבגר אתה כבר לא ילד

אתה בן 37( דרך אגב נשוי +4)".

אנשים לא מבינים את החיבור של נשמה למוסיקה.את האהבה לשמיעת

מוסיקה באיכות שלנו חובבי הסטריאו גורמת לדפיקות לב והתרגשות

כל פעם מחדש.

אדי .יישר כח על הכנות ושיתוף העולם הפרטי והאישי שלך כאן עם

כולם.וזכור שסוף של משהו הוא התחלה של משהו חדש .

עמי

• תוכן חדש...