Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הסמלון - זה ארנב משוגע שעושה צל שיוצר צורה של כף יד... פשוט גדול!

לגבי אשתי - בגלל שהיא הבינה למה אני מייחס חשיבות.

בשבילי זה הרבה יותר ממערכת, זה תחביב ששימש לי תקופה ארוכה כריפוי בעיסוק, זה תחביב שאיפשר לי לקחת איתי את המוזיקה שאני כל כך אוהב ולהנות ממנה בכל מקום אפשרי תרתי משמע.

זה לא המערכת כמו שזה התהליך, האנשים וההנאה שבאים ביחד עם המוצר המוגמר (לעולם לא יהיה מוגמר...)

תראו את הסרט גראן טורינו - בקטעי הבמאי מסבירים שם שתחביב כמו לעבוד על מכונית קלאסית יכול בכלל להיות משהו שנולד בין יחסים של אב ובנו... לפעמים זה רק סמל או תירוץ למשהו אחר.

רציתי להסביר מה המשמעות של זה מבחינתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מעדיף ואן-דר-סושי :-P

המערכת הקרובה הולכת להיות מבוססת לאוד אנד קליר בחלק הקדמי ובחלק האחורי השמיניות הישנות שלי והמונו CS300.1 של JBL

אני הולך להתקין סט שני חלקים בהגברה אקטיבית בקיק פאנל ואני הולך לנסות להוציא מהרכיבים האלה את המיטב.

הדלתות יעברו בידוד וכאן המערכת הזו נגמרת.

ברכב הראשי הבא - אחרי הליסינג, יהיו כבר דברים אחרים :twisted::twisted::twisted: אבל יש זמן, יש הרבה זמן עד אז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אבל אוטוביוגרפיה של פולני זה כמו לקרוא ספר של סטיבן קינג...

Pioneer TS-X150

פורסם

הזד אודיו מותקן ברכב ליסינג בכלל.

התכניות שלי לגבי המגבר הזה היא לתקן בו את פגמי הייצור שלו כשאחליף בעוד עשרה חודשים את הרכב ליסינג לרכב פרטי ככל הנראה גדול יותר או ספורטיבי יותר (לפחות במראה).

ימים יגידו.

Pioneer TS-X150

פורסם
לגבי הסמלון - זה ארנב משוגע שעושה צל שיוצר צורה של כף יד... פשוט גדול!

לגבי אשתי - בגלל שהיא הבינה למה אני מייחס חשיבות.

בשבילי זה הרבה יותר ממערכת, זה תחביב ששימש לי תקופה ארוכה כריפוי בעיסוק, זה תחביב שאיפשר לי לקחת איתי את המוזיקה שאני כל כך אוהב ולהנות ממנה בכל מקום אפשרי תרתי משמע.

זה לא המערכת כמו שזה התהליך, האנשים וההנאה שבאים ביחד עם המוצר המוגמר (לעולם לא יהיה מוגמר...)

תראו את הסרט גראן טורינו - בקטעי הבמאי מסבירים שם שתחביב כמו לעבוד על מכונית קלאסית יכול בכלל להיות משהו שנולד בין יחסים של אב ובנו... לפעמים זה רק סמל או תירוץ למשהו אחר.

רציתי להסביר מה המשמעות של זה מבחינתי.

Walt Kowalski: Ten bucks? Jesus Christ. What are you, half Jew or somethin'? You keep raising the prices all the time.

Barber Martin: It's been ten bucks for the last five years, you hard-nosed, Polack son of a bitch.

אדי,גם מוסר השכל אתה מביא מסרט על פולנים...:-D

דיי להיות סנטימנטלי get over it :drinking:

ועכשיו לחלק המעניין ,מתי אתה מוכר את הרכיבים :-D

פורסם

חזק ואמץ.

מזדהה עם הרעיון שהתחביב והדרך יותר חשובים מהיעד.

מחכה כבר לשרשור התקנה חדש! :-D

מתחדשת*

פורסם

אז קודם כל - מתן שבת, טוב לראות ממך סימני חיים.

תחזור לכתוב בפורום.

אודיו קינג - אחלה סרט בעולם!

ת'רד מכירה של הרכיבים יועלה ממש בקרוב אחרי שאני אסיים גם לבדוק למשל את הCDMים רק לראות שהכל בסדר גמור והם תקינים לגמרי.

ברגע שהרכב הפרטי יצא מהמוסך ואני אדע לעמוד את הנזק אני אסגר סופית אם אני מתקין בו או שומר את הרכיבים לשדרוג של הרכב הפרטי גם כן אז כרגע עוד לא עולה ת'רד מכירה.

אני מניח שאם הכל חלק וסביר להניח שהכל יהיה בסדר - סה"כ טויוטה טפו טפו טפו

אז בעוד חודש בערך כל הרכיבים כבר יהיו אצלי ויתחיל ת'רד התקנה חדש.

יהיה למה לצפות.

ואפרופו ציטטות מסרטים טובים - פרסיליה מלכת המדבר

there are two things I don't like about you

your face

so why won't you shut both of them

נכון גדול?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...