Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתיים סיימתי קצת יותר משליש תואר במנהל עסקים בפתוחה.

זה לקח לי שנתיים (2 סמסטרים לקחתי קורס אחד וסמסטר קיץ אחד פספסתי).

להערכתי אסיים את התואר בעוד כ3-4 שנים, בהתחשב בעבודתי התובענית במשרה מלאה, זה מתאים לי.

עוד לא נכשלתי באף קורס ואני משתדל לשמור על ממוצע סביר בשביל התואר השני.

זה קשה וקל ביחד, הרמה באמת גבוהה וצריך משמעת עצמית.

היו קורסים שנראו לי כמו משחק ילדים והיו קורסים שקרעתי ת'תחת וקיבלתי ציון נמוך.

אישית אני אוהב את המסגרת הלא קיימת של הפתוחה, לא יושבים לי על הראש ואני אוהב ללמוד בשיעורי אופ"'ק מהבית (ווידיאו אינטרקטיבי באינטרנט).

קשה לי להאמין שרק 10 אחוז מסיימים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופיר - כמובן שלא אמרתי - אלו פשוט עוד נקודות - קורסים באנגלית למי שאין פתור - סה"כ 6 יחידות (כולל יחידה של מצגת עסקית) , סמינר וסדנא - שווים ערך כל אחד לבערך קורס 6 נ"ז (בהשקעה ובחלק מהציון) ובלי למצמץ העלת עוד 18 נקודות לתואר ואתה באיזור שאני מכיר.

אז אצלך לא קוראים לזה נקודות , אלא חובות לתואר או וואטאבר - SAME SAME.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הקורס באנגלית לא נותן נק', פעם הוא היה שווה 3 נק'

הסמינר והסדנא נכללים ב108 נקודות (וכ"א מהם שווה 3 נק' אגב)

פורסם

מתעלק על השרשור עם כמה שאלות:

1) האם מקבלים בפתוחה את הקורסים שעשיתי בהנדסאי?

2) כמה זמן לוקח בממוצע לסיים תואר בפתוחה?

Polo 2012

פורסם

1) יכול להיות שיתנו לך פטורים מכמה קורסים, תלוי איפה למדת, מה למדת ואיזה מסלול אתה הולך לקחת.

2) אין ממוצע - תלוי מה אתה רוצה ללמוד וכמה קורסים אתה מוכן לקחת בכל סמסטר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ברשותכם אני אתעלק על השירשור משום שאני שוקל מסלול בפתוחה, מבחינה ראלית האם זה אפשרי לסיים תואר במדעים מדוייקים כאשר יש בידי רק 3יח"ל מתמטיקה?

אני מאוד רוצה להשלים ל5, אבל אם הלימודים בפתוחה מתחילים מבסיס מספיק נמוך זה פותר לי את הטירחה והעלות הנוספת.

פורסם

אם אתה מעוניין לעשות תואר בפתוחה אז לדעתי אין טעם שתבזבז זמן על השלמת בגרות במתמטיקה. במילא לא תלמד יותר מידי מתמטיקה בקורס הזה אלא רק לעבור את הבגרות.

אם אני זוכר נכון, יש בפתוחה קורסי מבוא שיעזרו לך לשפר את רמת המתמטיקה שלך לרמה בסיסית ממנה אפשר יהיה להתחיל לימודים אקדמיים בצורה סבירה. אני ממליץ לך לשלוח מייל ליועצת לימודים של האו"פ ולשאול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שכן - לתואר במדעים מדויקים - אתה צריך שהעקרונות התיאורטים של מתמטיקה 5 יחידות (לא סתם תרגילי דרך ארוכים , אלא ההבנה של המאחורה של חקירת פונקציה מלאה לדוגמא) יהיו לך טריוויאלים.

את זה לטעמי בכל זאת קצת קשה להקנות בקורס ללא מסגרת (וגם בקורס של 3 חודשים לבגרות 5 יחידות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה אמיץ ללכת לפתוחה - אתה אמור ליהיות עם מספיק "טוסיק" לקנות את הספרים וללמוד לבד והבין את התיאוריה.

(רק אל תצפה לעשות את זה בפחות מכמה חודשים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי שום בעיה לשבת וללמוד, הבעיה היא שהידע ההתחלתי שלי הוא 3 יח"ל(שמתוכן למדתי רק את 2 הראשונות).

לפני כחצי שנה החלטתי ללמוד לבד, אחרי שעברתי שלושה נושאים מהיחידה שלישית תוך שימוש בבני גורן בלבד הגעתי למסקנה שההתקדמות איטית מידי ועדיף שאחכה עד שאוכל להרשות לעצמי עזרה מקצועית שבעזרתה אני מקווה שאוכל להשתלט על ה5 יח"ל תוך חודשים ספורים.

בינתיים בכדי לא לאבד את הכושר בצבא אני חוזר על כל חומר הלימוד מההנדסאי שלי.

במקביל, אם יש לך(ולשאר חברי הפורום) המלצות לספרים שיכולים להביא אותי לרמה הנדרשת אשמח אם תשתף אותיי:roll:.

זה לא כיף להיות מאלה שמבינים מאוחר שזאת לא גאווה להיות טיפש... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

פורסם
ברשותכם אני אתעלק על השירשור משום שאני שוקל מסלול בפתוחה, מבחינה ראלית האם זה אפשרי לסיים תואר במדעים מדוייקים כאשר יש בידי רק 3יח"ל מתמטיקה?

כן.

יש קורס בדיוק בשבילך שנקרא "סדנת רענון במתמטיקה לתלמידי מדעי החברה", תיקח אותו לפני שאתה מתחיל עם החדוות ואתה תהיה בסדר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה רה על הקישור, שמרתי אותו ואתקשר אליהם מחר לברר פרטים נוספים.

אולי ההבנה שלי לגבי מדעי חברה קצת לא נכונה אבל מה להם ולמתמטיקה?

פורסם

סטטיסטיקה לדוג' דורשת ידע מתמטי.

כלכלה היא חלק ממדעי החברה, והיא מתבססת על מתמטיקה באופן נרחב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...