Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורס לא נשמע כאילו הוא ממש מגיע לרמת 5 יחידות אלא מדגדג אותו מלמטה מאוד (רמז - לא נרשם לדוגמא שום דבר על אינטגרלים ונגזרות ממעלות גבוהות - וזה בערך השבועיים הראשונים בקורס אינפי / חדוא ממוצע במדעים מדויקים).

לגבי ספרים לפני 10 ומשהו שנים - אלו של יואל גבע הם הזכורים לי לטובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי מדעים מדויקיים אבל למשל אני בתואר כלכלה סיימתי את סטט א,ב וחדוא. שזה מקצועות של מתמתיקה ולא היה דרוש ידע קודם עמוק מלמדים הכל די מהבסיס. כלומר היה לי 4 יחידות מתמתיקה אבל מה שזכרתי מזה היה בערך 0. אלו הם מקצועות הבסיס אם עברתה אותם השאר בנוי אליהם.

הספרים בחדוא בפתוחה לא משהו אבל לי לפחות היתה מרצה מעולה שלימדה ממש טוב, בטט זה 50% / 50% גם ספרים גם מרצה.

פורסם

מחר אני אברר מולם אם הם מגיעים לרמה מספקת, אם לא כנראה שאני אפנה לחפש מכינה קדם אקדמאית איכותית בלימודי ערב.

ליביאור, רשמתי לפני את יואל גבע.

אני מניח שסטטיסטיקה ומדעים מדוייקים אלה רמות מתמטיקה מאוד שונות.

פורסם

לא הייתי אומר. לסטטיסטיקה והסתברות מקום של כבוד במדמ"ח והנ' חשמל (לפחות, זה מה שאני מכיר). תורת הקוונטים מבוססת על הסתברות למשל.

ברור שלא זו הכוונה בתואר הנ"ל אבל רק רציתי לציין.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מסכים - סטטיסטיקה בתור קורס הוא אפילו לא קורס בסיס במדעים מדויקים אלא קורס מתקדם עם קורס מבוא משלו.

YET , לא ממש קשור לנושא :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתיכון גם אני סיימתי עם 3 יח' מתמתיקה.

בקורסים כמו סטט' א ו-ב לא הייתה לי בעיה מיוחדת, הם נלמדים מהבסיס.

קורס כמו חדו"א היה לי קשה יותר והצריך למידה אינטנסיבית יותר.

המכה הגיע בקורס אקונומטריקה שנחשב לאחד הקשים בתואר כלכלה בפתוחה (אם לא הקשה), פה זה כבר מצריך הרבה הרבה שעות של תרגול ולשבור את הראש.

בסופו של דבר, עם אתה משקיע כמו שצריך אין בעיה להסתדר עם 3 יח' ואין צורך להשלים ל-5 אם אתה הולך לפתוחה.

• תוכן חדש...