Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד האוטו שלך זה סובארו DL ואתה מרכיב אותו ממדפי עץ - 100 ש"ח כולל צבע טמבור.

נגיד הרכב שלך הוא R8 ואתה רוצה ספוילר קארבון נפתח לפי המהירות - כנראה כמה עשרות אלפי שקלים בודדים.

או נשווה לתחום אחר - נגיד אני רוצה צמיגים , כמה זה יעלה? או בית , כמה יעלה? או אולי לאכול ארוחת ערב , כמה יעלה? (בלי לתת פרטים אחרים)

או בנימה יותר רצינית - תצתרך לפרט יותר וגם אם אתה מחפש לקנות חדש מהחברה , או נגיד משומש וכו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פיג'ו 206.

אני לא יודע אם לקנות מהחברה או משומש, אני צריך לדעת מה העלות בשביל להחליט.

אף פעם לא התעסקתי בזה ואין לי מושג איך זה הולך ואיפה רוכשים ספויילר.

פורסם

ואם אני רוצה חדש לא יד שנייה, איפה אני קונה?

וכמה זה יוצא כולל צבע והתקנה?

מצאתי ביד 2 רק מישהו אחר שמוכרר לפיג'ו 206, כל השאר מוכרים ספויילרים אוניברסאליים או למכוניות אחרות.

פורסם

תרים טלפון למוסך מורשה , יש להם את החלק בקטלוג חלקים הממחושב של המחסן והם יתנו לך הצעת מחיר.

תבקש ספוילר שמשה אחורית של 206XS או של GTI (אלו 2 חלקים שונים , אחד בצבע שחור ואחד בצבע הרכב למיטב זכרוני).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקי תודה רבה.

אני ישאל אותם לגבי הצבע כי אני רוצה בצבע הרכב.

הספויילר של XS ושל GTI זה אותו דבר חוץ מההבדל בצבע?

• תוכן חדש...