Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע ואיתו גם הריחות המגעילים מהמזגן

התחלתי במפוח, קצת ניקוי וגריז לא יזיקו

איך ניתן לפרק את המפוח? מצורפות תמונות

הרכב- בלנו 98

אם יש למישהו תרשים של כל המזגן בבלנו זה יהיה מעולה !

תודה מראש,

עידו.

מפוח 001.jpg

מפוח 002.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אני מניח שהשאלה לא נוגעת להוצאת המפוח (שנראה שכבר נמצא בידיך) אלא לפירוקו עצמו.

מהתמונות שצרפת נראה שתוכל להפריד את המניפה מהמנוע ע"י פיסוק התופסנים ומשיכת המניפה מהמנוע. למרות זאת אם אין בעיות מיוחדות אני ממליץ לך לא לעשות את זה:

1. סבירות לא מבוטלת שהתופסנים או המניפה ישברו. לרוב המניפה מוכנסת בלחץ לציר המנוע וזאת כדי לחסוך עלויות של שגמים, כרסום הציר או פתרונות דומים.
  2. גם אם תפריד אותה יש סיכוי טוב שלא תצליח לפתוח את המנוע מבלי לגרום לו נזק. זאת כיוון שהמנועים מיוצרים בלי הכנה נאותה לפתיחה- שוב כדי לחסוך.
  3. גם אם תפתח את המנוע כנראה שהפעולה הסבירה שכדאי לעשות היא החלפת מיסבים. עשוי להיות מאד לא ידידותי במנוע קטן כזה שלא נועד לפתיחה- ללא ידע וציוד מספקים גם בלתי אפשרי.

בשורה התחתונה אם המפוח מסתובב חלק עדיף שתעזוב אותו.

פורסם

תודה רבה , מאוד עוזר לי !

עדין מחפש איך לפרק את המפוח...

עריכה :

אביב , תודה !

אני ישתמש בלחץ אוויר כדי לנקות את הלכלוך ויחזיר, עד עכשיו הוצאתי המון אבק, שינוי אני בטוח שאני לא ירגיש אבל יכול להיות שבגלל הפעולה הזאת אני יחסוך כאב ראש מאוחר יותר

Suzuki Jimny

פורסם

עצה בחינם

אל תפרק את המפוח כי אין לך שום סיבה לעשות כך .

נקה אותו טוב טוב עם לחץ אוויר והכנס את ידייך לתעלות כדי להוציא משם עלים או לכלוך שנשאבו לשם .

מעבר לכך אין לך מה להתעסק עם זה .

פורסם

אייל, הורדתי את הספרות תודה רבה !

ירדתי מעניין פירוק המפוח, אני ינקה אותו עם לחץ אוויר

איפה נמצא הרדיאטור של המזגן ?

אני כנראה מחר יפרק את כל הדשבורד (במידה ויהיה צריך) כדי לנקות את כל מע' הקירור וחימום

Suzuki Jimny

פורסם

אם בא לך ללכלך את הידיים , פרק את הגלגלים הקדמיים , פרק את מגיני הבוץ ותוציא משם ים של עלים , בוץ , לכלוך ומה לא .

אני מתכוון לרווח שמאחורי הבטנה של הכנף .

פורסם

הוספתי לך תמונות תגיד לי על מה אתה מדבר...

לגבי הפירוק גלגלים והמגיני בוץ,

זה יוריד את הסרחון מהמזגן ?

Picture 034.jpg

Picture 022.jpg

Picture 052.jpg

Picture 058.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

לא יודע איפה הוא נמצא.

ניקיתי את המפוח בלחץ אויר

עכשיו אני יפרק את כל החיפוי איפה שנמצאים המגבים ואני יעדכן

אייל, אני מחכה לתשובה ממך.

Suzuki Jimny

פורסם

הרדיאטור של המזגן הוא רדיאטור דק , בא לפני הרדיאטור הרגיל שאתה מכיר , תראה אותו יושב בין המאווררים לבין הרדיאטור הגדול. ((הרגיל)).

פשוט לא צריך לפרק כלום , מאיזור הווינטות תנקה עם לחץ מים את שני הרדיאטורים וזהו .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...