Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרסס חומר למזגנים אני לא מכיר אבל קראתי על זה פה איפשהו מרססים לחריצים איפה שהמגבים וזה הורג בקטריות ופיטריות

פורסם

תפסיק לשחרר ברכב אז לא תסבול מריחות רעים :idea:

אם אתה מעשן אזי זה הזמן להפסיק לעשן. מניסיון הפיתרון היחיד שעובד הוא ריסוס של תעלות המיזוג בעזרת חומר שמוציא להורג את הבקטריות שגורמות לריח רע כמו בנעלים שלך.

קרא את המאמר של דניאל בקישור המצורף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6985

קרא גם את הפיתרון של ייצרן הרכב VW.

Musty Odor from Heating and Ventilation System.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
לגבי המנוע , יש לך הזעה ממכסה השסתומים ומשסתום ה - pcv שמחובר אליו .

אני נותן לך שבוע לשיפור המצב .

חזור עם תמונות מעודכנות .

כן המפקד ! , אני יודע שיש לי הזעה , יצא לי לנקות את המנוע אבל בחיים לא שמעתי על חיישן כזה

לפי מה שאני מבין הוא אחראי על מחזור גזי הפליטה.

הוספתי תמונה כדי להיות בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר.

תפסיק לשחרר ברכב אז לא תסבול מריחות רעים :idea:

אם אתה מעשן אזי זה הזמן להפסיק לעשן. מניסיון הפיתרון היחיד שעובד הוא ריסוס של תעלות המיזוג בעזרת חומר שמוציא להורג את הבקטריות שגורמות לריח רע כמו בנעלים שלך.

קרא את המאמר של דניאל בקישור המצורף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6985

קרא גם את הפיתרון של ייצרן הרכב VW.

כן חייב לשחרר זה כל הכיף :wink:

.

טוב עכשיו לעניין, אני לא מעשן ולא יכול להריח ריח של עישון וברור שלא יעשנו באוטו שלי, החומר אני יחפש מחר באוטו דיפו

ריח בנעליים שלי אין, אבל בכל מקרה קראתי וזה לא חידש לי כ"כ :)

תרסס חומר למזגנים אני לא מכיר אבל קראתי על זה פה איפשהו מרססים לחריצים איפה שהמגבים וזה הורג בקטריות ופיטריות

כן אני קראתי וחיפשתי לפני שפתחתי את ההודעה , מה שאפשר ניקיתי.

Copy of Picture 050.jpg

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...