Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה ליקנות קיט טורבו לרובר והקניה מEBAY http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rover-600-T3T4-Turbo-Charger-Kit_W0QQitemZ350296218427QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item518f481b3b#ht_8094wt_939

עכשיו המוחר שולך לארץ בתמורה ל400 דולר עכשיו רציתי לגעת ים יהיה עם זה בעיות במכס ועם יכול לצוץ בעיות ביגלל ההתקנה ובאתר כתוב שזה גם לידני ואוטומוט וזה מעלה ל485HP זה יכול להיות. זה בא עם כול הקיטים וחולי ועם TURBO T3T4 ועם שעונים וכול מינה חרטות וזה עולה 1599 דולר העים צריך לשפר עוד משהו במנוע שלא יהיה בעיות תודה רבה לעוזרים .

נ.ב. : יהיה בעיה להרכיב את הטורבו עם יש מוסך למה סבא שלי מוסכניק.

וכמה אני יכול לגדוש וכמה יעלה לי לחזק את המנוע 10000 אלף משהו כזה ?

.

פורסם

פיספסתה חבר , הקיט הזה בא אם כלום , הטורבו הזה תומך 485 כוח ? כן בחלומות אולי .....

אם איזה ניהול אתה בדיוק רץ אם 485 כוח ? ואם איזה מזרקים ? ואם איזה משאבה ? וכשהאטם ראש שלך עף באוויר בבאר ? אגב את התערובת תדע אם הווידבנד שאין שם ? וגם EGT אין שם ... אז תדע טמפרטורת גזי פליטה לפי ?

בקיצור הקיט הזה בא אם כלום , סתם לקחו ערמה של שטויות ודברים שאולי מצטלמים מגניב אבל אין לאף , ואני מדגיש אף חלק שם קשר לאוטו שלך או יעוד לאוטו שלך , שום דבר שם לא מתאים לאוטו שלך .

סתם קטע נחמד את הקיט הזה הם מייעדים לכל אוטו אם אותם חלקים בדיוק ,שואל למה ? פשוט כי זה סתם ערמה של זבל שאולי ורק אולי אחרי שתעבוד על לבנות הכל מחדש ואת כל שאר הדברים תזרוק לזבל (באמת ל485 כוח הכי חשוב זה הטורבו טיימר :lol::lol::lol:) אתה אולי תשתמש בטורבו שאם הוא מסוגל לתת 300 כוח בלי לעוף באוויר זה נחמד .

שכח מזה, חבל על הכסף , לא ככה בונים קיט טורבו רציני , לא אם ערמה של ניפלים מאייבי ...

אור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...