Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.מדובר בסיאט לאון 2010 חדשה שברשותי כחודש.ישנם כתמים עיקשים שמסרבים לרדת עם שטיפות ידניות/מכונה.יש לציין שהרכב בצבע לבן.אם אפשר, לא משהו יקר, שיתאים לכל כיס.תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גש לצ'מפיון ותתלונן - סביר להניח שאלה כתמי שאריות שעווה שמסרבות לרדת.

ניתן להסירן בעזרת פלסטלינה. אין צורך בפוליש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, כשקבלתי את הרכב הוא היה נקי לגמרי.

אל תשכח שאין לי חניה סגורה במוסך+מקורה+נעולה בסוגר ובריח+סגורה הרמטית בשער חשמלי+שומר+רוטוויילר בכניסה.

אני חונה תחת כיפת השמים כל הזמן.. מן הסתם שיצטברו משקעים של לכלוכים עקשנים שלא יורדים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מצטרפת להמלצה של אוראל, הפלסטלינה מורידה כתמים ומשקעים.

היתי בוחרת באפשרות הזו לפני שהיתי עוברת לפוליש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום רב.

פלסטלינה כן יכול לעזור לך להוריד את המשקעים,אך לא תמיד,וגם יש כמה מינוסים לבצוע עבודה עם הפלסטלינה.

דבר ראשון: זה לא זול אפילו עם תרצה לעשות את זה בעצמך.

דבר שני: פלסטלינה תמיד לוקח יחד עם הלכלוך את הברק של הוקס,וקס בטוח יש על האוטו שלך,עם הבנתי נכון זה אוטו די חדש,כן באטר מסירה מורחים וקס על כל אוטו שיוצה ללקוח.

הסיבה שנייה זה לא קזה קריטי כי תמיד אפשר למרוח וקס מחדש.

אם פלסטלינה לא עזרה לך,יש חומר מנקה ומבריק צבע נקרא גלייז,חומר מכיל מינימום אלמנטים אברזיבים והרבה פולימרים ו סליקטים להברקה.

פורסם

לכן לאחר פלסטלינה ניתן תמיד לבצע קריסטל, התזה של חומר המחזיר את הברק לפח הרכב.

אך כמו שאמרת זה לא זול בכלל, אך מחזיק מעמד לתקופה ארוכה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק קיבלתי 200 גרם פלסטלינה של Clay magic. יש לי כמה כתמים אפורים על מכסה המנוע ואני מקווה שהיא תוריד אותם ותחזיר את הצבע לחיים.

אם אין לי קריסטל, האם רק ווקס מספיק לאחר הפלסטלינה?

פורסם
בדיוק קיבלתי 200 גרם פלסטלינה של Clay magic. יש לי כמה כתמים אפורים על מכסה המנוע ואני מקווה שהיא תוריד אותם ותחזיר את הצבע לחיים.

אם אין לי קריסטל, האם רק ווקס מספיק לאחר הפלסטלינה?

בוודאי.

כל ווקס טפלון/קרנובה איכותי - יעשה את העבודה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...