Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מי ברז במיכל המים ,אני רוצה להחליף אותם למים ירוקים ,אני מעוניין לדעת את התהליך ואם יש דגשים מיוחדים לגבי רנו קליאו 97 1.4 alize 3)...

תודה מראש...

פורסם
יש לי מי ברז במיכל המים ,אני רוצה להחליף אותם למים ירוקים ,אני מעוניין לדעת את התהליך ואם יש דגשים מיוחדים לגבי רנו קליאו 97 1.4 alize 3)...

תודה מראש...

מישהו יכול לעזור?...

פורסם

יש צורך לרוקן את המים מהרדיאטור ולאחר מכן למלא נוזל קירור ולנקז אוויר - ולכן אם אין לך ממש מושג או עדיף שתלך למוסך

זה לא סיפור יקר

פורסם

ואל תמלא סתם מים עם צבע מאכל ירוק שקונים ב20 שקל אלא נוזל קירור איכותי, לא יודע מה שמים ברנו אבל בטח יש להם המלצה משלהם, וגם אם תשים פרפלו של פיאט או פרסטון ג'נרי זה יהיה בסדר. אבל שיהיה משהו מוכר שיצרנים ממליצים עליו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

1. נתק צינור יציאת מים מהרדיאטור ותן למים לזרום החוצה.

2. סגור הצינור ופתח פקק פלסטיק בצד נהג עליון ברדיאטור ופקק מיכל מים.

3. מלא עד שמהפקק האמור יצא נוזל בזרימה מלאה ואחידה.

4. סגור פקקים, הנע וכבה לאחר כניסת המאוררים לעבודה (עקוב תו"כ בשעון החום)

5. הוסף מים במידת הצורך.

6.סע לשלום.

* פרסטון במיכל צהוב מצוין לרכב זה.

בהצלחה.

פורסם

ברנו קליאו אין פתחי ניקוז אוויר ?

אם יש , אז צריך לנקז משם את האוויר , אחרת המנוע ירתח לך עד מוות.

HONDA CIVIC LS

פורסם

טוב בדקתי את עניין פתחי הניקוז אוויר ומסתבר שיש שניים אחד על הרדיאטור בחלק העליון ,די בולט וקל לפתוח אותו

אבל השני תקוע מאחורי משאבת המיים על הבלוק מנוע לכיוון פנים הרכב ,בקיצור צריך להיות תמנון כדי לפתוח אותו (הצרפתים האלה...)

לא חייב לפתוח אתו אלא אם רוצים לנקות את הצינורות שם ,בכל מקרה בשביל לנקז את האוויר מספיק הפתח ניקוז על הרדיאטור,

לסגור את כל הצינורות והפקקים למעט מיכל העודפים ,להניע את הרכב ולתת למערכת לעבוד עד שיצאו כל הבועות אוויר...

אם יש למישהו רעיון איך להגיע לפתח ניקוז...

111.doc

פורסם

מתעלק על השרשור -

יש צינור דק שנכנס למיכל העיבוי מלמעלה. לפני הסבוב שלו והחיבור למיכל עיבוי מלמעלה, מרגישים שיש לו חלק קשיח בפנים של 2 ס"מ.

1. האם החלק הזה הוא שסתום חד כיווני ?

2. מה תפקיד הצינור הדק הזה האם להזרים נוזל קרור (כי יש כבר 2 צנורות עבים שמחוברים למיכל עיבוי למטה) או להזרים אדים או אויר במערכת ?

3. האם כששופכים מים במיכל עיבוי מצינור מים חיצוני, עם הפעלת מנוע (לניקוי המערכת)- אז הסירקולציה צריכה להוציא מים מהצינור הדק הזה?

פורסם
1. נתק צינור יציאת מים מהרדיאטור ותן למים לזרום החוצה.

2. סגור הצינור ופתח פקק פלסטיק בצד נהג עליון ברדיאטור ופקק מיכל מים.

3. מלא עד שמהפקק האמור יצא נוזל בזרימה מלאה ואחידה.

4. סגור פקקים, הנע וכבה לאחר כניסת המאוררים לעבודה (עקוב תו"כ בשעון החום)

5. הוסף מים במידת הצורך.

6.סע לשלום.

* פרסטון במיכל צהוב מצוין לרכב זה.

בהצלחה.

שאלה - לגבי 3 - איך מהפקק של הרדיאטור יצא נוזל קרור הרי הטרמוסטט סגור ? ? ?

פורסם

לפי הבנתי אם הטרמוסטט סגור (נניח 50 מעלות) אין זרימה של נוזל לרדיאטור ? או שאין זרימה של נוזל למנוע ?

כלומר הצינור העליון שמזרים נוזל דרך הטרמוסטט ( נניח נפתח ב 80 מעלות) מהמנוע לרדיאטור או מהרדיאטור למנוע ?

• תוכן חדש...