Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 24K ידני וקטן, עזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אני לאחרונה קיבלתי רכב מהמשפחה(רנו מגאן 2001) והוא עשה עד היום הרבה בעיות שעלו וימשיכו לעלות הרבה כסף.

עכשיו אני רציתי לתקן אותה ולקנות רכב בסיגנון שלי יותר...

אני רוצה רכב ידני בין השנים 97-2001(רצוי) וחייב ידני...

חשבתי על כמה אפשרויות:פג'ו 207, גולף, או אולי האופל קורסה.

עכשיו, אני לא מבין גדול במכוניות. אז תעזרו לי ואם יש לכם רעיונות לרכבים אחרים אני אשמח לשמוע למה, ומה יותר עדיף.

פורסם

פזו 206, פונטו ספייס (כזאת תוכל לקנות אפילו יותר חדשה), או פולקסווגן פולו

אלה מכוניות טובות ונוחות שלא עושות בעיות מיוחדות בדרך כלל נראות טוב ולא גדולות מדיי

פזו 207 אין ב24 אלף כנראה התכוונת ל206

גולף - אוטו גדול יותר ויקר יותר, יש לך צורך בזה?

אופל קורסה - לא נורא אבל יש יותר טובים...

אני הייתי קונה ספייס בכזה תקציב כי ב24 אלף תוכל לקנות 2003-2002 אפילו

בתקציב כזה אל תקנה גרוטאה מ97, לפי דעתי 2000 ומעלה.

יש מכוניות טובות גם משנת 97 אבל הישראלי הממוצע לא מצליח לשמור על האוטו כל כך הרבה זמן :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

גם רנו קליאו ידנית עם מנוע 1400 סמ"ק מכונית נוחה, זריזה ובטיחותית - בהחלט אופציה ראוייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פשוט משום מה יש לי סלידה ממכוניות צרפתיות וההנדסה האנושית הגרועה ביותר שלהם מתחת למכסה....

הכל דרך התחת וזה סרט לתקן....

פורסם

מה דעתכם האמיתית על הגולף? נראה לי שאוכל לסחוב גולף משנת 2000 ידנית.... 1400. השאלה למה היא מסוגלת ומה היא תראה לאורך זמן.

• תוכן חדש...