Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הודעה שעדיף שמשה מקורית בגלל החיישני גשם.

כששאלו אותי טלפונית (דרך הביטוח נשלחו אליי הביתה זגגים) אם יש לי חיישני גשם, לא ידעתי על מה הבחור מדבר, והוא אמר לי 'תסתכל אם יש חוטים באיזור של המראה'.. ולא ראיתי, אז אמרתי לו שאני לא רואה.

אם הזגגים שהגיעו היו רואים חוטים (הם אגב פירקו את המראה מהשמשה הישנה ושמו על החדשה), הם לא היו מבינים לבד ? אם מתייעצים עם הבעלים שלהם בעניין ?

בלי קשר,

נניח עכשיו שזו אכן הבעיה, מה אני יכול לעשות ? לבקש (או לדרוש?) שיפרקו שוב וישימו לי חדשה ? אני אמור ללכת למוסך עוד כשעה ואני לא בטוח מה לעשות בעניין...

פורסם

הייתי במוסך (מורשה סיטרואן ופיג'ו),

האבחנה היא שידית הוישרים פשוט תקולה ותקועה.

המוסכניק אמר לי שצריך להחליף את כל היחידה, וזה סדר גודל של 2000 שקל. מה גם שהוא אמר לי שהוא יכול לנסות לפתוח את הידית ולראות מה תפוס שם, ומנסיון קודם שלו זה בסביבות 80% הצלחה, אבל שאני חייב להתחייב שבמקרה וזה לא תקין אז שהוא ישים לי יחידה חדשה.

אני אמרתי לו שאשן על זה, כמובן כדי לשאול לעצת המומחים.. אולי בכל זאת יש אלטרנטיבה אחרת.

מה אתם אומרים ? יש אופציה אחרת ?

פורסם

ניתן לפרק בזהירות את יחידת ה com 2000 לתיקון בעיות מכניות בידיות.

אני הצלחתי לתקן אצלי בעיה כזאת.

צריך ידים טובות, חוש טכני והמון עדינות

פורסם
תראה את הקישור הזה:

אם אתה מבין גרמנית תראה איך הבחור תיקן בעייה בדיוק כמו שלך בcom 2000

במקרה שלו מספיק היה לפרק רק את קצה הידית, להערכתי גם אצלך זו אותה בעיה.

http://thomas.is-ac.de/blog/?tag=bc

עודד, דבר ראשון תודה על המידע, היה מעניין לקרוא.

תשמע, אני לא בטוח אם זאת אכן הבעיה שיש אצלי או לא. אצלי הבעיה היא שלפעמים כל הידית עצמה תקולה או לא זז כמו שצריך, ולא דווקא שאני מזיז וזה לא עובד. האמת שלהיפך, כשאני מזיז - המגבים עובדים דווקא, פשוט לא מפסיקים לעבוד. מה שכן יש בעיה בהשפרצת מים, לפעמים קשה לגרום לידית להמשך לכיוון הנהג כדי שיוציא מים. אגב, כשהמגבים נתקעים ולא מפסיקים לעבוד, גם המים משפריצים בלי קשר לכלום ובלי הפסקה (אלא אם כן דימום מנוע).

זה נשמע לך כמו הבעיה שהייתה אצלך או שמתוארת בקישור שהוספת ?

שוב תודה ענקית על כל העזרה.

פורסם

שבוע טוב

בבטחון גבוה אני יכול לומר לך שהבעיה היא במגעים או בעיה מכנית בידית או בתוך יחידת ה com 2000.

מה שצריך זה לפרק את יחידת ה com 2000 מהרכב, לקחת אותה על שולחן עם אור חזק ובזהירות לפרק אותה ולראות מה לא בסדר במגע של המתיז שהוא בתוך היחידה עצמה.

כאשר מפרקים את היחידה הרבה חלקים קטנים נופלים וצריך להיות עם חוש טכני טוב כדי להרכיב הכל חזרה.

חשוב לציין שכל המגעים שם למעשה לא סוגרים מעגל אלא למעשה נותנים פקודות למחשב ה com2000 שמעביר אותם למחשב הרכב ה BSI לכן למעשה אם המגעים לא מתפקדים נכון מחשב הרכב עלול לקבל פקודות לא הגיוניות ולפעול בהתאם...וזה מסביר את מה שקורה אצלך.

פירוק ה com 2000 מהרכב מתבצע באופן הבא:

1. ניתוק המצבר.

2. פירוק כרית האויר מההגה על ידי הזזת הקליפסים שמחזיקים אותה בגב ההגה וניתוק החוטים עם הקונקטורים המיוחדים עם פתיחה מיוחדת, צריך לשים לב כדי לא לשבור אותם.

3. פתיחת בורג ההגה והוצאת ההגה.

4. ניתוק החוטים המתחברים ל com 2000. פתיחת ברגים שמחזקים אותה למוט ההגה והוצאת ה com2000.

5. כאן מתחילה העבודה העדינה שהוזכרה למעלה.

אם החשמלאי שלך הוא בחור רציני ומנוסה שיודע להתמודד עם זה יש סיכוי להצלחה.

אני רק מקווה שאחרי פירוק ה com 2000 לא תגלה שמשהו שם נשבר ואז אין מה לעשות אלא לקנות יחידה חדשה ב 2000 ש"ח או משומשת במצב טוב.

• תוכן חדש...