Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ולפי מה שהבנתי בשביל לשמוע את הקומפוננט נורמלי צריך מגבר טוב... איזה מגבר מומלץ בסביבות הסכום הזה?

מנקודת הנחה שאני גם מחליף כנראה את הרדיו דיסק למשו של קנווד?

פורסם

בסביבות איזה מחיר? תיתן תקציב.

בעיקרון אחד המגברים הביסיסים ביותר היום בשוק הוא ה JBLCS60.4 שעלותו היא 650 שקל בערך,אולי תמצא זול יותר.

איזה דגם של קנווד אתה קונה?אולי כדאי שתיתן גם תקציב לרדיו דיסק כדי שנמליץ לך על משהו טוב אחר.

פורסם

חשבתי על ה5039, מה דעתכם עליו?

עכשיו אמרו לי שמקומפוננטים לא יוצאים באסים משו, שהם אפילו דיי מעפנים, ואז צריך לקנות סאב וזה...

אז רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות רמקולים רגילים לקדימה, ולבדוק אם יש אפשרות לקמבן משו מאחורה, כי כמו שאמרתי אי אפשר לשים שם 6X9, ולשים איזה מגבר סטנדרטי? כי אני עדיין רוצה קצת באסים...

פורסם

שום קומפוננט הוא לא תחליף לבאס שתקבל מסאבים,בטח לא סט קומפוננט שיושב בלי הגברה טובה,ובטח לא במחיר שאתה מחפש.

אם תרצה קומפוננט וגם באסים טובים אתה צריך כך או כך סאב!

פורסם

טוב לאחר בדיקה קצרה, דיי נסגרתי על קומפוננט ומגבר, אחרי התייעצות עם מישו מחברי הפורום:

מגבר JBL 60.4 וקומפוננט MOREL PULSE אם אני לא טועה...

עכשיו יש לי עוד שאלה, בקשר לרדיו דיסק

יש לי רדיו דיסק של SOUNDTECH דגם 45784, והפרטים היחידים שמצאתי עליו הם:

רדיו לרכב תוצרת Soundtech

דגם 45784

רדיו - USB

דגם Soundtech 45784

הרדיו מגיע ללא כניסה לדיסק (CD)

קורא MP3 כניסת USB MMC SD

הספק :4X55 וואט תחנות רדיו AMFM שליטה על BASS TRABLE

שליטה מלאה על אופן השמיעה

כולל אפשרות להצגת השעה, לחצן MUTE, וכניסת AUX

אז רציתי לשאול האם עדיף לי להשאיר אותו, והוא יסחב לי בצורה טובה את המערכת הזאתי, או שעדיף לי להשקיע במערכת של 600 שקל של KENWOOD?

אבא שלי אמר לי שיש יציאת RCA למגבר....

מה דעתכם?

פורסם
השאלה כמה יציאות יש למגבר

נ.ב-עדיף לקחת מורל טמפו על הפולס,זה דגם אחד מעל וההפרש מזערי.

הטמפו מחליף את הפולס ולא דגם מעליו, לפעמים עדיף לקחת דווקא את הפולס, כי אם התקציב נמוך מאוד, 100-150 שקל יכולים להיות משמעותיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...