Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי סובארו אימפרזה 2005, והיום הלכתי לחבר של אבא שלי שייתן לי הצעה בקשר למערכת שאני אשים באוטו, לא משו בומבסטי מדי.

אז הוא אמר שאי אפשר ממש לשים רמקולים מאחורה על הדאש, כי זה עבודה משו עם הגבהה וזה ואז זה סתם יהיה יקר.

אז מה שהוא אמר שכדאי לי לעשות, זה לקנות לקדימה קומפוננטים של PUNCH AUDIO ולקחת מגבר של BOSS עם 4 ערוצים, למקרה שאני ארצה לחבר בעתיד סאב.

השאלה שלי היא האם כדאי לקחת באמת את הקומפוננטים האלה, ולשים להם מגבר כל כך חזק של 800W?

הצעות אחרות מכם יתקבלו בשמחה D:

פורסם

מה המחיר שהציעו לך?

ולמה הרבה עבודה, מקסימום במידה ויש לך פח מתחת לדש האחורי אפשר לחתוך אותו בצורה של מגנט של רמקול 6X9.

ואז תתקין קומפוננט + 6X9 + הגברה , וזה יתן לך הרבה יותר תפוקה. אבל כמובן מה אתה מחפש, מה התקציב?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

האממ התקציב שלי הוא באיזור ה1600 בערך, כי שוב, אני לא רוצה משו בומבסטי, והוא הציע לי את זה ב1500 שקל, כי הוא חבר טוב של אבא שלי...

הוא התסכל שם בתא מטען ואמר שאי אפשר לשים 6X9 מאחורה....

אני מחפש מערכת שתוציא סאונד טוב, לא מפוצץ מדי, שאני אשמע טוב בתוך האוטו וגם אשמע מחוץ לאוטו באיכות בסדר ובעוצמה בסדר....

פורסם

יש לך פרטים לגבי הרכיבים, מגברי בוס לא מי יודע מה יקרים לאחר בדיקה בזאפ, לגבי הקומפוננט לא מצאתי פרטים עליו.

אם יש לך אותם זה יהיה טוב

פורסם

1500 שקל?!

אפילו חצי לא הייתי משקיע בדברים האלו שהוא הציע לך(הם לא שווים השקעה בכלל!),או שאתה מעוניין בזבל תוצרת סין?

ב1600 שקל אפשר להביא מערכת נחמדה ללא סאב,עדיף שיקח לך רק כסף על התקנה וחיווט ואת הרכיבים תרכוש באינטרנט.

פורסם

האמת היא שגם אני דיי התבאסתי שהוא אמר את המגבר הזה ב1100 שקל, כי לדעתי אני לא צריך מגבר של 800W בשביל שני קומפוננטים....

אז איזו מערכת כדאי לי להביא, שוב אני חוזר, אני רוצה מערכת בינונית, לא משו בומבסטי מדי..

פורסם

המגבר הזה לא שווה אפילו 300,ודרך אגב לא מודדים כח של מגבר לפי וואטים,זה לא אומר כלום,המגבר הזה חלש יחסית למה שאתה חושב שהוא באמת.

פורסם

כמו שחשבתי, ב 1600 שקל תוכל לסדר לך מערכת נחמד עם קומפוננט מגבר ו 6X9 או קומפוננט לאחורה, תלוי איך זה יושב מבחינת מקום.

פורסם

אוקיי אני לא הכי מבין בזה, פשוט זה נשמע לי הרבה XD

ראיתי באתר TOMCAR שזה המחיר שלו...

אז מה אתה אומר, מה כדאי לי לקנות בתקציב הזה?

אני לא מחויב לקנות אצל חבר של אבא שלי, אני תמיד יכול גם לקנות בTOMCAR...

פורסם

לפי מה שאני מבין התקציב שלך הוא 1600 לכל הדברים הבאים:

התקנה+חיווט

קומפוננטים

מגבר

רדיו דיסק

תקן אותי אם אני טועה? (בתור התחלה-תוותר על רמקולים 6X9,אם תיצטרף תוסיף בעתיד,אל תשכח שאתה מוסיף סאב ככה ש 6X9 מיותרים לדעתי)

אם צדקתי במה שציינתי למעלה,ב1600 שקל לכל הפריטים האלו זה לא מספיק,תיצטרך לוותר על משהו (אלא אם כן יש לך כבר רדיו דיסק?)ואז אפשר לסדר דברים נחמדים שיכנסו בתקציב.

פורסם

יש באמת בעייה להתקין 6/9 באמפרזה. יש את החגורה האמצעית מאחורה. !

אפשרי להתקין 6.5 או 5.25.

לגבי רכיבים.

אם אתה לחוץ על הכסף. ואתה מחפש לקבל את המקסימום ב1500 שקל שלך.

הייתי חושב לכיוון של רכיבים משומשים. מגבר בטוח הייתי הולך על משומש!

מגבר תקציב עד כ 700 שקל

ויש לך עוד 700 שקל לקומפוננטים.

ונשאר לך 200 שקל לחיווט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ההתקנה זה פחות בעיה, או שהחבר של אבא שלי יתקין או שאבא שלי יתקין זה לא כזה סיפור...

אמממ תראו, יש לי רדיו דיסק משו של SOUNDTECH מסריח כזה ב200 שקל מאופיס דיפו, נראלי הוא יסחוב....

המגבר אני לא יודע אם אני צריך מגבר חזק או משו, אני פשוט רוצה איכות ועוצמה טובים כמה שאפשר במחיר כזה...

השאלה היא האם צריך מגבר בכזה מחיר בשביל שני קומפוננטים...?

פורסם

המגבר שאתה מדבר עליו. הוא בעדינות. התחתית של המיץ של הזבל.

ואין דבר כזה. מגבר טוב מדיי לרמקולים.

אתה לא מתקין מגבר של 10,000 שקל. לקומפוננט של 400 שקל

אתה מתקין מגבר של 500-1200 שקל. לקומפוננט של 500-1200 שקל.

זה הגיוני וסביר ביותר.

עכשיו השאלה. היא למצוא סט שמתאים לך מבחינת סאונד. ומגבר שיתאים לסט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקיי הבנתי, נראלי שאני אוותר על לקנות אצלו אם הוא סתם ככה ניסה להוציא ממני כסף...

אז רציתי לשאול, איך המגבר platinum audio usc9980?

ואיך הקומפוננט morel pulse6?

הם יתאימו ביחד? ואיך האיכות שלהם?

• תוכן חדש...