Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאורה הקדמית מאוד חלשה והרבה פעמים אני נאלץ להדליק אורות גבוהים כדי לראות משהו אם הכביש חשוך לגמרי. איך אפשר להגביר את התאורה? אני מתכנן להתקין פנסי ערפל, עד כמה הם באמת יעזרו לי? (אני אתקין אותם בכל מקרה פשוט אני רוצה לדעת אם בזה תיפטר לי הבעיה או שאני עדיין אצטרך איכשהו להגביר את התאורה הקדמית).

האם יש אפשרות להוציא אישור לאורות קסנון לדגם הזה?

פורסם

קודם כל נסיעה עם פנסי ערפל שלא לצורך איננה חוקית,זה יעלה לך הרבה יותר מאשר החלפת מנורות (הכנס שתקבל).

גש לחשמלאי לבדיקת כיוון אורות,או נסה לשחק עם הבורר של גובהה האורות ברכב שלך ואולי זה יסתדר,בכל אופן פנסי ערפל זה לא פתרון ואפילו לא חוקי במיוחד אם זה לא הגיע מקורי עם הרכב!

פורסם

1. החלף לנורות איכותיות תוצרת HELLA/OARAM.

2. בדוק מפל מתח של החיווט למנורה.

3. נקה את העדשה של הפנס ובדוק האם הרפלקטור תקין והציפוי לא התקלף.

איזה כייף לי :)

פורסם
1. החלף לנורות איכותיות תוצרת HELLA/OARAM.

2. בדוק מפל מתח של החיווט למנורה.

3. נקה את העדשה של הפנס ובדוק האם הרפלקטור תקין והציפוי לא התקלף.

בדרך כלל במצב כזה כיוון אורות לא נכון והפנסים מאירים לא קדימה אלה על הכביש כ-5 10 מטר מהרכב

פורסם

בקשר לפנסי ערפל, בטיחות מבחינתי היא מעל חוקיות. ואם הפנסים יעזרו לי אפילו בקצת אז אני אשים אותם. ואם השוטר מטומטם מדי מכדי להבין את זה אז אני אספוג את הקנס.

עכשיו, לגבי האורות הרגילים. איפה אני מוצא את הבורר גובה אורות הזה? או את המפל מתח של החיווט למנורה? ואם למישהו יש הדגמה עם תמונות אני אשמח לגבי מה בדיוק לנקות ואיפה. הצד המכאני אצלי חלש מאוד. (אני יותר בקטע של הנהיגה עצמה).

או יותר טוב, מישהו יכול להמליץ לי על חשמלאי טוב באזור המרכז?

פורסם

לפי מה שידוע לי אתה יכול לעשות כיוון אורות נכון כאשר אתה עובר טסט...בקשר לשוטר אם תגיד לו על האורות הוא לא ידבר איתך על כנס הוא יוריד לך את הרכב מהכביש ואז אתה זה שתפגע גם בכסף שלך וגם בזמן...

פורסם

למה שיוריד אותי מהכביש? לפי מה שהבנתי זה עצמת האור שאיתה הרכב מגיע ועל כן מאושרת ע"י משרד התחבורה. לא מבין איך אנשים מסוגלים לנסוע ככה מבלי לשפר את זה איכשהו (אני מניח שהרוב פתרו את הבעיה בדרכים מסוימות).

בקיצור אני אבדוק את זה עם חשמלאי, חשבתי אולי יש דרך קלה יותר לפתור את זה. תודה בכל מקרה :-)

פורסם

בעיה של כיוון אורות בוודאות,

ניתן לבצע כיוון אורות עצמאית, להלן הסבר (מתנצל על איכות התמונה, זה מה יש).

lightsetup9ev.jpg

פורסם

גש לכל חשמלאי רכב.

ע"י מכשיר כוון אורות יבדקו עוצמת תאורה, פיזור אלומה וכן יתבצע כוון. עניין של כמה עשרות שקלים ואתה עם תאורה תקינה.

פורסם
בעיה של כיוון אורות בוודאות,

ניתן לבצע כיוון אורות עצמאית, להלן הסבר (מתנצל על איכות התמונה, זה מה יש).

גיורא תודה. אני אנסה להוציא את זה לפועל (למרות שלא כל כך הבנתי מהשרטוט מה בדיוק צריך לעשות שם אבל ננסה לאלתר).

לפי השרטוט הרכב צריך לעמוד 3 מטר מאיזה טסטר. למה הכוונה? ומה יכול לשמש תחליף לזה כי רוב הסיכויים שאין לי דבר כזה.

• תוכן חדש...