Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני/יוסי , לא נשארו מילים לפרגן ולהתלהב מהיצירה SUBARU SEAS.

יוסי אהבתי את החתימה של ECA.

בעוד כמה וכמה שנים (או עשורים) נראה את המודעה הבאה: "למכירה בניה מקצועית למערכת סאונד בליווי בד אלקנטרה רך ונעים , אה כמעט שכחתי וגם סובארו B4".

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז הנה, שוב אנחנו בסופ"ש והגיע הזמן לקיים הבטחות, השבוע נעשתה התקדמות רצינית ביותר ברכב, יוסי עבד קשה מאוד השבוע ורואים תוצאות, אפשר להגיד באופן די ברור שרואים את הסוף. התא מטען גמור כולו מלבד שני מגברים שכרגע חסרים, מבחינת בניה, חיווט וכו' הכל סגור, המצבר מאחורה גם הוא מותקן ומחווט, אזעקת הביפר גם היא מותקנת ואפילו שולטת על חלקים נכבדים ברכב (ראו וידאו), הרכב כבר מתחיל לחזור לעצמו, המושבים חזרו פנימה, מזגן, קונסולה וכו', אפשר להגיד שהאוטו נראה טו-אוב, עולה ומתעלה על כל הציפיות שלי ומה שאי פעם חשבתי שיצא מהפרוייקט הזה.

אז מה נשאר? התקנה של שני מגברים נוספים, בניה בטיווטר לקורות, התקנה של האלמנטים עצמם, התקנת מצבר נוסף מקדימה במקום המקורי ועוד קצת פנישים, אין ספק הסוף קרוב.

יאללה הנה באים הוידאו והתמונות, שימו לב להתקנה של מד המתח.

http://www.youtube.com/watch?v=7f1FzwfgfjY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

CIMG5164 (Large).JPG

CIMG5168 (Large).JPG

CIMG5170 (Large).JPG

CIMG5204 (Large).JPG

CIMG5206 (Large).JPG

CIMG5220 (Large).JPG

CIMG5251 (Large).JPG

CIMG5244 (Large).JPG

פורסם

מה עוד אפשר להגיד שעוד לא אמרנו? מדהים, אחד הפרוייקטים הכי מעניינים ויפים שיצא לי לראות.

אהבתי את השליטה מרחוק , דני בסוף נראה איזה מקום לרובוט בתא מטען שמכוון לך גיינים :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

גורם לי למחשבות בקשר לרכב שלי וזה שאין לו מספיק איזורי פרוותים, אולי הגיע הזמן לעשות עם זה משהו :lol:

ד"א, זה רק נשמע ככה בסרטון או שהמנוע שמרים את הכיסוי בבגאז' ממש רועש?

פורסם

Nakamichi,

ממש לא רועש, ראית את התא מטען ברכב של יוסי נפתח? זה פחות רועש, בכללי זה לא רועש בכלל, כנראה סתם למצלמה יש רגישות מיקרופון גבוהה.

דני.

פורסם

אין מילים!

ממש כמו פימפ מיי רייד בmtv

אבל כשהסתכלתי בסרטון וראיתי את השלט עם הבגאז' סגור כולי הייתי מלא תקווה שהבגאז' הולך להתרומם לבד.

דני, אני סומך עליך שתעשה משהו בנידון :)

שוב, הכל נראה מדהים ואני מת כבר לראות איך נראה הכל!

פורסם

יוסי פשוט מדהים!! אין מילים!

אתה פשוט מלך העולם!:yum::yum::crazyeyes:crazyeyes

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
מה עוד אפשר להגיד שעוד לא אמרנו? מדהים, אחד הפרוייקטים הכי מעניינים ויפים שיצא לי לראות.

מאחר וראיתי את הרכב במציאות ולא בתמונות או בסרטונים, אני חושב שזה לא אחד הפרוייקטים המעניינים והיפים, אני חושב שזה הפרוייקטהיפה/המיוחד/המושקע/המהמם (ימשיך כבודו...) שנראה בארצנו. אין ספק שהוא עומד בקנה מידה אחד עם הפרוייקטים הבינלאומיים המושקעים ביותר.

כל הכבוד על היוזמה, התיכנון, הביצוע, והשיתוף בכל התהליך !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אין בכלל ספק בכך.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

קוראים לי סטלה - ואני מגמרת :-D

דני, יוסי - אין מה לאמר, הפרוייקט הישראלי המוביל עד היום בכל מה שראיתי במשך 32 שנות חיי (כמעט 33 )

נראה לי שנשארו לך קצת סיבי פלוקינג על המד מתח (תראה באחת התמונות שהוא לא פועל בהן) - תריץ נקיון על הרכב בגמר הפרוייקט.

אם יש ת'רד בפורום שאפשר להשתמש בו למושג מתקין על - זה זה.

דני - אתה הגשמת חלום לא רק של עצמך אלא חלום של רבים לדעתי, סוף סוף מישהו שהולך עד הסוף, אבל עד ה-ס-ו-ף עם הרכב הפרטי שלו.

זה מעיד על האופי שלך, זה מעיד עליך.

וכנ"ל לגבי יוסי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...