Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף! נמצא צדיק בסדום - אלכס , כן!!! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו דגל של פולין :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עידן,

האמת, יוסי כבר חשב על זה, אבל טרם ביצע בעיקר בגלל שיקולים כספים מצידי, ספונסר\חסות מישהו? :p

דני.

לא חובה הכל לעשות בהשקעה מאוד גבוה

2 קפיצים חזקים על המתלה של התא מטען וברגע שחרור הנעילה הוא יעלה עד הסוף לבד

את הסגירה תעשה ביד אומנם, אבל לפחות ה-שואו של הפתיחה יהיה

אבל העבודה ברמה בינלאומית, ללא ספק אחד הרכבים המושקעים בארץ !!

וללא ספק איכות התקנה שלא נופלת מאף אחד ברמה בינלאומית

פורסם

בטח שאפשר לעשות את זה עם 2 קפיצים, בסופו של דבר יצא יותר זול אבל

איך שאני מכיר את דני, כשהוא כבר עושה משהו הוא עושה את זה עד הסוף בצורה הטובה ביותר.

ראיתי את הרכב לפני מספר ימים וחבל שהתמונות לא יכולות להעביר ולו עשירית מאיך שהרכב

נראה במציאות.

נו דני מה עם עוד עידכונים???

אלי

פורסם

אוהבים F#1 Status? כן!

אני חושב שאין צורך להרחיב במילים, כבר קיבלתם קדימון אבל הפעם מדובר בדבר האמיתי מורכב באוטו, שימו לב ליצירה האחרונה מבית ECA \ יוסי אלפיין (:king:).

תהנו.

http://www.youtube.com/watch?v=Q9Gpvb0Ee1w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הייתי נוכח בצילומים :-P

הרכב ברמת גימור כל כך גבוהה - אני חיפשתי פגם במשך קרוב לשעה נראה לי ופשוט לא מצאתי, אין! הכל פיקס, אין מילמטר אחד שלא קיבל תשומת לב ודגשים מיוסי.

אני מביט בחתונה הקטולית הזו שבין יוסי לדני והרכב ואני קולט פתאום למה דני אומר שיוסי הורג פשוט הורס לו את החיים לפעמים :-D

יוסי יושב מעל תא המטען, מביט בפרסקפס ומתחיל לנקות אותו, ולנקות אותו, ולנקות אותו, ולנקו... הבנתם - דני עם מבט המום על הפנים של "מה הוא עושה???" :-P

באמת יצא לי להחשף אתמול לדוגמא קיצונית של פרפקציוניזם.

הדבר שהכי הדהים אותי זה הטמטומת של "פינת הליטוף" אני פתאום קולט את עצמי מלטף את הרכב...

Pioneer TS-X150

פורסם

:-D

זה בדיוק מה שקרה לי כשראיתי את הרכב. לא יכלתי להפסיק ללטף, את לוח השעונים, הדלת...

הגימור והאסטטיקה פשוט מדהימים.

אלי

פורסם

זה כמו גליל של פרינגלס :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

WOW איזה השקעה רואים שזאת עבודה דקדקנית.

רעיון בסוף הפרוייקט הייתי אומר שצריך לרכז את כל התמונות של כל התהליך לפוסט אחד מסודר זה פרוייקט פשוט

כל כך מדהים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הלכתי אחורה לתחילת הת'רד ושמתי לב שהתגנב לו שם סאב של הרץ :-D

באמת יכול להיות רעיון טוב לרכז בסוף הפרוייקט בצורה מרוכזת תמונות וסרטונים שליוו את כל המהלך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...