Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבירן צודק יפה ששמת לב!!! התמונה צולמה לפני שהספקתי לסדר את הטעות.

אם תמשיך לטעות עוד נתחיל לחשוב שגם אתה בן אדם... :wink::lol:

עבודה מדהימה ויצירתיות בלתי רגילה! כל הכבוד!!

פורסם

רשום שמידים ווופרים יהיו מוגברים עם שני מגברים VA210, וטוויטרים עם VA250.

שאלה לגבי וופרים ומידים, אך זה יהיה מסודר?

כול מגבר לצד (וופר ומיד), או כל מגבר לזוג (שני מידים ושני וופרים)

מה שאני ממליץ שכל מגבר יהיה לכל צד. יותר יעיל לאלמנטי, ויותר מנוצל למגבר.

פורסם

יוסי - מה שאתגר התכוון זה להגביר את צד שמאל על כל הערוצים של מגבר אחד וצד ימין על כל הערוצים של מגבר שני

כלומר עם יש לך שני 250 אז 250 אחד יגביר מידבאס וטוויטר של צד שמאל ו250 שני יגביר מידבאס (מיד במקרה הזה) וטוויטר של צד ימין.

אני לא מבין מה היתרון כאן היות ומדובר במגבר סטריאופוני עם הפרדה "מוחלטת" בין הערוצים שלו (אולי זו באמת הפרדה מוחלטת ואני כבר לא זוכר וזה בעצם מגבר דואל מונו) ולכן זה באמת לא משנה מה אתה מגביר איפה...

אתגר מתכוון אולי לחסוך מכל ספק כוח של כל מגבר מידבאס אחד על חשבון זה שכל מגבר ירים טוויטר אחד - איפה היתרון פה אני לא בטוח.

כי באותה המידה שאתה תחסוך אנרגיה במגבר אחד שיהיה ייעודי לטוויטרים ותעמיס על מגבר אחד יותר מהשני - זה לא נורא כי אני לא חושב שלמגברים האלה יהיה חסר כוח להרים את הרמקולים והם יושבים על תשתית חשמל שיכולה להרים את רידינג...

אם היינו מדברים על לנצל מגבר עד הגבול שלו - אז היה עדיף להוריד שני מגברים לתצרוכת קצת יותר נמוכה.

יוסי - למה זה לא אפשרי? מה אני מפספס כאן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי\אדגר,

יוסי התכוון שזה לא אפשרי כי אין זוג VA210, אלא זוג VA250, בגלל חוסר מקום החלטנו ש-VA210 אחד יגביר זוג וופרים וזוג VA250 יגבירו מידים+טיווטרים.

הרעיון של אדגר היה לחבר VA210 לוופר+מיד בכל צד, יוסי התכוון שזה לא אפשרי כי אין זוג VA210 אלא זוג VA250. :)

דני.

פורסם

זה עדיין ישמע מיליון דולר :-P

אני מקווה :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מספיק-מספיק=> עף פעם לא מספיק.

הגברה ביתר עף פעם לא תזיק, במיוחד במגברי SQ כמו של דני.

דבר ראשון הם לא דואל מונו ואני אישית רואה בזה רק יתרונות.

דבר שני, מגברי סטריאו, מה זה עומר? מגבר מבדיל איפה ימינה ושמאלה?

מה כוונה שלי, תנסה להבין שני מצבים:

1. במגבר הראשון, יש לך טוויטרים שצורכים נגיד 10A כל אחד, ולמגברים אין שום בעיה לספק 20A. במגבר השני מחוברים שני וופרים/מידים שצורכים 20A, לכן בסה"כ זה 40A.

מסקנה- מגבר ראשון לא מתאמץ, ומגבר שני על הגבול (אם צריך עוד הוא לא יכול, זה הסוף)

2. מגבר ראשון, טוויטר שצורך 10A ומיד שצורך 20A, שניהם צורכים רק 30A. גם אותו דבר במגבר השני.

מסקנה- לכל מגבר יש עוד יתר ספק של 10A.

זה כל העניין.

פורסם

אדגר - אני מבין את זה ובגלל זה כתבתי את מה שכתבתי

השאלה היא אם באמת אחד המגברים מגיע לגבול היכולת שלו או לא...

Pioneer TS-X150

פורסם
אבירן צודק יפה ששמת לב!!! התמונה צולמה לפני שהספקתי לסדר את הטעות.

אבירן אכן יפה ששמת לב ,קצ'פרינו כבר יש תחושה לאנשים שמישהו על אנושי עושה פה בניות :wink:

עזוב, מתי נראה את הפרוייקט גמור בע"ה ? דני תשלים כבר את החסר אנחנו רוצים לשמוע את התוצאה !

פורסם

זה גובל בהתעללות :cry:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...