Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים יקרים,

הסופ"ש הגיע ואיתו (כרגיל) עדכונים, בשעה טובה (טפו טפו טפו, חמסה חמסה, מלח מים מלח מים, שום בצל שום בצל) יש סאונד באוטו, אומנם כרגע מדובר רק בזוג וופרים (8") אבל בעבורי מדובר בהישג עצום, אחרי חודשים שבהם יוסי חפר את מערכת החשמל של האוטו ואחרי שסיים לחבר ולחווט מגברים\רמקולים\פרוססור\רדיו דיסק\מסך\מצברים\אזעקה\חיישנים ושלל גאג'דטים למינהם (בעצם מה לא?) בהדלקה ראשונה יש סאונד ללא תקלות, אני חושב שהרבה זמן יוסי לא ראה אותי מחייך כמו היום. :lol:

בנוסף שימו לב לעוד תוספת נחמדה קטנה ונחמדה לפרוייקט, כל בעל BIT-ONE או Car-PC יודע כמה זה מעצבן שיש כבל USB זרוק באוטו, אצלי ברכב יוסי התעקש, לא עוד, הוא לקח את כל הנושא צעד אחד קדימה והחליט לבנות שקע USB ברכב, מדובר בעבודה לא פשוטה ואפילו מאוד מורכבת מכיוון שהמחבר USB סופר קטן ועדין והפלסטיק אפילו עוד יותר, התוצאה? כמו כל מעשה ידיו של יוסי, מדהים.

בהמשך ישיר לתמונות שהעלתי בהם יוסי עובד על המחרטה , שימו לב לתוצאה, טבעת ניקל יפיפיה, מדובר כמובן בגריל לאלמנטים שעוד לא מוכן.

כבר אמרתי שהסוף קרוב ? :p

דני.

CIMG5297 (Large).JPG

CIMG5303 (Large).JPG

CIMG5335 (Large).JPG

CIMG5336 (Large).JPG

CIMG5316 (Large).JPG

CIMG5317 (Large).JPG

CIMG5320 (Large).JPG

CIMG5321 (Large).JPG

פורסם

יא אלוהים :-P

כמובן - אם יוסי היה נולד יפני, הוא היה מאלה שכותבים את התנ"ך על גרגר אורז - ואל תחשבו שאני צוחק.

זה נראה כל כך פשוט, כל כך קל - אבל כמות העבודה שהולכת מאחורי המחבר הקטן הזה היא חסרת פרופורציות לגודל של המחבר.

דני - מה קורה עם הסאבים? מתי אתם מפעילים?

אפרופו - הSW300 - אתה תאהב אותו :-D ועוד כפול :twisted::twisted::twisted:

שיהיה בשעה טובה וכשמוכן - תודיע לי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהמשך ישיר לתמונות שהעלתי בהם יוסי עובד על המחרטה , שימו לב לתוצאה, טבעת ניקל יפיפיה, מדובר כמובן בגריל לאלמנטים שעוד לא מוכן.

כבר אמרתי שהסוף קרוב ? :p

דני.

יש גם כיסוי של רשת על הטבעת ואז רואים את רשת וטבעת ניקל ? או שזה נשאר פתוח כמו עכשיו ואז רואים גם ניקל וגם את הרמקול ?
פורסם
יש גם כיסוי של רשת על הטבעת ואז רואים את רשת וטבעת ניקל ? או שזה נשאר פתוח כמו עכשיו ואז רואים גם ניקל וגם את הרמקול ?

תהייה גם רשת על הטבעות.

פורסם

ניראה פשוט מדהים !!

ממש כל הכבוד על העבודה המיוחדת הזאת !!

:-P

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה הגימור המתוכנן לקורות? האם לטוויטרים בקורות גם יהיה גימור ניקל?

אפרופו דני - אחרי ששמעת אצלי את הסיז - אני מניח שהסבלנות שלך הולכת ונגמרת לקראת ההפעלה של הרכב שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתמול לראשונה ראיתי את הרכב. מה אגיד לך דני, סחטיין. זה באמת נראה פאקינג WOW.

רק חבל שהלכת על מידים בדשבורד - זה יוריד את ערך הרכב עכשיו.. :roflmao:

אני מאחל לך שהסאונד יישמע ברמה גבוהה מאד כיאה וכגודל ההשקעה הרבה כ"כ בחלקים הוויזואליים/קוסמטיים. מחכה כבר מאד לשמוע. #תזיזותתחתכבר

אגב, מי שמכיר היטב את העבודות של יוסי, ממש מזהים את נגיעות שדרוג הסדנה של יוסי, בייחוד כל הכלים המיוחדים החדשים שהכניס. בהצלחה יוסי.

• תוכן חדש...