Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע פתרון,

התחדשתי בגולף FSI 2005 וש לי תקתוק מטריף ברכב

התקתוק נשמע כמו איתות רק מעט חלש יותר והוא מגיע מאיזור תא כפפות ומתחתיו - שטח של הנוסע ליד הנהג.

מה זה ואיך נפטרים ממנו?.

בזמן נסיעה לא שומעים ממנו אך בעמידה זה משגע אותי.

תודה

קובי

קובי

:-)

פורסם

להורי היתה גולף לא FSI, שגם בה היה נשמע רעש מוזר מהכיוון הזה, ובסוף התברר שזה קשור להתקנת הדיבורית

שבוצעה ברכב. אין לי כמובן מושג אם זה מה שקורה אצלך, אך אם יש דיבורית - זה שווה בדיקה.

פורסם
להורי היתה גולף לא FSI, שגם בה היה נשמע רעש מוזר מהכיוון הזה, ובסוף התברר שזה קשור להתקנת הדיבורית

שבוצעה ברכב. אין לי כמובן מושג אם זה מה שקורה אצלך, אך אם יש דיבורית - זה שווה בדיקה.

יש לי חשד מאד גדול שאתה צודק,

אכן יש דיבורית של נוקיה ברכב , והתקתוק מגיע מאיזור שבו יש גם את הרמקול - אבדוק את זה.

לגבי הדיבורית - שמתי SIM בטלפון ויש לי בעייה - הוא מראה לי שאין קליטה - כאילו שהאנטנה לא מחוברת.

יש השערות היכן הבעיה?

קובי

פורסם

התקתוק לא מגיע מהרמקול של הדיבורית. משגע את השכל זה כאילו לשמוע איתות כל הזמן :(,

אמנם חלש יותר אבל משגע.

שמתי לב שבשילוב רוורס התקתוק נעלם - מוזר.

בכל מקרה יום שישי או ראשון אני במוסך רון (אחרי שהמליצו לי כאן עליו) לטיפול בלמים מלא - צלחות ורפידות, אז אולי הוא יוכל להביא לי קצת "שקט".

קובי

פורסם

לי אין דיבורית אבל יש את הרעש המעצבן. לא נמצא פתרון (ובמוסך כמובן שהוא נעלם כלא היה...:()

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם לי יש את זה בגולף 1999, וגם לידידה שלי בגולף 2005 מנוע 2 ליטר. לפי מה שנאמר לה זה כנראה מהמדחס של המזגן.

אצלי זה כמעט לא מורגש רק שיש ממש ממש שקט

פורסם

הרעש שאתה שומע מגיע מאחד ממנועי הכיוון של המזגן

מנועים אלו שולטים על שינוי יציאת האויר מפתחי האיוורור השונים

ועל הפונקציה של סירקולצית האויר.

צריך לנסות לזהות איזה מרעיש לנתק אותו ולחבר מחדש

אם לא עוזר אז להחליף אותו

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב הזה היה כבר אצלי במוסך ואמרתי לו שהרעש מגיע ממנוע מדף האוורור

החיצוני ,הסיבה שהרעש לא נשמע ברוורס הינה בגלל שיחידת הבקרה

סוגרת את מדף הסחרור עד הסוף בזמן נסיעה אחורה כדי שהרכב לא ינוק את גזי הפליטה של עצמו

במצב הזה אין רעש .

במקרה כזה כדאי להתחיל מכיוון בסיסי למנועי המדפים ואם זה לא יצליח אז לשקול החלפת

מנוע למדף הסחרור הפנימי/חיצוני .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם למישהו יש את המק"ט של מנוע הסיחרור הזה? אני מעוניין לקנותו. (והאם מישהו יש לו שרטוט של המיקום)

רון תודה רבה לך על הטיפול ברכבי (בלמים סיימנו וכעת טיימינג נשאר)- אכן צודקים כל הממליצים כאן = טיפול מעולה, יחס נהדר, ידע ומקצועיות.

כעת גם אני מצטרף לממליצים בחום - יום טוב.

קובי

פורסם

אל תחפש לך הרפתקאות :roll: כול עוד מערכת המיזוג עובדת תקין אין צורך להחליף שום מנוע.

הרעשים שאתה שומע קיימים אצלי מהיום הראשון שרכשתי את הרכב (חדש מהניילונים) וזה תקין.

בכול מקרה אם אתה מעוניין במק"ט בצע חיפוש בקישור:

http://www.vagcat.com/epc/

איזה כייף לי :)

פורסם

אם בכול זאת חשקה נפשך להחליף את המנוע עלייך לפרק את כול תא הכפפות+הפנל בצד ימין.

המנוע תפוס על-ידי 4 קליפסים או שני קליפסים והפירוק וההרכבה פשוטים.

ייתכן מאוד שהרעש נובע כתוצאה מרעידות שמעביר המנוע החשמלי לפלסטיקים סביבו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...