Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה אופנוע לבחור? :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה פתחתי שירשור עם איזה מצלמה לבחור.

עכשיו הגיע תורו של איזה אופנוע לבחור :)

אני מודע שקיים פורם פול גז- אבל אני רוצה לדעת לגבי חוות דעת מאנשים בפורום הנ"ל בעלי ניסיון.

לאחר ביקור בתערוכת אופנועים בציריך עם אבא של אישתי (שהזמין את הקטמ 990 החדש).

הגעתי למסקנה אני גם רוצה.

אבל אני לא יודע איזה - קטמ 690 אנדורו (מתאים גם לנסיעות בכביש)

או קוואסאקי וורסיס 650.

רוב הנסיעות שלי יהיו בכביש (גם ככה אסור לרכב פה בשטח), מעדיף לשבת כמה שיותר גבוהה, ולא להתפרע יותר מדי.

האופנוע יהיה שמיש רק בתקופות שלא יורד שלג/גשם כבד (כמספר חודשים מצומצם מאוד), בכל השאר יש רכבת.

מה לבחור?? (שני האופנועים עולים חדשים בסביבות ה50 אלף שח)

22038_1334680559952_1019214857_990179_2237398_n.jpg

22038_1334680599953_1019214857_990180_6473988_n.jpg

פורסם

למה דווקא כאן? יש את פורום 8 בתפוז, אחד הפורומים הכי פעילים בביצה הישראלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היות ואתה מתעקש לשאול כאן...

מה לגבי דוקאטי בייבי-מוטארד או משהו מהקולקציה של טריומף?

אם האופנוע מיועד בעיקר לכביש אבל ללא התגרזנות מסיבית, זה נראה לי יותר מתאים מאשר KTM כלשהו.

לגבי קוואסאקי - שוב, הם מייצרים אחלה דו"שים וגם אופנועי כביש לא רעים, אבל בשביל זה נסעת עד שווייצריה?

במקומך, הייתי מנצל את האפשרות לקנות (ולבטח) את אחת מהיצירות האירופאיות במחיר שפוי. בישראל לא תקבל הזדמנות כזאת.

פורסם

אם אתה מתלבט בין שני הכלים הללו אני הייתי הולך על הקווא מכיוון שהוא הכי מתאים לשימושים שלך.

מצד שני כמו שכתבו פה מעליי, אם כבר אז כבר, בדוק כמה יעלה לך ה GS של BMW או בכלל אם המחירים שם זולים הייתי מנסה כלים שבארץ יהיה קשה להשיג.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה כלכך לא בכיון , אין שום דרך וצורה להשוות את ה KTM לוורסיס, שני דברים מאוד שונים

ממליץ לך בהחלט לשאול ב FULLGAZ או פורום 8 תפוז

וכמובן תאמץ תשובות לשאלות הברורות:

כמה ניסיון יש לך ?

על מה יש לך ניסיון ?

ניסית פעם שטח ?

למה דווקא וורסיס ?

וכו'

פורסם

נסיון יש לי במוו 1200 סמ"ק של אבא של אישתי היה לצדי די הרבה.

שטח אני לא הולך לנסוע (אסור לרכב פה בשטח בכלל, מנסיון).

למה לא יצירה ארופאית כגון דוקאטי? כי המון מוסכים פה אמרו לי לא להתקרב לדוקאטי, מה גם שבתערוכה הדוכן של היחיד שהיה ריק.

אני לא מחפש אופנוע להתגרזן איתו, המטרה תיהיה (כאשר אקבל את העבודה שאני רוצה) נסיעות יום יומיות 120 ק"מ כל כיוון,

רכב לא בא בחשבון (הפקקים בציריך על הבוקר יותר גרועים מאילון היום 50 דקות פקק בלי לזוז מצריך לכיוון לוצרן).

חשבתי וורסיס בגלל המחיר (עוד לא לקחתי אותו לנסיעת מבחן) ובגלל שיושבים גבוהה.

זה אחד הסיבות שרצתי גם את הקטמ, מחיר זול יחסית לאחרים, ישיבה גבוהה זה מה שאני אוהב, 3 שנים אחריות כמו הוורסיס

ועוד הפעם מחיר :) פחות מ50 אלף שח חדש מהסוכנות.

פורסם

השאלה מה המחיר, זה משחק תפקיד חשוב מאוד.

לגבי אופנועים שמיוצרים באירופה, הבמוו פשוט יקר מדי בשבילי, ומה גם שהרבה שרוכבים פה בשוויץ, משתמשים בכלים יפנים

האופנוע יהיה לכל היותר 3 שנים ואז יוחלף במשהו אחר.

המטרה שיהיה יחסית זול, לזה אני מקציב בסביבות גג 13 אלף פרנק, יש להוסיף ציוד שצריך לחדש = קסדה, כפפות ועוד.

הבעיה היחידה שאני רואה בקוואסאקי זה הגניבות שלהן בציריך.

הבמוו GS 650 הוא בעצם 800 סמ"ק, אין לי צורך בכלי כזה, מספיק לי עד 650 גג 700 של הקטמ.

פורסם

אני מקווה לקבל את העבודה הזאת (בחברה של יאכטות, גם מכונאי וגם מוכר), התקשרו אלי מספר פעמים משם לשאול עם אני מוכן לעבור דירה בשביל העבודה.

אופנוע בטוח יהיה (גם עם מרחק העבודה יהיה קצר יותר), הפקקים פה על הבוקר די מעצבנים.

פורסם

אם כבר יפני דומה לדו"ש אז יש את הוי-סטרום 650 או ה 1000, אופנוע נוח ואמין לאללה וכיף גדול.

אני רוכב על TDM, אמנם ישן, אבל TDM. אחלה אופנוע, יודע להיות טוסטוס כשצריך ולתת פאן טוב בכבישים מפותלים אם רוצים.

נוח, חסכוני בדלק ודי חזק לשימושים מגוונים.

הקווא' טיפה "פחות ברמה" מהוי-סטרום ומה TDM, מצד שני עולה (בארץ לפחות) הרבה פחות.

אילו היו 2 הסנט שלי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם כבר יפני דומה לדו"ש אז יש את הסוזוקי וי-סטרום 650 או ה 1000, אופנוע נוח ואמין לאללה וכיף גדול. אני רוכב על ימאהה TDM, אמנם ישן, אבל TDM.

גילי

ובאותה מחלקה תמצא גם את ההונדה Varadero שמגיע בנפחים שונים ונהנה ממוניטין של כלי איכותי. יש כאלה גם פה בפורום.

למען האמת, אופנועים מקטגוריה כזאת (סמי-טורינג) יתנו לך תמורה הרבה יותר טובה לכסף אם אתה צריך לכסות ק"מ רבים.

לא ברור לי מה שכתבת לגבי גניבות של קוואסאקי. אתה רוצה לומר שבשווייץ יש פשיעה? תכף גם תגיד שיש להם משטרה... :shock:

פורסם

בשוויץ לא חסר פשיעה, תבוא לציריך ותסתובב בלילה באזור העיר העתיקה ותבין לבד :-P

עליה של יותר מ30 אחוז בסחר בסמים לפי העיתונות המקומית.

ולגבי גניבות יש פה המון, לצערי אני לא יכול וגם לא רוצה להשאיר את האופניים שלי בחוץ (עולות כמעט כמו אופנוע), למספיק חברים פה וכולל אישתי אחרי שעה לא מצאו את האופניים יותר.

את האמת גם פה נוהגים ומדברים בפאלפון וזה פחות נעכף ע"י החוק מאשר בארץ (כנס פה 300 שח).

הVSTORM אני אברר לגביו, המחיר שלו ממש טוב 11,850 פרנק, יושב בתקציב טוב, מיכל דלק גדול 22.

שווה לבדוק. 8)

• תוכן חדש...