Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOMCAR המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המחיר אין ספק שTOMCAR במושב רינתיה הזולים ביותר...

מה לגבי השירות?

עלות ההתקנה זולה מאד גם כן, מה טיב ההתקנה?

אני לא מתכוון לשלם למתקין מקצועי בסביבות ה600 שקל על התקנה כי פשוט אין לי.

אז האם ההתקנה שלהם עד כדי כך לא טובה שעדיף להתקין בעצמ?י.

אשמח לשמוע רק ממי שבאופן אישי התנסה עם TOMCAR

תודה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אבל אני לא מחפש התקנה ברמה הכי גבוהה כמו שישראל ויוסי עושים אני מחפש התקנה סטנדרטית רגילה.

אם ההתקנה שהוא עושה דומה להתקנה שאני אעשה בעצמי אז שווה לי לחסוך את השעות עבודה שאני אשקיע ולתת לו.

פורסם

תראה אני לא התקנתי אצלו, רק רכשתי אצלו דברים ובקטע הזה הייתי מאוד מרוצה מהשירות. בנוסף גם כל שאלה ששאלתי לגבי התקנה הוא ענה לי והיה מאוד נדיב.

אם אתה בטוח ב 100% שלא תגרום כל נזק, יש לך ידיים טובות ,ידע , סבלנות,כלים וזמן אתה יכול לשאול אותו כל מה שאתה לא יודע (אני מאמין שהוא יענה לך) ולעשות לבד.

גם תמיד יש לך את האופציה של לתת לו להתקין ואז לשפר מה שאתה לא אוהב, עוד פעם אם יש לך את הידע ואת הכוח להתעסק בדברים האלה.

פורסם

99% מהמתקינים בארץ לא מגיעים לרמה של יוסי.

למה אתה חושב יש לו כזה קהל מעריצים?

מכיר הרבה התקנות מרינתיה. אתה יכול להתקין שמה. זה פשוט וסטנדרטי ולא שונה בהרבה ממה שתקבל ב-600 ש"ח במקומות אחרים.

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להשוות את ההתקנות ב200 שקל לעומת ההתקנות של ישראל?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תקשיבו זה בדיוק סוג הדיון שלא רציתי שיתפתח...

יוסי וישראל כבודם במקומם מונח וגם עוד כמה שלא מקבלים מספיק קרדיט כי השם שלהם לא כל כך מפורסם.

אני לא מבין את ההבדלים הגדולים שעליהם אתם מדברים. וגם אם הם קיימים לא מוכן לשלם עליהם מחיר כה גבוהה.

אשמח להמצלות מאנשים שבאופן אישי התרשמו מההתקנות של TOMCAR

תודה

פורסם

תעשה חיפוש על רינתיה , תומקאר

דובר עליו המון בפורום אני לא חושב שיש טעם לעוד שרשור כזה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עשיתי חיפוש וכמעט כל מקום שכתוב עליו זה מאנשים ששמעו כך וכך...

ואנחנו יודעים מה טיבם של שמועות...

פורסם

עם כל הכבוד לכל המתקינים,

אם יש לך ידיים טובות, אז אני בטוח שתתקין לעצמך יופי של התקנה.

בסופו של דבר, אתה לעצמ תשקיע הכי הרבה.

סער.

פורסם

אני התקנתי אצלו מגבר, סאב, קומפוננטים וגם קניתי אצלו את המוצרים.

אז אני מתקן את עצמי זו לא היתה התקנה, אלא חיבור של החלקים כדי שיעבדו.

את ההרכבה הזו פירק יוסי והתקין במקצועיות יתרה + תוספת של כמה רכיבים נוספים.

מה שאני יכול לייעץ זה אם באמת אין כל אפשרות לחסוך ולסחוט עוד קצת דינרוס כדי לקבל התקנה טובה אז תרכיב אצלו

סך הכל המערכת תעבוד.

* אם אני הייתי מכיר מתקינים טובים יותר כדוגמת יוסי וישראל לפני כן לא הייתי מרכיב אצלו אלא רק קונה אצלו כי הוא זול .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בעבר קניתי רדיו דיסק ורמקולים מתומר ,

ההתקנה ממוצעת ,

השירות והאמינות היו טובים - היתה בעיה ברדיו דיסק והוא החליף לי אותו בלי לעשות בעיות ברדיו דיסק חדש.

לסיכום , אם אתה יודע איזה ציוד אתה רוצה ויש לו אותו אז תקנה שם , הוא אמין , לגבי ההתקנה תלוי מה אתה מחפש.

בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...