Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסנו את הרכב היום למוסך מרכזי , ולהפתעתנו התקשרו אלינו והודיעו שמפתחות הרכב נעלמו.

שחררנו את הרכב עם מפתחות הנוספים שברשותנו.

המוסך מציע לשכפל עבורנו את מפתח הרכב ואת השלט.

אנו חוששים מגניבה.הרי לעובדי המוסך יש את כל הפרטים על מיקום הרכב.

מדובר ברכב טויוטה פריוויה 99 שמור מאד.

מה ניתן לעשות?:?:

פורסם

תודה על תשובתך, אך ברכב לא מותקנת קודנית.

ואם ניתוקים ידניים הכוונה לנתק את המצבר, הרי זה מסובך ולא פרקטי.

האם אוכל לדרוש מהמוסך להחליף switch?

פורסם

ממש מעצבן לשמוע,ולדעתי הם שמו עין על הרכב שלכם.תעשה משהו,ומהר לפניי שיהיה מאוחר,לדעתי יש לך זכות לדרוש כל מה שאתה רוצה ממוסך מרושל שכזה כדי להיות שקט שהרכב לא יעלם פתאום.

פורסם

תראה, לכאורה, כל מוסך יכול להיות עבריין, לשכפל לך את המפתחות מבלי ידיעתך ולגנוב לך את האוטו. עובדה שזה לא קורה (לפחות לא במידה משמעותית), כך ש(שוב) לכאורה אין לך סיבה לדאוג. ואני מדגיש את "לכאורה" מכיוון שאני מבין אותך היטב - אני לא הייתי ישן שקט בלילה במצב כזה, כך שלדעתי עליך להתעקש על זכותך לשנות את הסוויץ ולקבל זוג מפתחות חדש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה אתה מציע להיום? להחנות את הרכב בשכונה אחרת?

ובכלל האם ידוע לכם אם יש איזה גורם המחייב בעל מוסך להתחייב על שווי הרכב אם יגנב? או על התקנת רכיבי מנע לגניבה?

פורסם

זאת בעיה רצינית, מצד אחד לא תוכל לדרוש מהמוסך להחליף סוויטש, מצד שני די ברור מדוע אתה מפחד מאיבוד המפתחות.

אם אתה לא מכיר את המוסך ואתה לא סומך עליו הייתי ממליץ על החלפת סוויטש.

בקש ממנו את עלות העתקת המפתח (ברכב חדש מדובר בכמה מאות שקלים) והחלף סוויטש.

אל תשכח שאם רכבך יגנב ידרוש הביטוח את זוג המפתחות השניים, אם הם לא יהיו ברשותך אתה תהיה בבעייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עדיף שתעשה מנעולים חדשים במקום אחר,

אחרת הם יכולים לשכפל או "לשכח" את אחד המפתחות החדשים אצליהם.

תבקש פיצוי כספי ותילך לעשות זאת במקום מסודר.

פורסם

ישנה אופציה למחוק את המפתחות בכלל ואז לתכנת רק את השניים שברשותך תבקש שזה מה שיעשו ואז גם אם אחד העובדים במוסך החליט לגנוב את המפתח זה לא ישנה הרבה כי הוא לא יוכל להניע את הרכב.

• תוכן חדש...