Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אתמול הייתי קורבן לתאונת פגע וברח של קטנוע ששרט לי את כל הדלת האחורית ולאחר מכן קיפל את המספר וברח.

השריטות עמוקות ולאורך כל הדלת וישנם כמה "חורים" שבהם ירד הצבע לגמרי.

מה עושים במצב כזה? החברים אמרו שזה לא נורא ושאפשר לסדר את זה עם פוליש ווקס, ככה שישארו 3 חורים בלי צבע ושריטה שמחברת ביניהם, אבל זה ממש לא נוח להסתובב עם כאלה חורים באוטו שהוא יחסית חדש.

כמה תעלה לי עבודה של פחח על הדלת והאם משתלם ללכת בשביל לסדר את המכה הזאת בלבד?

צירפתי כמה תמונות של הדלת, מדובר בסוזוקי ליאנה שנת 2006 (5 דלתות).

בתודה,

דניאל.

13022010228.jpg

13022010229.jpg

13022010230.jpg

פורסם

לפי התמונות שהעלת השריטות עמוקות, ונראה כי שכבת צבע התקלפה, משהו שווקס ופוליש לא יכל להוריד.

צביעה של דלת כזו לדעתי תעלה בסביבות 300-400 ש"ח, כדאי אבל להמתין לרפי לין שהוא יודע להעריך טוב יותר נזקים ולתת הערכת מחיר לתיקון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נדרשת צביעת דלת וקשה לראות מהתמונות, כנראה גם פחחות קלה. המחירים לצביעת בודדת של חלק אחד יכולה לנוע בין 400-600 ש"ח. שווה לבצע סקר מחיר וגם לקבל המלצה על צבעי אומן שלאחר עבודתו יהיה קשה לראות הבדלי גוונים.

פורסם
נדרשת צביעת דלת וקשה לראות מהתמונות, כנראה גם פחחות קלה. המחירים לצביעת בודדת של חלק אחד יכולה לנוע בין 400-600 ש"ח. שווה לבצע סקר מחיר וגם לקבל המלצה על צבעי אומן שלאחר עבודתו יהיה קשה לראות הבדלי גוונים.

אתה צודק, נדרשת גם עבודה של פחח (החלק שמעל הגלגל האחורי נכנס פנימה וחלק מהדלת בולט החוצה.

למה אתה מתכוון כשאתה רושם "לקבל המלצה על צבעי אומן"?

פורסם
רפי לין :arrow:

ל'

הבנתי. אני אחכה לתגובה ממנו.

תודה רבה על העזרה. אני כל כך עצבני מכל הסיטואציה הזאת.. גם עשו לי פגע וברח וגם אני צריך להוציא עכשיו קרוב ל1000 ש"ח אם לא יותר על הטיפול של הרכב.

יש אנשים אכזריים :(

פורסם
לפי מה שאני רואה בתמונות, הערכתי הנה שהעלות לתיקון וצביעת הדלת וקימור הכנף זה בין 600-750 ש"ח + מע"מ.

בברכה - רפי לין

היי,

קודם כל, תודה רבה על הערכת המחיר.

הייתי מגיע אליך בשמחה, אבל להגיע לחיפה מרמת השרון זה חתיכת סיפור..

אני מקווה שההצעות האחרות מהמוסכים פה בסביבה יהיו דומות.

תודה שוב!

פורסם

אני לא בעל מוסך לפחחות וצבע ואיני מחיפה אלא גם מרמת השרון.

מכיוון שבעברי הייתי חשמלאי במוסך ועבדתי הרבה גם עם מכוניות שנפגעו בתאונות,

אני קצת יודע להעריך נזקי פח וצבע.

בברכה - רפי לין

פורסם
אני לא בעל מוסך לפחחות וצבע ואיני מחיפה אלא גם מרמת השרון.

מכיוון שבעברי הייתי חשמלאי במוסך ועבדתי הרבה גם עם מכוניות שנפגעו בתאונות,

אני קצת יודע להעריך נזקי פח וצבע.

בברכה - רפי לין

הבנתי.

התבוננתי קצת בתגובות וראיתי שהמלצת על מוסך שנמצא בחיפה, הנחתי שזה המוסך שלך.

גם אתה מרמת השרון? באיזה איזור אתה גר? בסוף יתברר לי שאנחנו שכנים. :-o

• תוכן חדש...