Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כשהייתי למוסך לפני יומיים לצורך קידוד הרדיו של הרכב, בבדיקת המחשב נתגלתה שגיאה קבוכה בחיישן חמצן. היה כתוב משהו בנוסח: permanent exhaust...

אמרו לי שזו תקלה בחיישן חמצן וכנראה יש צורך להחליפו, אך בינתיים איפסו לי את התקלה. אחד הבחורים שם אמר לי שאפשר למשוך את הבעיה כל עוד אין סמפטומים או מנורות שדולקות ברכב.

מה דעתכם? קודם כל איפה החיישן הזה נמצא? האם נקיון שלו לא יספיק למשל?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אלה למה קשורה התקלה הזאת?

לאחרונה אני שם לב שבהתנעת בוקר או אחרי מנוחה ארוכה שהרכב הספיק להתקרר. מיד בהתנעה יש מין רעידה כזאת עם משחק בסל"ד ואז הכל מתייצב. היום קרה לי שהוא לא התניע מהפעם הראשונה.

האם הדבר קשור? ואם לא אז ממה זה נובע?

פורסם
אלה למה קשורה התקלה הזאת?

לאחרונה אני שם לב שבהתנעת בוקר או אחרי מנוחה ארוכה שהרכב הספיק להתקרר. מיד בהתנעה יש מין רעידה כזאת עם משחק בסל"ד ואז הכל מתייצב. היום קרה לי שהוא לא התניע מהפעם הראשונה.

האם הדבר קשור? ואם לא אז ממה זה נובע?

התנעת בוקר לא קשורה לחיישן חמצן.

עושה רושם שתוסף לדלק המנקה את מערכת ההזרקה יכול לעזור.

פורסם

ממש שניה אחת או שתיים. פשוט הרכב רועד "כאילו" עומד להיכבות ואז הסל"ד עולה קצת ומתייצב.

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים.

כאשר זה יחזור תבקש לקבל את קוד התקלה שנרשמה במחשב הרכב ואל תסתמך על זו שבצג ברכב.

זו שבצג הרכב היא כללית מאוד.

פורסם

בצג הרכב לא הייתה לי שום הודעה! אף פעם, פשוט כשנכנסתי למוסך לקידוד הרדיו מצאו את התקלה הזו ואמרו לי שזה חיישן חמצן.

פורסם

לפי הוראות יצרני החישני החמצן (NTK. DENSO) אחרי 100_80 אלף ק"מ,החישנים מאבדים חלק נכבד מיעלותם.התחליפים ללא שם מוכר אחרי 50 אלף,לא תמיד מופיעה תקלה כי החישנים עובדים חלקית.

פורסם
בצג הרכב לא הייתה לי שום הודעה! אף פעם, פשוט כשנכנסתי למוסך לקידוד הרדיו מצאו את התקלה הזו ואמרו לי שזה חיישן חמצן.

אז שימחקו את התקלה ואם הרעידות ממשיכות תחזור אליהם ותבקש שיבדקו אם התקלה חזרה שוב.

אם היא לא חזרה אז יש לך בעיה אחרת.

אם היא חזרה אז כניראה שזו הבעיה.

• תוכן חדש...