Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 אוטומטית שנת 98-99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם למכור את הגאלאנט(96 נפח 2000) ולקנות רובר 216 בגלל הצריכת דלק.

האם הרובר מומלץ? אמרו לי שיש בעיות איתו במנוע ובגיר והאחזקה מאוד יקרה אז אני לא יודע אם כדאי לקנות, בכל מקרה אם כן לקחת אז עד כמה ק"מ ומה לבדוק? מה לגבי הבטיחות, יש שתי כריות אוויר בכולם? מה שכן הרכב מאוד יפה לעומת הקומפקטיות האחרות בשנים האלה.

תודה מראש

פורסם

כדאי לקנות רובר מסוכנות רכב שיש אחריות על מנוע וגיר לתקופה מסויימת?

פורסם

מה צריכת הדלק שלך עכשיו בגאלאנט?

בכול הרוברים סדרה 200 יש בעייה של אטם ראש חלש שלא מחזיק הרבה זמן מעמד, אבל כמו לכול דבר גם לזה יש פתרון בדמות אטום ראש כפול מחוזק, בכל מקרה כמו שיעקוב אמר תריץ חיפוש רשמנו את כול התשובות לכול השאלות בעשרות שרשורים.

או שפשוט תגיע מחר למפגש יהיו שם אנשים שמכירים את הרכב הזה יותר מהמוסכים ואני בטוח שישמחו לעזור לך.

בנוסף יש לך נסיעת מבחן מתנה ברכב שלי :wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...