Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה - קומבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאני אקבל מדוד שלי את הרכב הנ"ל, קורסה קומבו מודל 95', עד כמה שאני מכיר את הרבה מבחינה מכנית הוא במצב מצויין, השאלה שלי עד כמה הוא מומלץ, מבחינת אחזקה, טיפולים, צריכת דלק, אם יש למישהו ניסיון אישי / מכיר טוב את הרכב הנ"ל,

ודעות של אנשים בכללי על הרכב יתקבלו בברכה... תודה

פורסם

אחרי בירור, נודע לי שבכדי להעביר בעלות אני חייב להעביר את הרכב טסט, הרכב האמור במצב מכני מצויין,

הרכב לא עבר טסט כשנתיים, מה שמסתכם ב1800 ש"ח, ולשאלה הבאה, האם הוא מוכר כרכב פרטי או מסחרי?

על הרכב עצמו אני לא אשלם כי זה "מתנה" מדוד שלא משתמש בו (קנה רכב חדש), האם שווה לי להשקיע על הטסט?

פורסם

לא הגיבו לך, כי זה רכב יחסית מאוד נדיר בארץ. נמכרו ממנו מעט מאוד יחידות.

אפשר להניח, שרוב המכלולים המכאניים משותפים עם אופל קורסה 1.4 60 כ"ס.

כמעט בכל המכוניות העלו שראיתי, יש בעית חלודה במסגרת החלון הקידמי, וסביב החלונות של הארגז.

בשביל להעביר בעלות אתה לא חייב לעבור טסט, אבל את החובות אתה כן חייב לשלם.

הרכב מוגדר כרכב מסחרי. מה זה משנה לך ?

האם כדאי להשקיע בהחזרת הרכב לכביש? אני מניח שלא.

דוד שלך לא סתם העמיד אותו לפני שנתיים, במקום למכור. כנראה שהוא העמיד אותו בגלל תקלה רציניצת ויקרה, שלא היה שווה להשקיע בתיקונה כבר אז.

וגם אם הרכב הועמד במצב תקין (מה שלא נראה לי), בשביל להחזיר אותו לכביש אחרי עמידה של שנתיים נדרשת השקעה ראשונית של לפחות 2000-3000 ש"ח בצמיגים, מצבר, טיפול גדול ועוד דברים, שבטח יצוצו אחרי שתתחיל לנסוע בו.

• תוכן חדש...