Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי קופוננט אינפיניטי דגם 6520cs מחובר למגבר 4 ערוצים של kicker zx350

שאלתי היא באיזה תדר לחתוך אותו כרגע זה מכוון על 150 ו18 db

אותו שאלה לגבי הרמקולים מאחורה שהם גם של אינפינטי 6 על 9 והם חתוכים על 120 ו18 db

אם אני לא מסביר את עצמי בצורה מקצועית אני מצטער.

תודה לכל העוזרים

פורסם

אם יש לך בHU שלך קרוס אובר פנימי דרך האוקולייזר,תשים את המגבר ב FULL RANGE ותחתוך דרך הרדיו דיסק.(לרוב יותר מדוייק מאשר הפוטנציומטר של המגבר אם כי אי אפשר לשחק איתו יותר מדי).

במידה ולא,אתה צריך להשים את הקומפוננט באיזור ה 60-90HZ תלוי כמה נמוך הסט יורד,ברמות האלו של הסטים מומלץ להשים על 80HZ כמובן שאני מדבר על HPF.בנוגע לדציבלים תשחק לפי האוזן,אם צורם מדי תוריד,אם חסר נוחכות בבמה הקדמית תעלה.בהצלחה!

פורסם

תודה רבה ...בקומפוננט הנ"ל אני יכול לשים אותו על 60? ומה יהיה ההבדל בין 60 ל80?...ואותה שאלה לגבי ה6 על 9 על כמה לכוון אותו?..

פורסם

אין לך סאב ברכב נכון?

אם אין סאב-הקומפוננט שלך לא ישמע טוב ב60 הוא ירד נמוך מדיי ואתה תישמע לדעתי עיוותים וויברציות מקדימה,שים אותו על 80 ב HPF.בנוגע לאחוריים,בגלל שאין לך סאב אתה יכול לנסות להשים אותם על 80HZ אבל בLPF.

אני לא יודע כמה טוב הם ינגנו בטווח הזה,שווה לנסות,זה יהיה תחלופה הכי קרובה לסאב ויהיו לך באסים נחמדים מאחורה.בעניין הדציבלים תשחק כמה שאתה יכול לפי האוזן!

פורסם

חברה סליחה שלא ציינתי אבל יש לי סאב ומונו בלוק...סאב mtx חדש לא דגם ישן...ומונו בלוק jbl

סליחה שלא ציינתי.

אם תוכלו לתת לי תשובות לפי המצב הנ"ל אני אשמח.

ומזה סלופ? :)

פורסם

יש לך איטום בדלתות? המידבאס יושב על טבעות עץ?

עדיין אני חושב שכדאי שתנסה לחתוך את המידבאס מלמטה ב80 סלופ 12.

ואת הסאב מלמעלה ב100 סלופ12

סלופ-המתלול של החיתוך תדרים.

כתבת בהודעה הראשונה שלך:"שאלתי היא באיזה תדר לחתוך אותו כרגע זה מכוון על 150 ו18 db"

ה18 DB זה הסלופ

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני מכוון דרך המערכת....kenwood xxv05v limited edition ולא זכור לי שיש שם lph וכל זה...

וכן אם אני לא טועה המיד באס יושב על עץ

פורסם

לחתוך סאב ב80 הרץ זה ברוב המקרים, להפוך את הרכב למערכת שיש בה שני אזורים

במה קדמית זה האזור הראשון

סאב וופר שמנגן ונשמע הרחק בתא המטען - זה האזור השני.

זה לא מצב רצוי.

אני הייתי מציע קודם כל באמת לבדוק שהמידבאסים של הסט הזה מותקנים היטב כי גם ככה לא נונתים יותר מידי באס - אז חיזוק של המידבאסים על טבעות עץ בצורה מאסיבית זה חובה אחרת אין טעם בכלל להמשיך לנסות.

דבר שני - סאב וופר - הייתי חותך ב12 דיבי או 24 אפילו אם אפשר (חיתוך כמה שיותר תלול) והייתי חותך אותו בין 50 ל60 הרץ.

המידבאסים הייתי חותך ב80 הרץ ב6 דיבי בכדי שבכל זאת ירדו קצת יותר נמוך וישלימו את הפער בינם לבין הסאב וופר. הייתי מנסה גם 12 דיבי ובמקביל משחק עם הסאב.

ואז בעזרת הסאב וופר הייתי מנסה סלופ של 12 או 24 בכדי להמנע מביטול של המידבאסים.

עכשיו - לפותח הת'רד יש גם רמקולים אובליים 6*9 - אותם הייתי חותך בLPF ב4 קילוהרץ ומטה ומחליש אותם במגבר בכדי שיתנו רק השלמה ליושבים מאחור - מעבר לכך, יש לו סאב והוא זה שדואג לתחום הבאס, לא צריך בשביל זה את האובליים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...