Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לדו"ח תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בהמשך לשרשור שפתחתי כאן בעבר בקשר לדו"ח שקיבלתי (נהיגה בקלות ראש) ראיתי שיש אופציה לבדוק מה קורה עם הדו"ח באתר המשטרה, הדו"ח ניתן לפני כ8 ימים אך עד היום כאשר אני מכניס את מספר הדו"ח רשום כך: "לא נמצאו פרטי תשלום המתאימים לנתוני הזיהוי".

עכשיו אני בבעיה, האם הדו"ח לא הגיע בכלל למשטרה? האם קרה משהו ופשוט שכחו ממנו? האם הם פשוט לא מעדכנים באתר?, חשבתי על פשוט לשאול במשטרה אבל זה סוג של שאלת קיטבג, בככל מקרה תכננתי לגשת עם הדו"ח לתחנה על מנת לערער עליו בפני קצין אבל עכשיו יש לי מחשבות שניות בעניין, מה דעתכם? :?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אין לך מה לגשת למשטרה או לקצין או לשאול אף אחד.

פתוחות בפניך שתי אופציות בלבד.

1) לשלם את הדוח ולמעשה להודות בעברה.

2) לבקש להשפט ולהוכיח את חפותך בבית משפט.

ואריאציה אחרת של סעיף 1 היא לא לשלם לחכות להודעה לתשלום ואם לא תגיע לקוות שהדוח אכן הלך לאיבוד אבל אם תגיע תצטרך לשלם 50% תוספת לסכום המקורי בכל מקרה קח בחשבון שאחרי 90 יום (תוודא שכך כתוב לך בדוח) אופציה 2 נסגרת עבורך הסיכוי שהדוח הלך לאיבוד הוא קלוש אלה אם אתה רואה בדוח טעות במספר רשיון נהיגה או מספר רכב או משהו בסגנון כזה.

פורסם
שלום, בהמשך לשרשור שפתחתי כאן בעבר בקשר לדו"ח שקיבלתי (נהיגה בקלות ראש) ראיתי שיש אופציה לבדוק מה קורה עם הדו"ח באתר המשטרה

יש לך אפשרות להעלות לינק מדוייק לאתר שבו בדקת את דוח התנועה?

פעם ראשונה שאני שומעת על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפי ההוראות שכתובות שם צריך לכתוב את ספרות הקנס ללא המקפים.

לדוגמא:

40-63-17320-9

הספרות שיש להקיש הן:

4063173209

ללא כל המקפים.

(אני בטוחה שעשית זאת), לכן לדעתי מכיוון שהדוח ניתן לפני מספר ימים (8 ) הדוח טרם נקלט במערכת ולכן אינו מופיע באתר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן כך עשיתי, דיי מפליא ששמונה ימים לאחר הקנס הם טרם עדכנו את המערכת.

בכל אופן אחרי שיחה עם שוטר מתנ"א שפגשתי במקרה בתחנת דלק הוא המליץ לי שלא לערער כתב על הדו"ח אלא לגשת איתו למנהל התחנה באזור מגוריי ולבקש לדבר עם מנהל התחנה (נשמע מוזר קצת אני חושב) ושם להעלות את טענותיי בנוגע לעובדה שהשוטר חתם במקומי, את הדו"ח אי אפשר לקרוא ובעקבות זאת אין לי מושג בכלל על מה לערער ולדובדבן שבקצפת שכאשר ביקשתי להבין מה עשיתי הוא אל היה מוכן להסביר לי וכשביקשתי את העותק המקורי של הדוח על מנת לקרוא הוא אמר לי לא, לילה טוב ונסע.

פורסם

גם לי קרה את אותו הדבר.

חיכיתי ונכנסתי כל יום כדי לבדוק אם עידכנו במחשב את הקנס,

ולאחר כחודש הם עידכנו אותו.

מה שאני מציע לך זה לשלם אותו ולא לחכות כי הם לא ישכחו ממנו, או כמו שרצית לערער עליו.

פורסם

אחלה אסי תודה, אז זה ירד מהפרק, למישהו יש מושג לגבי מה שהשוטר מתנ"א אמר לי?

פורסם

asssi88 הוא יכל לגשת ולבדוק בתחנה/יחדה שבה הדוח ניתן.

יש לו 90 יום לשלם את הקנס.

*NevoOzer אם אתה יכל תסרוק את הדוח שקיבלת ולהעלות אותו לכאן, שנראה במה מדובר. (צנזר פרטים אישיים).

ל'

פורסם

ביררתי וישנן שתי תקנות לעברה:

הראשונה היא תגנה 21 ג' אשר דינה 6 נקודות ו500 ש"ח קנס.

השניה היא תקנה 62 אשר דינה שלילה לשלושה חודשים במקום והזמנה לדין.

אני קיבלתי את הראשונה.

עריכה: נהגת שודים אני אשתדל לסרוק את הדו"ח מחר על מנת שתוכלי לחוות את דעתך עליו.

פורסם

ישנם שני סעיפים:

1. נהיגה בחוסר זהירות שדינה קנס של 500 ש"ח ו 6 נקודות.

2. נהיגה בקלות ראש שדינה הזמנה לדין ו 6 נקודות.

נהיגה בחוסר זהירות יכולה להיות לדוגמא: עיון במסמכים תוך כדי נהיגה, גילוח איפור, וכו'.

נהיגה בקלות ראש לדוגמא, (היה פה גם מקרה דומה בפורום על כך לא מזמן) הרמת בלם יד בחניה.

ל'

פורסם

אז כנראה שהתבלבלתי, אני קיבלתי נהיגה בחוסר זהירות - תקנה 21 ג.

• תוכן חדש...