Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אשם בתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חבר שלי מהעבודה - הגיע לצומת עצר בתמרור עצור , ולאחר מכן התקדם לתוך הצומת - הוא בלט טיפה בתוך הצומת .

כשהוא ראה שהוא צריך לתת זכות קדימה , והוא לא יכל לעבור כי התקרב אוטובוס הוא עצר לחלוטין - ואז האוטובוס פגע ברכב שלו , בזמן הפגיעה הרכב של החבר לא היה בתנועה כלל .

השאלה מי אשם בתאונה , האם החבר בגלל שבלט בצומת ובגלל זה האוטובוס נכנס בו , או שמא על נהג האוטובוס היה לעצור מאחר והוא ראה שהוא לא יכול לעבור .

אשמח לתשובה בנושא .

תודה מראש ויום נעים , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
שלום רב חבר שלי מהעבודה - הגיע לצומת עצר בתמרור עצור , ולאחר מכן התקדם לתוך הצומת - הוא בלט טיפה בתוך הצומת .

כשהוא ראה שהוא צריך לתת זכות קדימה , והוא לא יכל לעבור כי התקרב אוטובוס הוא עצר לחלוטין - ואז האוטובוס פגע ברכב שלו , בזמן הפגיעה הרכב של החבר לא היה בתנועה כלל .

השאלה מי אשם בתאונה , האם החבר בגלל שבלט בצומת ובגלל זה האוטובוס נכנס בו , או שמא על נהג האוטובוס היה לעצור מאחר והוא ראה שהוא לא יכול לעבור .

אשמח לתשובה בנושא .

תודה מראש ויום נעים , אמיר .

מאוד תלוי בנסיבות, אבל התחושה אומרת שהחבר יצא אשם. הוא צץ בצומת - וגם אם עצר ולא זז בזמן הפגיעה, הוא לא היה אמור להיות שם ומנהג האוטובוס לא ניתן לצפות להגיב בזמן למי שלא נתן זכות קדימה. והוא ולא נתן. זה שעצר לא פוטר אותו.

פורסם

לפי החוק -

אי מתן זכות קדימה = גרמת לרכב האחר לשנות את מהירותו או לסטות מנתיבו.

מכיוון שבנסיבות הללו, אי מתן זכות הקדימה הביא לתאונה, אני בכלל לא מבין על מה השאלה.

דני G.

• תוכן חדש...