Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת על השטויות שלך,חזק ואמץ!

כולם מתים עליהם!!

ולגבי הפירגון האחרון שלך ,אין לי בעיה אם אתה לא אוהב [וגם אחרים] הבעיה שלי עם הדרך הצינית שבה אתם מנסים לשכתב את הביקורת שלכם,ככה לימדו אתכם בבגרות בהבעה? אני מאמין שלא,ביקורת אמורה להיות דבר שניכתב בנימה של רצינות ,מה שממש אנשים לא עשו פה ,אי לכך ובהתאם לזאת אין לי שום דרך התייחסות לעקיצות שרצו פה ,כי זה ממש לא ביקורת[לפחות אחת שאפשר להתייחס אליה].

צר לי למי שלא הבין עדין מה זאת ביקורת ואיך היא אמורה להיכתב.

ומפה אני מרגיש שהדיון רק מדרדר[יש חלק שדווקא יאהבו את הכיוון,מה שניקרא :פגר לעורבים]

אני לא אקח חלק בזה,בשורה התחתונה אני מבסוט מהתוצאה ,עשיתי את זה לבד ,חשבתי על זה לבד,ואני עף על זה.

ערב טוב שיהיה לאוהבי ושונאי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי יצא סבבה לגמרי, הביקורת היחידה שיש לי לנושא שאוליי היית צריך להשים לד קצת יותר חזק, או אפילו מספר לדים, כי האור מעט חלש.. בכללי אבל הרעיון יפה ומבוצע יפה,

איך חיברת את הלד? נגדים או משהו? לאן? אשמח שתסביר,

פורסם

נגד 330 אוהם,ל3 לדים בטור,מחוברים דרך הסוויץ.

האור ממש לא חלש,הוא גם לא חזק,לטעמי זה מספיק אור,יותר מדיי אור יאיר יותר מהתא איכסון ויגרום לפיזור כלפי המושבים .

ככה האור מאיר רק את התא ,ולא גורם לסינוור ,ומשתלב יפה ועדין כחלק מתאורת הלדים המקורית ברכב.

פורסם

לדעתי נראה ממש טוב, צבע לבן לא בטוח ישתלב יפה שם לדעתי זה עדין ויפה וכל המוסיף גורע.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

יצא חמוד.

לפעמים גם צריך לדעת איך להגיב ולהתבטא, כל אחד ומה שהוא בוחר להתקין ברכב שלו, אם זה מה שהוא אוהב שיהיה לו לבריאות.

הכי חשוב סע בזהירות. :-)

פורסם

יצא עדין ויפה ומשתלב טוב עם תאורה של הרכב לא הייתי שם תאורה יותר חזקה סתם יסנוור אותך בנהיגה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

נראה מצוין. ובעיקר, כל הכבוד על ההשקעה.

עדיף ניסוי ואף טעייה מאשר לשבת על המחשב בחוסר מעש ולשפוט השקעה של אחרים בלחיצת מקש יחידה.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

עדיף ניסוי ואף טעייה מאשר לשבת על המחשב בחוסר מעש ולשפוט השקעה של אחרים בלחיצת מקש יחידה.

משפט מדוייק.בכל הרכבים שהיו לי עד עכשיו ביצעתי פרוייקטים כאילו[מי שזוכר בזמנו ה106]

שוב תודה לכל מי שהגיב בצורה רצינית ובוגרת.8)

DSC00411.jpg

פורסם

אסף, אין לך מה להתרגש יותר מדי.

תמיד יהיו כאלה שלא יודעים או לא רוצים לפרגן. שים ז*ן ותמשיך לעבוד על פרוייקטים חדשים.

כל הכבוד על המאמץ ועל הסבלנות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יום אחד סיגריות יום אחר ארנק,יום זורם את הגומי..:wink:

שוב תודה לכל אנשי התגובות הרציניות.

נ.ב:אגב למי שהעיר הערה שזה ניראה כמו מכון ליווי,אם הייתי רוצה סיגנון כזה הייתי הולך ועושה מה ש"סבתא" עם הרנו 4 עשה בסרט "איים אבודים".

• תוכן חדש...