Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות אינטרנט - נוקיה E72

yosi2u2
שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אתמול קיבלתי נוקיה E72,מכשיר נחמד מאד.במכשיר הקודם שלי (נוקיה N95 ) הייתה אפשרות להגדיר שכשאני רוצה ליצור חיבור לאינטרנט הוא היה שואל אותי באיזו נק' גישה להשתמש : 3g portal / wifi.

במכשיר החדש אני לא מצליח למצוא את ההגרה הנ"ל ,ברירת המחדל שלו היא חיבור דרך 3g portal מה שגוזל מחבילת הגלישה שלי.

המכשיר הוא תואם לנוקיה E71 אם יש למישהו ידע עליו.

תודה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, אחלה מכשיר... לי יש את הE71 כבר שנה ואני מאוד מרוצה

טיפ, ממליץ לך להתקין את התוכנה הזאת:

http://www.wefi.com/

היא תעזור לך להתחבר לרשתות WIFI בצורה אוטו'

לגבי השאלה שלך:

גש לתפריט משם ->הגדרות >->חיבור -> מנת נתונים.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי ב-E71 אני עובד עם אינטרנט -> אפשרויות -> הגדרות -> כללי ->נקודת גישה, כשאצלי מוגדר "שאל תמיד", כך שכשיש WIFI הוא מחפש לי אחת, וכשאין הוא מתחבר דרך הפורטל.

אגב, שאלה - ראיתי במכשיר עם אנדרואיד שיש לו אפליקציה נחמדה שעוקבת אחר השיחות והסמסים ואומרת לו כמה דקות וסמסים נותרו לו החודש (אם למשל יש הגבלה חודשית) - יש כזה דבר גם לנוקיה?

ועוד שאלה - ב-E71 יש אפשרות להקלטת שיחות? אם לא - יש אפליקציה מתאימה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בE71

אין אופציה בתוך המכשיר להקלטת שיחות, אבל יש לא מעט אפליקציות שעושות את העבודה

ברובם שומעים את הBIP בתחילת ההקלטה שזה משהו קריטי אם אתה רוצה להקליט מישהו בלי שהוא ידע...

ממליץ לך לחפש בפוקט, הנושא שם נתחן לא מעט פעמים ויש שם המלצות לתוכנות... אני אישית לא משתמש בזה.

http://main.pocket.co.il/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד שאלה - ב-E71 יש אפשרות להקלטת שיחות? אם לא - יש אפליקציה מתאימה?

כן,ועוד איך. חפש ב-OVI אפליקציה שנקראת TotalRecall. הורדתי אותה ל-E51 שלי, והיא פתוחה ברקע כל הזמן ומקליטה כל שיחה נכנסת ויוצאת באיכות טובה מאוד (בקבצי AMR). כל חודש חודשיים אני מרוקן את ההקלטות למחשב. הקטע הוא שהיא חינמית, ויחד איתה אתה מתקין עוד איזו אפליקציה שמקפיצה לך פרסומות לפעמים (למשל כשאנשים מצלצלים קופצת פרסומת למעלה) אבל לי זה לא מפריע. שים לב שהיא במצב Hide, אחרת היא לא תעבוד.

עריכה: שחכתי לציין שאין שום BEEP במהלך ההקלטה.

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...